Klantenservice en ondersteuning: +32 78 482 807

Mo-Vrij: 9:00 - 17:00

 1. Contact
 2. Overzicht
 3. De onderneming
 4. Meetapparaten - Innovatie is onze passie

Meetapparaten - Innovatie is onze passie

We bieden u doorlopend nieuwe en innovatieve productoplossingen. Overtuig uzelf.

Toekomstige product‑noviteiten

 • Warmtebeeldcamera IC200-TrotecInnovations U zult benieuwd zijn!

  IC200

  Professionele warmtebeeldcamera voor een economy-prijs

  De volledig radiometrische infraroodcamera IC200 meet oppervlaktetemperaturen van -20 °C tot 550 °C – bijv. in de automobielbranche, bij schakelkasten, pijpleidingen in industriële bedrijven of bij buitengevels. 25 Hz realtime-meting en realtime-beeldweergave garanderen duidelijke, hoogwaardige warmtebeelden met een detectorresolutie van 256 x 192 pixels. De robuuste en stootbestendige behuizing van de IC200 is geclassificeerd volgens IP54 en schokbestendig tot 2 m. De professionele warmtebeeldcamera heeft een WLAN-, evenals een DuoVision Plus-functie voor gecombineerde weergave van infraroodbeeld en normaal beeld als geaccentueerd thermogram met versterkte details. Bovendien is hij uitgerust met talrijke nuttige analysefuncties. De accu kan zeer eenvoudig worden gewisseld.

  Leer meer!
 • Warmtebeeldcamera IC300-TrotecInnovations U zult benieuwd zijn!

  IC300

  Professionele realtime-warmtebeeldcamera met volledige uitrusting

  De 1,89 mrad geometrische resolutie van de volledig radiometrische warmtebeeldcamera IC300 met verwisselbare accu, garandeert in elke meetsituatie nauwkeurige thermografieken in realtime binnen een temperatuurbereik van -20 °C tot +650 °C, bijvoorbeeld bij industriële installaties, elektrothermografie of gebouwdiagnose. De geoptimaliseerde ergonomie, evenals de hoge beeldverversingsfrequentie van 50 Hz, maken het onvermoeibaar werken en een onbewogen registratie van ook bewegende meetobjecten mogelijk. Het design met beschermingsgraad IP54, is niet alleen robuust, maar ook stoot- en schokbestendig tot 2 m. Naast talrijke meet- en analysefuncties, overtuigt de zeer professionele IR-camera met een WLAN-functie, evenals de DuoVision-Plus-functie, voor gelaagd weergeven van infraroodbeeld en normaal beeld als thermogram met versterkte details.

  Leer meer!
 • UV-Torchlight 6F-TrotecInnovations U zult benieuwd zijn!

  UV-Torchlight 6F

  Universeel toepasbare UV-LED-zaklamp

  De lichtgewicht UV-Torchlight 6F met 12 LED's met een hoog vermogen en een robuuste behuizing van een sterke aluminiumlegering, is een universeel toepasbare UV-LED-zaklamp voor vrije tijd of beroep. Het UV-spectrum van 365 nanometer ligt exact binnen het optimale UV-stralingsbereik voor veel gangbare toepassingen. Ideaal voor lekdetectie in combinatie met tracerkleurstoffen, bijv. in huisinstallaties met vloeistoffen, voor geocaching-toepassingen in de nacht, voor controle van veiligheidskenmerken op identificatiedocumenten en papiergeld, evenals voor hygiënecontroles in keukens, badkamers of hotelkamers. Dankzij een lengte van minder dan 10 cm is de UV‑Torchlight 6F altijd onder handbereik, ook in de kleinste broekzak op te bergen en kan hij met de comfortabele eindkapschakelaar comfortabel worden in- en uitgeschakeld.

  Leer meer!
 • BD1L-TrotecInnovations U zult benieuwd zijn!

  BD1L

  Laserwaterpas met punt-, lijnlaser en laserafstandsmodule

  De handzame waterpas BD1L heeft niet alleen een puntlaser en een laseraftekenlijn, bijv. voor het maken van boorgaten op een rechte projectielijn, maar ook een echte laserafstandsmodule, die afstand tot maximaal 20 meter meet en digitaal weergeeft, bijvoorbeeld t.o.v. een tegenoverliggende wand. In de laserwaterpas in opvallend Trotec-geel, is naast een verticale ook een horizontale libel met extra geïntegreerde verlichting opgenomen, zodat voor alle toepassingsgebieden een nauwkeurige positionering mogelijk is. Dankzij de ingelaten mageneten aan één zijde van het meetapparaat, kan de laserwaterpas voor een statische fixering worden bevestigd op metalen oppervlakken. De BD1L is de perfecte begeleider op bouwplaatsen, evenals bij doe-het-zelf-werkzaamheden. Waarom meerdere apparaten aanschaffen voor nauwkeurige metingen, als u ze in één apparaat kunt vinden. Een waterpas – vele functies voor het perfect uitlijnen.

  Leer meer!
 • TD120-TrotecInnovations U zult benieuwd zijn!

  Afstandsmeter TD120

  Geslaagde instap in professionele afstandsmetingen met lasernauwkeurigheid

  Met de TD120 kunnen gebruikers nu soeverein de grens van semiprofessional naar professional verleggen. Want ook als de voordelig gecalculeerde prijs in eerste instantie wellicht anders doet vermoeden, krijgen gebruikers professionele ambities bij deze Trotec afstandsmeter in alle opzichten waar voor hun geld.

  Uitgerust met een hellingshoeksensor, digitale waterpas plus horizontale en verticale libellen, staat de in IP54-uitvoering geproduceerde afstandsmeter TD120 niets in de weg bij het uitvoeren van metingen vanuit hoeken, over hindernissen of hoek- en hoogtemetingen – bij een reikwijdte tot maximaal 120 meter bepaalt dit afstandsmeetapparaat snel en nauwkeurig alle benodigde waarden, die op het monochrome display met meerdere regels altijd goed leesbaar worden weergegeven.

  Naast afstandsmeting, berekent de TD120 bovendien ook oppervlakken of volumes en heeft hij een geïntegreerde functie voor 2-punts en 3-punts Pythagoras-metingen, bijvoorbeeld voor indirecte hoogtemetingen of deeltrajectberekeningen.

  De geslaagde synthese tussen budgetbesparende calculatie en een robuuste, bouwplaatsbestendige constructie met een omvangrijk aantal functies, maken de TD120 tot een onmisbare begeleider voor architecten, experts, vaklieden en iedereen die op professioneel afstanden, oppervlakken en volumes betrouwbaar moet uitmeten....

  Leer meer!
 • BD8A-TrotecInnovations U zult benieuwd zijn!

  BD8A

  Robuuste 4x 360° laser met uitgebreid accessoirepakket

  De groene laserlijnen van de BD8A zijn op oppervlakken in binnenruimten veel zichtbaarder dan rode lijnen. De zelfnivellerende 360° laser projecteert z'n laserlijnen op plafonds, wanden en vloeren, maximaal twee horizontale, parallel lopende lijnen en een haaks laserkruis, in de gehele ruimte. De projectie van het betreffende laserbeeld kan individueel of gecombineerd worden geselecteerd. Hierbij kunnen alle horizontale en verticale lijnen naar behoefte met elkaar worden gecombineerd. Voor alle mogelijke uitzetwerkzaamheden met een optimale uitlijning, bijv. voor boorgaten, relingen of stucwerkzaamheden, is er een geschikte laserinstelling. De BD8A is bovendien uitgerust met een omvangrijke accessoirepakket, zoals een flexibel instelbare magneetbevestiging inclusief waterpas, een in alle posities verstelbare en radiaal instelbaar driepoot-ministatief met geïntegreerde waterpas, een speciaal platform voor een verhoogde positie van het meetapparaat, evenals een kunststofplaat voor gecentreerde montage op het statief....

  Leer meer!
 • BD6A-TrotecInnovations U zult benieuwd zijn!

  BD6A

  De modernste lasertechniek met ultra-eenvoudige hanteerbaarheid

  De kruislijnlaser BD6A is de moderne waterpas van vandaag. Schilderijen exact recht en parallel uitlijnen, boorgaten over een rechte projectielijn maken of tegels exact in een patroon aanbrengen – met de kruislijnlaser is dit alles en nog veel meer kinderlijk eenvoudig mogelijk. Direct na het inschakelen projecteert de batterijgevoede en daarom op elke locatie comfortabel toepasbare BD6A, een haaks laserkruis en indien nodig ook alleen een horizontale of verticale lijn op de tegenoverliggende wand. En omdat het apparaat zelfnivellerend is, zijn de geprojecteerde lijnen altijd 100% recht. De nivelleermodus compenseert hierbij automatisch oneffenheden in de ondergrond tot een hellingshoek van maximaal 4°. Mocht het zelfnivelleren door te grote oneffenheden niet mogelijk zijn, waarschuwt de laser met een rood brandende LED op het apparaat en een pulserend laserkruis op het projectievlak. Als transportbescherming en voor het werken buiten het nivelleerbereik, kan de laser ook worden vastgezet. Bovendien is in de behuizing van de BD6A aan de onderkant een ¼-schroefdraad aangebracht voor fixering op in de handel verkrijgbare statieven....

  Leer meer!
 • TTSL – Remote Control & Monitoring-TrotecInnovations U zult benieuwd zijn!

  Het Trotec TTSL®-platform

  Mobiel, modulair, multifunctioneel – één platform voor alle gegevens en toepassingssituaties

  TTSL® is een universeel toepasbaar systeem voor bewaking en bediening op afstand, analyseren en documenteren van uw machines en processen – eenvoudig onderweg via smartphone of kantoor-PC. Het nieuwe TTSL®-systeem van Trotec maakt condition monitoring zeer eenvoudig mogelijk. Registreer en bewaak de meest uiteenlopende meetgegevens van al uw bouwplaatsen of machineprocessen.

  Van klimaatgegevensmanagement, machinestatus tot productieproces, met het TTSL®-systeem kunt u praktisch elke meetwaarde-opnemer verbinden en het systeem configureren voor uw behoeften. Bedien in de toekomst ook op TTSL® aangesloten apparaten direct via de cloud.

  Waterschadesanering, gebouwtechniek of industriële productie – het systeem kan snel worden geïnstalleerd en alle apparaten, evenals sensoren kunnen met enkele stappen automatisch met elkaar worden gekoppeld, zodat u binnen een handomdraai alle meetwaarden en machine-informatie via MultiMeasure cloud beschikbaar heeft op uw PC of smartphone, voor bewaking, analyse of het documentatie....

  Leer meer!
 • VSC106-TrotecInnovations U zult benieuwd zijn!

  VSC106

  Professionele industriële videoscoop

  De draadloze VSC106 is een mobiel en gebruiksvriendelijk compact systeem. De robuust geconstrueerde videoscoop, met een 1 m lange IP67-schuifsonde (Ø 6 mm), levert ook op moeilijk bereikbare locaties zeer scherpe en contrastrijke video's en digitale opnamen. De hoogwaardige camerakop kan eenvoudig via een joystickbediening naar alle kanten worden gezwenkt en waarborgt met z'n 6 dimbare witlicht-LED's briljant belichte beeldresultaten op het grote VGA-display. De VSC106 heeft een sterke ABS-behuizing, dat zowel beschermt tegen stootschade als het binnendringen van stof of spatwater. Optimale voorwaarden voor de ruwe omstandigheden bij industrieel gebruik. En bij een defect kan de gehele sonde met zwenktechniek eenvoudig door de gebruiker zelf worden vervangen.

  Leer meer!
 • BE60-TrotecInnovations U zult benieuwd zijn!

  BE60

  Digitale true-RMS-multimeter met warmtebeeldcamera

  De multifunctionele multimeter BE60 is uitgerust met een warmtebeeldcamera en meet talrijke parameters (gelijk-/wisselstroom, gelijk-/wisselspanning, weerstand, capaciteit, frequentie, schakelverhouding, temperatuur). Bovendien kan de true-RMS-multimeter worden gebruikt voor diode-tests, evenals voor doorgangscontroles. De geïntegreerde IR-camera heeft een detectorresolutie van 80 x 80 pixels en registreert warmte binnen een temperatuurbereik van -20 °C tot +260 °C. Alle gemeten gegevens kunnen dankzij de bluetooth-functie via de MultiMeasure Mobile app zeer eenvoudig via de smartphone of tablet worden bewerkt en geanalyseerd. De robuuste digitale multimeter voldoet aan de meetkringcategorie CAT III 600 V / CAT IV 300 V.

  Leer meer!
 • BV15WP-TrotecInnovations U zult benieuwd zijn!

  BV15WP

  Verschildruk-anemometer

  Het handzame en intelligente verschildruk-meetapparaat BV15WP kan dankzij de appSensor-functionaliteit comfortabel en eenvoudig via de MultiMeasure Mobile app worden aangestuurd. Met deze compacte sensor kan enerzijds snel een eenvoudig via een verschildrukmeting een drukval bij filter- of ventilatie-installaties worden geconstateerd en kan anderzijds met een optionele pitotbuis de stromingssnelheid, evenals het debiet van lucht of niet agressieve gassen worden bepaald. Door de slimme combinatie van appSensor en bijbehorende gratis MultiMeasure Mobile-app, profiteert u in de praktijk van talrijke voordelen van de flexibiliteit, analysefuncties, gegevenscontrole en documentatie.

  Leer meer!

Actuele product‑noviteiten

 • BZ29OS-TrotecInnovations Actueel!

  BZ29OS

  Draadloos weerstation met buitensensor

  Het draadloos weerstation BZ29OS, is uitgerust met een buitensensor die de waarden van de temperatuur en luchtvochtigheid kan verzenden naar de centrale eenheid. Door z'n grote radiografische reikwijdte kan de sensor bij een vrij oppervlak op een afstand van maximaal 100 m t.o.v. van het hoofdstation worden aangebracht. Op het weerstation kunnen alle belangrijke klimaatgegevens, zoals temperatuur en luchtvochtigheid van de externe sensor, evenals van de binneneenheid worden afgelezen. Ook de luchtdruk en de veranderingen hiervan gedurende de laatste 12 uur, evenals tijd, datum en weekdag, maken deel uit van de weergegeven parameters. De BZ29OS heeft een wekfunctie, weertrendindicatie, weergave van de maanfasen, evenals een comfortindicatie, die met symbolen aangeeft of de klimaatwaarden zich binnen een goed of slecht bereik bevinden. Naast een vrij configureerbaar alarm, dat bij kritische buitentemperaturen waarschuwt, is er een "IJsalarm" bij vorstgevaar. Het weerstation is ideaal voor gebruik in werk-, woon- en schoolruimten, kinderdagverblijven. evenals op productielocaties....

  Leer meer!
 • BQ31-TrotecInnovations Actueel!

  BQ31

  Deeltjesmeetapparaat „MultiMeasure Mobile ready“

  Het 100 % Trotec-deeltjesmeetapparaat met bluetooth-functie is compatibel met de innovatieve MultiMeasure mobile app om meetgegevens gemakkelijk te kunnen bewerken en analyseren. Met de luchtkwaliteitsmonitor kunnen op betrouwbare en nauwkeurige wijze gedurende langere periodes tegelijkertijd zowel kritieke concentraties fijnstofdeeltjes uit de categorieën PM2.5 en PM10 evenals CO2-belasting van de lucht worden opgespoord en gemeten. Het allround-talent registreert bovendien nog meer milieu- en klimaatparameters, zoals de relatieve luchtvochtigheid en de luchttemperatuur. Op het overzichtelijke 3‘‘ kleuren-LCD-display houdt u de afzonderlijke klimaat-parameters continu in het oog, niet alleen handig thuis maar ook in kantoor- en schoolgebouwen. Om geen risico te lopen, waarschuwen een optische en akoestische alarmfunctie u wanneer de grenswaarden worden overschreden.

 • BE42-TrotecInnovations Actueel!

  BE42

  Professionele True-RMS-stroomtang, inclusief zaklamp

  Stroommeting bij draaiende installaties, zonder deze te hoeven uitschakelen – dat is probleemloos mogelijk met de tangampèremeter BE42. Want de professionele True-RMS-stroomtang waarborgt een aanrakingsloze en eenvoudige meting van wisselstroom, gelijk- en wisselspanning, weerstand, evenals een betrouwbare doorgangscontrole van schakelcircuits, zekeringen en contacten. De robuuste behuizing maakt bovendien een ergonomische éénhandbediening mogelijk. De compacte constructie met druppelvormige klembekken en verlicht display, evenals de geïntegreerde zaklamp, vereenvoudigen het gebruik in industriële omgevingen, krappe schakelkasten of op moeilijk toegankelijke locaties. De BE42 voldoet aan meetcategorie CAT III 600 V.

  Leer meer!
 • TD200-TrotecInnovations Actueel!

  Afstandsmeter TD200

  De nieuwe kampioen onder de Trotec-afstandsmeters

  Modder, regen, stof – en de TD200 meet. Want de extreem robuuste IP65-constructie van onze nieuw afstandsmeter-vlaggenschip is beschermd tegen waterstralen en stofdicht, waardoor zelfs reiniging onder stromend water mogelijk wordt.

  Ook de innerlijke waarden mogen gezien worden: Naast de directe of indirecte afstands- en hoogtemetingen, berekent de TD200 snel en betrouwbaar cirkel-, rechthoek- of driehoekoppervlakken, deelafstanden en cirkeloppervlakken of cilindervolumes.

  Het krachtige samenspel van een digitale camera met 3x zoom met doelzoekfunctie en 360°-hellingshoeksensor, maakt niet alleen nauwkeurige langeafstandsmetingen tot een reikwijdte van 200 meter mogelijk, maar bovendien vele meettoepassingen, die niet zo eenvoudig zijn met conventionele apparaten.

  De combinatie van een op bouwplaatsbestendige, robuuste uitvoering, hoge meetreikwijdte en talrijke praktische functies en uitrustingskenmerken – alles verenigt in een compact apparaat met een uitstekende prijs-/prestatieverhouding – maakt de afstandsmeter TD200 tot onze beste aanbeveling voor een professioneel gebruik door bouwkundig experts, architecten en ambachtelijke ondernemingen....

 • BZ26-TrotecInnovations Actueel!

  BZ26

  CO2-luchtkwaliteitsmonitor voor ruimteklimaatbewaking

  Met het klimaatmeetapparaat BZ26 kan de luchtkwaliteit in binnenruimten betrouwbaar worden bewaakt . Hij toont u in één oogopslag de CO2-waarde binnen een in kleuren verdeeld bereik van groen (optimaal) tot rood (slecht), de kritische maximale waarde met alarmfunctie, evenals de maximale waarde, de binnenruimtetemperatuur, de relatieve luchtvochtigheid, de actuele tijd, de datum en de dag. Bovendien zorgt de geïntegreerde wekker met een absoluut hoorbaar alarm voor het op tijd opstaan. De comfortindicatie informeert u eenvoudig door een smiley-symbool of het ruimteklimaat binnen een ideaal, acceptabel of kritisch bereik ligt. De BZ26 is de optimale luchtkwaliteitsmonitor voor gebruik in werk-, woon- en kinderkamers, schoolruimten, kinderdagverblijven of kantoor- of productieomgevingen.

  Leer meer!
 • Uranin-TrotecInnovations Actueel!

  Trotec Uranin

  Nu dubbel goed voor lekdetectie of stromingstrajectdetectie

  Het klassieke uraninepoeder is al vele jaren een erkende markeringsstof en is een van de sterkst fluorescerende tracer-kleurstoffen. Voor ons reden genoeg om deze klassieke fluorescerende kleurstof te voorzien van een lichtgevend alternatief in de vorm van Uranin Blue.

  De combinatie van een emulsie die volledig vrij is van zwevende stoffen en formaldehyde met een bijzonder heldere UV-exciteerbaarheid maakt Uranin Blue tot de beste aanbeveling voor lekdetectietoepassingen waarbij minerale bouwmaterialen worden doorboord, want door zijn uiterst kleine deeltjesgrootte wordt Uranin Blue niet alleen gekenmerkt door een bijzonder goede capillaire mobiliteit, maar ook door een zeer intensieve blauwgekleurde fluorescentie onder UV-excitatie, waardoor een tijdbesparend UV-onderzoek van grote oppervlakken mogelijk wordt. Uranin Blue wordt niet in poedervorm geleverd, maar als een gebruiksklare emulsie die in water kan worden verdund.

  In tegenstelling tot Uranin Groen is Uranin Blauw echter niet met het blote oog zichtbaar. Om deze reden blijft Uranin Blue in verdunde vorm vrijwel onzichtbaar op bijna alle ondergronden in het zichtbare spectrum....

  Leer meer!
 • Luminat-TrotecInnovations Actueel!

  Luminat UV Tracer

  Nu in nog meer kleuren voor nog meer mogelijkheden

  Trotec Luminat is een gevestigde lichtgevende kleurstof voor UV-fluorescentie-excitatie bij het opsporen van lekken. Trotec Luminat metaboliseert niet en laat vrijwel geen detecteerbare sporen achter in het zichtbare golflengtegebied.

  Alleen bij bestraling met UV-straling in het optimale golflengtegebied worden de formaldehydevrije fluorescerende pigmenten van deze tracer gestimuleerd tot maximale fluorescentie en worden zij intens lichtgevend.

  Luminat is bijzonder geschikt voor lektests op waterdragende niveaus van platte daken of voor het controleren van kolken en regenpijpen. Het fluorescerende materiaal kan onder UV-licht worden gedetecteerd en zichtbaar gemaakt op de plaatsen waar het naar buiten komt.

  Om ervoor te zorgen dat gebruikers voor elke taak de optimale UV-fluorescentiekleurstof met de meest geschikte helderheid hebben, is Trotec Luminat nu verkrijgbaar in vier lichtgevende kleuren, naast de gevestigde versie Luminat Green ook als Luminat Red, Luminat Blue en Luminat Purple - allemaal 100 % formaldehydevrije fluorescentiekleurstoffen gemaakt in Duitsland ......

  Leer meer!
 • BF06WP-TrotecInnovations Actueel!

  BF06WP

  Luxmeter met smartphone-bediening

  Ontwikkeling, ontwerp, productie: 100% Trotec! De compacte appSensor BF06WP kan comfortabel via de MultiMeasure Mobile app worden aangestuurd. De bluetooth 4.0 compatibele luxmeter meet met z'n hoogwaardige sensorsysteem binnen enkele seconden de lichtsterkte binnen een meetbereik van 0 tot 40.000 lx (0 tot 3.716 fc) in binnen-en buitenruimten. Want de lichtsterkte beïnvloedt on prestatie- en concentratievermogen, evenals het welzijn binnen onze eigen vier wanden dagelijks. Maar bijv. ook bij de fotografie of het belichting van expositiestukken in musea, moet de lichtsterkte perfect zijn afgestemd. Bovendien beschikt de BF06WP over een magneethouder voor het met de handen vrij werken. Door de slimme combinatie van appSensor en bijbehorende gratis MultiMeasure Mobile-app, profiteert u in de praktijk bovendien van talrijke voordelen bij de flexibiliteit, gegevenscontrole, documentatie en bij analysefuncties.

  Leer meer!
 • BT22WP-TrotecInnovations Actueel!

  BT22WP

  Thermometer

  De appSensor BT22WP is een thermometer, die in combinatie met de MultiMeasure Mobile-app het meten van de luchttemperatuur mogelijk maakt. Het zeer gevoelige meetapparaat heeft hiervoor een zeer dunne RVS-sonde, waarmee probleemloos metingen ook in moeilijk toegankelijke holle ruimten of door lichtere isolatiematerialen heen kunnen worden uitgevoerd. Door de slimme combinatie van appSensor en bijbehorende gratis MultiMeasure Mobile-app, profiteert u als gebruiker in de praktijk van talrijke voordelen het gebied flexibiliteit, analysefuncties, gegevenscontrole en documentatie. Een hoogwaardig sensorsysteem en talrijke meetfuncties, maken de BT22WP tot het ideale klimaatmeetapparaat voor huishouden, hobby of werkplaats.

  Leer meer!
 • BE52-TrotecInnovations Actueel!

  BE52

  Digitale true-RMS-multimeter

  De bijzonder sterke en krachtige multimeter BE52 is uitgerust met een bluetooth-functie en dus compatibel met onze innovatieve MultiMeasure Mobile-app. Hiermee kunnen alle meetgegevens voor verdere verwerking eenvoudig en comfortabel via uw smartphone worden geanalyseerd. Met z'n talrijke meetfuncties, zoals het meten van temperatuur, gelijk- en wisselstroom, gelijk- en wisselspanning, weerstand, capaciteit, schakelverhouding en frequentie, is dit meetapparaat geschikt voor talrijke toepassingsgebieden in een beroepsmatige of semiprofessionele omgeving. Bovendien is hij uitgerust met een diode-testfunctie, evenals een doorgangscontrole. De stootbestendige en stof- en waterdichte digitale multimeter BE52 voldoet aan de meetkringcategorie CAT III 600 V / CAT II 1000 V.

  Leer meer!
 • BE49-TrotecInnovations Actueel!

  BE49

  Robuuste digitale multimeter

  Met z'n zeven meetfuncties en het ergonomische ontwerp, biedt het multifunctiemeetapparaat BE49 een talrijke toepassingsmogelijkheden en is zo zeer geschikt voor de meest uiteenlopende toepassingsgebieden bij doe-het-zelf en hobby. De robuuste digitale multimeter wordt toegepast bij het meten van gelijk- en wisselstroom, gelijk- en wisselspanning, evenals weerstand. Bovendien voldoet de digitale multimeter BE49 aan de meetkringcategorie CAT III 600 V en beschikt hij zowel over functies voor diode- en batterijtest, voor een akoestische doorgangscontrole, evenals een indicatie van de batterijtoestand.

  Leer meer!
 • BD22-TrotecInnovations Actueel!

  BD22

  Nauwkeurig laserafstandsmeetapparaat met waterpas en meetwiel

  Om als doe-het-zelver perfect werk te kunnen leveren, mogen de geschikte meetapparaten niet ontbreken, zoals de hand-lasermeter BD22, voor een nauwkeurige meting van afstanden, oppervlakken en volumes. Het eenvoudig en snel opmeten, evenals een correcte en efficiënte berekening van vloer-/wandoppervlakken en ruimte-inhoud, is voor de afstandsmeter met professionele lasertechnologie kinderlijk eenvoudig. De laser kan afstanden van 0,01 tot 50 m probleemloos meten. Voor het nauwkeurig uitlijnen heeft het meetapparaat ook nog een geïntegreerde waterpas. Dankzij het meetwiel voor mechanische lengtemeting, kunnen niet alleen rechte lijnen, maar ook rondingen van 0 tot 10 meter nauwkeurig worden bepaald.

  Leer meer!
 • BD8M-TrotecInnovations Actueel!

  BD8M

  3-in-1 laserafstandsmeter met geïntegreerde kruislijnlaser en rolmaat

  Wie als ambitieuze doe-het-zelver thuis of bij de hobby perfect werk wil leveren, heeft hiervoor de betreffende nauwkeurige meetinstrumenten nodig. Kinderlijk eenvoudig en snel bepaalt het multitalent BD8M dankzij de lasermeting exact afstanden, oppervlakken en volumes. Het opmeten en correct, evenals kostenbesparend berekenen van vloer- of wandoppervlakken, evenals ruimtevolumes is dus voor de laserafstandsmeter een eenvoudige taak. De laser kan afstanden van 0,05 tot 40 m probleemloos meten. Het multifunctionele meetapparaat blinkt bovendien uit met een Pythagoras-functie, een kruislijnlaser (10 m reikwijdte) voor het optioneel uitlijnen van boorgaten, schilderijen, tegels, plavuizen, behangbanen, hangkasten of schappen en een geïntegreerde rolmaat (0 tot 5 meter). Zo bent u het best gewapend voor alle mogelijke meetprojecten binnen een doe-het-zelfomgeving.

  Leer meer!
 • Digitale wekker met weerstation BZ01-TrotecInnovations Actueel!

  BZ01

  Compacte digitale wekker met ruimteklimaatbewaking

  De digitale wekker BZ01 met omvangrijke ruimteklimaatbewaking laat u niet alleen elke ochtend op tijd opstaan, maar toont u bovendien de relatieve luchtvochtigheid (20% tot 99% r.v.), de actuele ruimtetemperatuur (0 ⁰C tot + 50 ⁰C), de tijd, de datum en weekdag. Deze handige allrounder voor thuis of op kantoor, informeert u met symbolen over de te verwachten weertrend gedurende de komende dagen en met de geïntegreerde MIN/MAX-weergave over de laagste, evenals de hoogste gemeten waarde. De BZ01 houdt u doorlopend op de hoogte van de meest belangrijke klimaatparameters, binnen en buiten.

  Leer meer!
 • BQ21-TrotecInnovations Actueel!

  BQ21

  Deeltjesmeting eenvoudig gemaakt

  Nog een meetapparaat in het TROTEC-design en bovendien uitgerust met bluetooth - hierdoor is de BQ21 niet alleen visueel een hoogtepunt, maar is het ook compatibel met onze innovatieve MultiMeasure Mobile-app! Met dit handzame deeltjesmeetapparaat kan op ieder moment een meting van de deeltjesbelasting in de omgevingslucht voor de deeltjesgrootten 2,5 en 10 µm worden uitgevoerd. Door de mogelijk voor het mobiel aansturen van het meetapparaat, kunnen uw meetgegevens eenvoudig en comfortabel via de mobile-app via bluetooth direct naar uw smartphone of tablet worden verstuurd voor bewerking en analyse. De BQ21 is zo een uitstekend hulpmiddel voor het bewaken van de deeltjesbelasting in de lucht m.b.t. op zogenaamd E-stof (PM10), evenals A-stof (PM2.5), volgen internationaal gebruikelijke specificaties door de US-milieudienst EPA.

  Leer meer!
 • BZ22M thermohygrometer-TrotecInnovations Actueel!

  BZ22M

  Thermohygrometer met speciaal kruiswijzer-design

  Het mechanische en in een hoogwaardige RVS-behuizing gemonteerde nauwkeurige meetapparaat BZ22M wordt gebruikt voor het meten van de relatieve luchtvochtigheid en -temperatuur, evenals het dauwpunt de vochtverzadiging. De grote en goed afleesbare meetschaal, evenals het speciale kruiswijzer-design, maken een overzichtelijke weergave van de vier klimaatparameters op slechts één wijzerplaat mogelijk. De thermohygrometer BZ22M "Made in Germany" is de optimale oplossing voor een gezond woonklimaat in kantoren, opleidings- en opslagruimten, garages, evenals in woon- en slaapruimten. Bovendien heeft het design-meetapparaat een mechanische stelschroef als opties voor het mechanisch bijregelen.

  Leer meer!
 • BZ21M thermohygrometer-TrotecInnovations Actueel!

  BZ21M

  Thermohygrometer van hoogwaardig RVS

  Goed afleesbaar en begrijpelijk toont de BZ21M in een speciaal kruiswijzer-design de optimale klimaatwaarden in binnenruimten. De vier verschillende klimaatparameters worden overzichtelijk via slechts één wijzerplaat weergegeven, dankzij de slimme indeling van de meetschaal. Het in Duitsland geproduceerde en in een hoogwaardige RVS-behuizing gemonteerde nauwkeurige meetapparaat is de eerste keuze voor een gezond woonklimaat in kantoren, opleidings- en opslagruimten, garages, evenals in woon- en slaapruimten. De thermohygrometer BZ21M meet continu de relatieve luchtvochtigheid en luchttemperatuur, evenals de absolute vochtigheid en vochtverzadiging. Bovendien heeft het design-meetapparaat de mogelijkheid voor een mechanische afstelling, die kan worden uitgevoerd met een stelschroef.

  Leer meer!
 • BX50 MID-TrotecInnovations Actueel!

  BX50 MID

  Energiekostenmeetapparaat

  Tegenwoordig is een nauwkeurige en punctuele afrekening van de betreffende energiekosten, bijv. in het kader van saneringswerkzaamheden of op een bouwplaats absoluut vereist, omdat geen enkele verzekering en geen enkele klant meer wil betalen dan nodig is. Dankzij het volgens DIN EN50470-1/3 geijkte en MID-gecertificeerd energiemeetapparaat BX50 kan het energieverbruik van elektrische apparaten snel en eenvoudig worden bepaald. Want het meet het verbruik direct via het stopcontact. Het niet manipuleerbare apparaat heeft een meetbereik van 0,25 A tot 16 A. Met de weergave van Watt, Volt, Ampère, effectief vermogen, arbeidsfactor (cos φ), kWh en de netfrequentie, zijn altijd alle belangrijke parameters voor efficiënte energie-monitoring oproepbaar.

  Leer meer!
 • Warmtebeeldcamera AC060V-TrotecInnovations Actueel!

  AC060V

  Extreem slim: warmtebeeldcamera in tablet-ontwerp

  De nieuwe warmtebeeldcamera AC060V combineert geavanceerde functies met veel extra potentiële toepassingen in een ultra compact tablet-design.

 • BO22 videoscoop-TrotecInnovations Actueel!

  BO22

  Handzame mini-videoscoop

  Met de video-endoscoop BO22 is een gedetailleerde blik in slecht toegankelijke krappe ruimten, zoals spleten, kabelgoten of bijv. motoren geen probleem meer. De robuuste en intuïtief bedienbare BO22 levert u haarscherpe video- en foto-opnamen (1280 x 720 pixels). De een meter lange, semi-flexibele zwanenhals-sonde (Ø 5,5 mm) zorgt met 6 krachtige LED's altijd voor het beste zicht. De 180°-beeldverdraaiing is hierbij in elke werksituatie praktisch. Ondanks z'n compacte afmetingen biedt de BO22 dankzij het 3" LCD-kleurendisplay, de functie voor stilstaand beeld, 3-voudige zoom, helderheidsregeling, zijspiegel-, haak- en magneetopzetstuk, insteeksleuf voor MicroSD-kaart en opbergtas het hoogst mogelijke bedieningscomfort.

  Leer meer!
 • AppSensoren-TrotecInnovations Actueel!

  WP-Messgeräte

  Professionele meetapparatuur met app-sensoren

  Compact gebouwd, zonder ingewikkelde knoppen en toch altijd de juiste meetwaardes snel en gemakkelijk paraat hebben – dat en veel meer zijn de pluspunten van onze nieuwste generatie moderne WP precisie-meetapparaten. De meetapparaten met app-sensoren (vochtindicator, geluidsmeter, materiaalvocht-meter, hittedraad-anemometer, thermohygrometer, schoepenrad-anemometer, pyrometer) geven de meetwaardes direct via Bluetooth door aan de intuïtieve Multi-Measure Mobile-App op smartphone of tablet. MultiMeasure is een multifunctionele meetstation-app die alle benodigde Profi-Tools voor de bediening van meetapparatuur en de aanduiding en analyse van de meetgegevens biedt, ook voor parallel gebruik met meer meetapparaten.

  Leer meer!
 • Warmtebeeldcamera XC600-TrotecInnovations Actueel!

  XC600

  Warmtebeeldcamera

  De innovatieve combinatie van gemak en efficiëntie: het systeem met revolutionair PanoFold-Touchdisplay (Detectorresolutie 640x480 pixels) en geïntegreerde laser-afstandsmeting is een noviteit in het lage prijssegment van de professionele real-time warmtebeeldcamera’s. De speciale krachtige Li-ion accu met een gebruiksduur van wel 8 uur maakt de inzet voor langer durende werkzaamheden mogelijk. Diverse analysefuncties en DuoVision-Plus beeldweergave maken de XC600 tot een betrouwbare partner. Traploze 10-voudige zoom, snelle autofocus met laserprecisie, interval-opnames, IR-video’s en talrijke meetfuncties – de XC600 voldoet aan alle wensen.

  Leer meer!
 • BN35 stopcontact-thermostaat-TrotecInnovations Actueel!

  BN35

  BN35 Draadloze stopcontact-thermostaat met timer

  Met onze nieuwe draadloze thermostaat geniet u het hele jaar door volledig automatisch van een weldadige temperatuur. Steek de thermostaat in het stopcontact en sluit uw elektrische koeler of verwarming erop aan. Met de BN35 kan de gewenste temperatuur bereikt en vastgehouden worden door het aan- en uitschakelen van elektrische verwarmingsapparaten en koelapparaten door middel van een timer (tot 6 timers per dag), door middel van temperatuur (instelbaar van 0°C - 70°C) maar ook handmatig te regelen. De radiofrequentie van de eenvoudig programmeerbare stopcontact-thermostaat BN35 heeft een reikwijdte van 20 meter en regelt tot 100 ontvangers.

  Leer meer!
 • Pyrometer BP17-TrotecInnovations Actueel!

  BP17

  Pyrometer in een nieuw design

  Nu ook in markant Trotec-design: de digitale Infrarood-thermometer BP17 voor het contactloos meten van oppervlaktetemperaturen. Met een optische resolutie van 10:1 kunnen temperaturen worden gemeten binnen een bereik van -50 °C tot +380 °C . De gevoeligheid kan in stappen van 1 °C, 3 °C en 5 °C ingesteld worden. Met behulp van de inschakelbare optische laserpointer kan het middelpunt van het te meten object zeer nauwkeurig bepaald worden. Door de wisselende achtergrondkleur van het LED-display in groen, blauw of rood wordt eenduidig weergegeven of de vooraf ingestelde doeltemperatuur al dan niet overschreden wordt. Bovendien klinkt er een akoestisch alarmsignaal.

  Leer meer!
 • Pyrometer-dauwpuntscanner BP25-TrotecInnovations Actueel!

  BP25

  Dauwpuntscanner

  De digitale universele pyrometer BP25 krijgt nu een nieuw Trotec-design. Met een resolutie van 20:1 kunnen oppervlakte- en dauwpunttemperatuur contactloos worden gemeten (-50 °C tot 260 °C) evenals de relatieve luchtvochtigheid (0 % tot 100 %) en de temperatuur (0 °C tot 50 °C). Met behulp van de inschakelbare duale laser kunt u het meetbereik exact bepalen, bijv. voor het controleren van de isolatie of om eventuele schimmelgevoelige plaatsen op te sporen. Naar analogie van het alom bekende verkeerslicht-principe toont het display met achtergrondverlichting of de oppervlaktetemperatuur in het „groene gebied“ ligt.

  Leer meer!

Innovazioni precedenti

 • Weerstation en binnenruimte-klimaatmonitor BZ07-TrotecInnovations Missie geslaagd!

  BZ07

  Allround weerstation

  Het BZ07 weerstation is een echte allrounder voor thuis of op kantoor. In één oogopslag ziet u tijd, datum, binnentemperatuur (0 °C tot + 50 °C) en de relatieve luchtvochtigheid (20 % tot 99 %). Een wekker met sluimerfunctie is eveneens geïntegreerd. Dankzij de weergave van de weersvooruitzichten door middel van snel herkenbare symbolen komt de vraag „wat wordt het weer vandaag?“ niet eens in u op. Bijzondere kenmerken van dit weerstation zijn de comfortaanduiding en de bargraphweergave. De comfortaanduiding geeft snel en overzichtelijk weer hoe het met het binnenklimaat is gesteld (optimaal, acceptabel of kritiek) en de bargraphindicator toont de wijzigingen in temperatuursveranderingen gedurende de afgelopen 12 uur.

  Leer meer!
 • Design-weerstation BZ06-TrotecInnovations Missie geslaagd!

  BZ06

  Design-weerstation

  Thuis of op kantoor, het weerstation BZ06 voor binnenshuis ziet er met het transparante display niet alleen stijlvol uit maar meet ook op aangename wijze de relatieve luchtvochtigheid (20 % tot 95 %) en de temperatuur (-9,9 °C tot +50 °C). Dankzij de weergave van de weersvooruitzichten door middel van snel herkenbare symbolen bent u goed voorbereid op elke weerssituatie. Bovendien hebt u tijd, datum en dag van de week altijd goed in beeld. De geïntegreerde wekker met sluimerfunctie helpt u de dag goed te beginnen.

  Leer meer!
 • BP5F infrarood-levensmiddelthermometer-TrotecInnovations Missie geslaagd!

  BP5F

  Levensmiddel-Infrarood-thermometer

  De 2-in-1-thermometer in geoptimeerd Trotec-design berekend per insteekvoeler de binnentemperatuur van levensmiddelen in een meetbereik van -40°C tot +200°C en oppervlaktetemperaturen contactloos per infrarood tot +280°C. De compacte,robuuste en afwasbare (beschermklasse IP65) helper voor transport, handel of horeca - met de BP5F kunnen temperatuurcontroles - bijvoorbeeld ter controle van de koudeketen of van gaartemperatuur - snel en betrouwbaar naar HACCP worden doorgevoerd.

  Leer meer!
 • UV-Trackmaster WF/NF-TrotecInnovations Missie geslaagd!

  UV-Trackmaster

  Exclusieve uv-a-handlamp met een hoge fluorescentie

  De UV-Trackmaster-modellen hebben een speciaal bandfilter voor de hoogst mogelijke onderdrukking van restlicht, terwijl ze tegelijkertijd maximaal uv-licht doorlaten. Het 90-voudig gecoate speciale filter waarborgt maximale transmissies in het bereik van 365 nm, waardoor lichtsporen aanzienlijk beter en met meer contrast te herkennen zijn. Terwijl de lens van de UV-Trackmaster NF het uv-licht sterker bundelt, is die van de UV-Trackmaster WF ontworpen voor het verlichten van grote vlakken. Zo hebt u met een UV-Trackmaster altijd de optimale oplossing bij de hand voor het snel en effectief detecteren van lichtsporen bij materiaalbeproeving, lekdetectie of kwaliteitscontrole – uiteraard ""Made in Germany"" en exclusief bij Trotec!

  Leer meer!
 • VSP-inspectiesysteem-TrotecInnovations Missie geslaagd!

  VSP3041

  Inspectie-systeem

  Tot nu toe hadden onderhoudstechnici en servicemonteurs allerhande optische hulpmiddelen nodig voor het uitvoeren van visuele inspecties. Trotec heeft nu de universele modulaire en mobiele oplossing ontwikkeld: het VSP inspectiesysteem is een doordachte, flexibel te gebruiken, combineerbare en verder uit te breiden innovatie op het gebied van technische video-endoscopie. De robuuste geleidingseenheid met kleuren-beeldscherm en extreem krachtige Lithium-polymeer accu is met alle componenten van het VSP-systeem te gebruiken. Voor de afzonderlijke inspectiewerkzaamheden staan u speciale camera-koppen ter beschikking. De 30 m-VSP schuifkabeltrommel evenals de optionele video-endoscoop en video-borescoop, completeren deze professionele systeemoplossing van Trotec kwaliteitsfabrikaat.

  Leer meer!
 • TP10 infraroodthermometer-TrotecInnovations Missie geslaagd!

  TP10

  Pyrometer met Multipunt-Laser

  De professionele oplossing voor exacte en contactloze temperatuurmeting van oppervlaktes: de geïntegreerde Multipunt-Laser van de TP10 markeert het cirkelvormige meetgebied ook vanaf een grotere afstand duidelijk zichtbaar op het betreffende oppervlak. Door middel van infrarood meet de pyrometer met een nauwkeurigheid van ± 1 % en een aanspreektijd van 0,15 seconden de temperatuur van muren, vloeren, vaste stoffen en zelfs vloeistoffen. Door de indicatieve kleuraanduidingen groen, rood of blauw is in één oogopslag te zien of de gemeten temperatuur binnen het vooraf ingestelde gebied ligt. Met een groot meetbereik van -50 °C tot +1.850 °C, een hoge geometrische resolutie van 75:1 en een instelbare emissiegraad van 0,10 tot 1,00 is de Infrarood-thermometer TP ideaal voor de veeleisendste meetprojecten.

  Leer meer!
 • BE44 stroomtang-TrotecInnovations Missie geslaagd!

  BE44

  Stroomtang voor het meten van gelijk- en wisselstroom

  De multifunctionele stroomtang voor contactloze detectie van wisselspanning is het ideale meetapparaat voor alle elektrische leidingen – ook voor het meten van gelijkstroom in voertuigen en in de werkplaats. Met de stroomtang kan gelijk- en wisselstroom gemeten worden tot 1.000 A. Evenals wisselspanning tot 1.000 V en gelijkspanning tot 750 V. De resultaten van deze en overige elektrische metingen van weerstand, frequentie, arbeidscyclus, capaciteit, diodes en elektrische doorgang worden weergegeven in het 3“ LCD-display van de BE44.

  Leer meer!
 • BD7A-TrotecInnovations Missie geslaagd!

  BD7A

  Rondom nauwkeurige 360° rotatielaser

  Het exact uitlijnen bij decoratie- en montagewerkzaamheden in binnenruimten, wordt vereenvoudigd door de accugevoede, zelfnivellerende kruislijnlaser BD7A met een 360° projectie rondom van een horizontale laserlijn. Dankzij deze hulplijn wordt het behangen met behangranden of het boren van exacte boorgaten kinderspel. Om schilderijen, schappen of andere objecten t.o.v. elkaar uit te lijnen, projecteert de BD7A indien nodig een haaks laserkruis op de tegenoverliggende wand. Zelfs gekantelde markeringslijnen (handig bij werkzaamheden in trappenhuizen) kunnen met de lijnlaser met een vrij instelbare hellingshoek worden geprojecteerd.

  Leer meer!
 • BE16 spanningsdetector-TrotecInnovations Missie geslaagd!

  BE16

  Spanningzoeker

  De praktische spanningzoeker BE16 detecteert zonder aanraken stroom van 5 tot 1.000 volt resp. 50 Hz tot 400 Hz. De gevoeligheid is traploos instelbaar met behulp van een draaiknop. Zodra er spanning gedetecteerd wordt, waarschuwt de BE16 door middel van een knipperend rood LED-lampje in de punt en een geluidssignaal. Dankzij de geïntegreerde LED-lamp kan de BE16 ook veilig gebruikt worden op donkere plaatsen.

  Leer meer!
 • BQ30 deeltjesmeetapparaat-TrotecInnovations Missie geslaagd!

  BQ30

  Deeltjesteller incl. CO2-meting

  De betrouwbare lange termijn-luchtkwaliteitsmonitor voor het registreren van de concentratie van zwevende deeltjes in de binnenlucht. Ideaal voor het meten van bijvoorbeeld stof, roet of pollen thuis, op het werk, op school of in ruimtes langs drukke wegen. Het meetapparaat detecteert deeltjes met een grootte van 2,5 tot 10 μm. Bovendien kunt u ook milieu- en klimaatparameters zoals het CO2-gehalte in de lucht, de relatieve vochtigheid en de binnentemperatuur meten. Op het overzichtelijke 3“ LCD-kleuren-display houdt u de afzonderlijke klimaat-parameters in het oog. En zodat u te allen tijde op zeker kunt gaan, wordt u door een optisch en door een akoestisch alarm gewaarschuwd bij een overschrijding van de grenswaarden.

  Leer meer!
 • TP7 infraroodthermometer-TrotecInnovations Missie geslaagd!

  TP7

  Pyrometer met Multipunt-Laser

  Gewoon richten, activeren en de oppervlaktetemperatuur van muren, vloeren, vaste materialen of vloeistoffen wordt snel en contactloos gemeten. De infrarood-thermometer TP7 is een praktische multipunt-laser waarbij het gedeelte van het oppervlak dat gemeten wordt, steeds duidelijk wordt aangegeven. Behalve de exacte meetwaarde toont het display met achtergrondverlichting in de kleuren groen, rood en blauw of de ingestelde temperatuurvoorkeuze al is bereikt of over- resp. onderschreden wordt. De TP7 meet temperaturen van -50 °C tot + 1.000 °C met een nauwkeurigheid van ± 1 %, een aanspreektijd van 0,15 seconden, een optische resolutie van 40:1 en een instelbare emissiegraad van 0,10 tot 1,00.

  Leer meer!
 • BM40 vochtigheidsmeetapparaat-TrotecInnovations Missie geslaagd!

  BM40

  Non-destructieve vochtmetingen van hout- en bouwvocht

  Wie snel en niet destructief het vochtpercentage van materialen zoals hout, gips en cement wil meten, of het drogingsproces wil bewaken heeft aan een BM40 een betrouwbare partner.

  Leer meer!
 • BI20 wallscanner-TrotecInnovations Missie geslaagd!

  BI20

  Essentieel scan-apparaat voor lokalisatie bij boren en leidingen

  De Wallscanner BI20 lokaliseert betrouwbaar naast ijzer en non-ferro metalen als ook bij spanningvoerende leidingen of bijvoorbeeld houtconstructies die zich bijvoorbeeld onder verpoetste muren, gips of beton bevinden.

  Leer meer!
 • BD11-TrotecInnovations Missie geslaagd!

  BD11

  Mini laser-afstandsmeter

  Klein, maar fijn! Deze slechts 75 mm grote en 35 g lichte lasermeter is de ideale hulp voor het snel, ongecompliceerd meten van afstanden en voor het berekenen van oppervlakte- in inhoudsmaten van binnenruimtes. Met zijn reikwijdte van 0,05 tot 30 m en de in zijn klasse tamelijk ongebruikelijke extra functies zoals bijvoorbeeld duurmeting of indirecte afstands-, hoogte- of gedeeltelijke hoogteberekening (3-punts Pythagorasfuncties), is het apparaat voor nagenoeg alle standaardfuncties te gebruiken. De geïntegreerde accu is voldoende voor 2.000 metingen en is eenvoudig oplaadbaar via de USB-aansluiting.

  Leer meer!
 • TC100-TrotecInnovations Missie geslaagd!

  TC100

  WBGT/HI Thermo-hygrometer

  Voor iedereen die het nauw neemt met klimaatgegevens: de professionele draagbare thermo-hygrometer maakt het mogelijk om eenvoudig en nauwkeurig factoren zoals relatieve vochtigheid, luchttemperatuur, natteboltemperatuur, dauwpunttemperatuur en luchtdruk te meten. Op hete zomerdagen zijn bijvoorbeeld voor sporters of mensen met hartklachten de WBGT-waardes, de hitte-index en de globe-temperatuur interessant. Voor maximaal meetcomfort is de TC100 uitgerust met diverse praktische features

  Leer meer!
 • BB30 laagdiktemeetapparaat-TrotecInnovations Missie geslaagd!

  BB30

  Laagdikte-meetapparaat

  Ideaal voor de professionele laagdiktecontrole van autolakken en andere coatings op magnetische en niet-ferromagnetische metalen. De BB30 functioneert naar het magnetische inductie- oftewel wervelstroomprincipe. Het beschikt over een verend geplaatste dual-sensor-meetkop met V-groef voor metingen in rondingen en biedt een groot meetbereik van 0 µm tot 2.000 µm. Met de extra externe meetkop en de 90 cm lange sondeverlenging kunnen ook moeilijk toegankelijke meetplaatsen worden bereikt.

  Leer meer!
 • OZ-ONE-TrotecInnovations Missie geslaagd!

  OZ-ONE

  Ozon meetapparaat

  Voor het opsporen van schadelijke ozonbelasting in de buurt van drukke verkeerswegen, bij weersomstandigheden met smogvorming, in woon- en kantoorruimtes of in productie-omgevingen. Met de handzame OZ-ONE kunnen zelfs lage ozonconcentraties snel en nauwkeurig gemeten worden. Het meetbereik ligt tussen 0,00-1,00 ppm (0-1.996 µg/m3). Bovendien kunnen met het apparaat ook andere klimaatparameters bepaald worden zoals luchttemperatuur, luchtvochtigheid, dauwpunt en natteboltemperatuur. De OZ-ONE is handig in het gebruik omdat hij beschikt over praktische functies zoals Ozon-nulpuntkalibratie, temperatuur-/vocht offset, data-hold-, alarm-, max/min- en auto-off functie, displayverlichting en statief-aansluiting.

  Leer meer!
 • BE15 spanningsdetector-TrotecInnovations Missie geslaagd!

  BE15

  Snelle en contactloze spanningdetectie

  De compacte spanningzoeker BE15 in penvorm met zakclip is een contactloze fasezoeker, die niet alleen een snelle localisatie van leidingbreuken in blootliggende bekabeling mogelijk maakt, maar ook alle andere elektriciteitsgeleiders zoals stopcontacten, schakelaars en elektriciteitsleidingen detecteert. De in de meetpunt geïntegreerde LED-indicator laat direct zien of een leiding onder spanning staat (rood) of niet (groen). Er klinkt tevens een waarschuwingstoon. Instelbaar op twee standen: 200 V en 24 V. Om energie te sparen bij het niet in gebruik zijn, beschikt de BE15 over een aan-/uit-schakelaar. Bij omstandigheden met slecht licht komt de ingebouwde LED-zaklamp goed van pas.

  Leer meer!
 • VSC206 Industrie-videoscoop-TrotecInnovations Missie geslaagd!

  VSC206

  Professionele industrie-videoscoop

  Mobiel, compact en gebruiksvriendelijk – met de snoerloze industrie-videoscoop VSC206 kunnen ook op moeilijk bereikbare plaatsen scherpe en contrastrijke video’s en digitale opnames gemaakt worden. Aan de punt van de 2 m lange en 6 mm dunne, meerwandige sonde zit de met titanium beklede camerakop die in alle richtingen draaibaar is. Hij is nauwkeurig bestuurbaar met behulp van een joystick en samen met de 6-voudige LED-verlichting waarvan de lichtsterkte ingesteld kan worden, zorgt dit voor een goed inspectiebereik. De VSC206 heeft een ABS-behuizing met geïntegreerde stootranden en is daardoor schok-bestending en beschermd tegen stof en opspattend water. Zo werkt optische inspectie met Trotec-kwaliteit.

  Leer meer!
 • VSC3008 Industrie-videoscoop-TrotecInnovations Missie geslaagd!

  VSC3008

  Professionele industrie-videoscoop

  De VSP3008 maakt een indirecte visuele inspectie mogelijk, zoals het zou moeten zijn: handzaam, robuust en met een goede beeldkwaliteit. Zijn 3 meter lange en 8 mm dunne sondekabel bestaat uit een uitgebreide, meerwandige constructie met een extreem slijtvaste buitenkant van gevlochten wolfraamdraad. De in alle richtingen traploos draaibare camarakop zorgt voor doelgerichte foto’s of video-opnames van normaal gesproken ontoegankelijke holle ruimtes of buizen. De felle LED-verlichting, het 4,3 inch TFT-LDC-display (800 x 400 px), een zichtbereik van 130°, een gebruiksduur van meer dan 4 uur en een 3-voudige digitale zoom bieden u de beste optische kwaliteit voor uw inspecties. Dan merk je: ontwikkeling, design, produktie 100 % Trotec.

  Leer meer!
 • BZ15M thermohygrometer-TrotecInnovations Missie geslaagd!

  BZ15M

  Woonklimaat-Thermohygrometer

  Eenvoudig af te lezen en duidelijk geeft de BZ15M de optimale klimaatwaarde aan in binnenruimtes - afhankelijk van kamertemperatuur en jaargetijde. Het speciale schaalontwerp met zijn kleurverloop van lichtgeel naar donkergeel verduidelijkt de huidige kamertemperatuur en de relatieve luchtvochtigheid op een stijlvolle en beknopte manier. Bovendien heeft de thermohygrometer een praktische seizoensventilatie-indicator, die consequent binnenshuis wordt geïmplementeerd en een schadelijke schimmelgroei voorkomt. Vertrouw op precieze meettechniek 'Made in Germany'.

  Leer meer!
 • BZ15C thermohygrometer-TrotecInnovations Missie geslaagd!

  BZ15C

  Car Climate Control-Thermohygrometer

  Bescherm met behulp van de BZ15C Thermohygrometer uw oldtimer of klassieke automobielen voor klimaatomstandigheden. Het speciaal geoptimeerde scaladesign met klimaatgerelateerde kleurindicatie en de hoogwaardige, in Duitsland vervaardigde meetmechaniek maken een exacte bepaling van de luchtvochtigheid en ruimtetemperatuur in uw classic-car-garage mogelijk. Zo herkend u direct, of bij uw automobiele schatten klimaattechnisch alles altijd in orde is.

  Leer meer!
 • BZ20M thermohygrometer-TrotecInnovations Missie geslaagd!

  BZ20M

  Thermohygrometer met kruiswijzer-design

  Het oog meet mee! Mooier en makkelijker als met de mechanische thermohygrometer BZ20M laten zich de klimaatwaardes in ruimtes amper controleren. Het in Duitsland vervaardigde en in een hoogwaardige roestvrijstalen behuizing ingekaderde precisiemeetapparaat is voor de controle van een gezond woonklimaat in kantoren, training- en verzamelruimtes net als in woon- en slaaptuimtes de eerste keuze. Met een diameter van 130 mm en het speciale scaladesign is het zelfs op grotere afstand heel goed af te lezen.

  Leer meer!
 • BW05-TrotecInnovations Missie geslaagd!

  BW05

  Remvloeistoftester

  De handige remvloeistoftester BW05 is het perfecte meetapparaat, om zowel in de autogarage als ook thuis in de garage snel en precies het aandeel aan water in de remvloeistof van auto, motor of vrachtwagen te controleren. Met behulp van de vanzelfsprekende indicator-LEDs naar het stoplichtprincipe laten zich de drie belangrijkste remvloeistofsoorten DOT3, DOT4 en DOT5.1 binnen enkele seconden controleren.

  Leer meer!
 • BG40 gasdetector-TrotecInnovations Missie geslaagd!

  BG40

  Gaswaarschuwingsapparaat en gasdetector in een

  De BG40 is zeer geschikt voor dichtheits-controles van gaspatronen,tanks met vloeibaar gas, gasleidingen en kranen. Met hoge gevoeligheid registreert dit compacte handmeetapparaat zelfs kleinste gaslekkages en waarschuwt optisch, akoestisch en per vibratie voor het lekken van bijvoorbeeld brandbare of giftige gassen.

  Leer meer!
 • SL3000-TrotecInnovations Missie geslaagd!

  SL3000

  Ultrasoon-meetapparaat

  De compacte SL3000 is een professionele ultrasoondetector-set voor snelle en makkelijke lekdetectie, slijtagediagnose of dichtheidstest. Per ultrasoon laten zich drukluchtlekkages precies vinden en slijtageverschijnselen vroegtijdig herkennen. Door de krachtige ultrasone transducertechniek worden de ultrasoonsignalen hoorbaar gemaakt en zijn daarbij op het display zichtbaar. De extreem geluidsgedempte koptelefoon maakt een betrouwbare detectie ook bij veel

  Leer meer!
 • LD20HC-TrotecInnovations Missie geslaagd!

  LD20HC

  2-in-1-correlator voor lekdetectie

  Per correlatie of per electro-akoestiek - de LD20HC verenigd twee processen ter lekdetectie in leidingen en drinkwaternetwerken. Voor waterverzorgers en meettechnische diensten biedt hij geavanceerde meettechniek met heel snelle 6-core processor en een voor patent aangemelde smart-functie voor nog snellere akoestische punt-lekkagedetectie.

  Leer meer!
 • Stopcontact-hygrostaat BH30-TrotecInnovations Missie geslaagd!

  BH30

  Aansluiten. Luchtvochtigheid instellen. Klaar!

  De BH30 is uitermate geschikt om uw luchtbevochtiger, luchtkoeler of ontvochtiger zonder geintegreerde hygrostaat efficient en automatisch te regelen. Een constante luchtvochtigheid op een ingestelde waarde tussen 20% tot 90% relatieve luchtvochtigheid is eenvoudig in te stellen. De praktische tussenstekker schakelt automatisch aan of uit, om onnodige looptijd of overbevochtiging te vermijden.

  Leer meer!
 • LD6-TrotecInnovations Missie geslaagd!

  LD6

  Heel compacte geofoon voor het zoeken naar lekkages

  Met de LD6 die op accu loopt kunt u leidingen en kranen heel makkelijk per knopdruk controleren op lekkagegeluiden. Door de filtering van hoge en lage frequenties kan het apparaat precieze metingen doorvoeren op metalen en niet metalen leidingen. De overdraging van het geluid naar de koptelefoon gebeurd draadloos per bluetooth.

  Leer meer!
 • SL400 geluidsniveaumeetapparaat-TrotecInnovations Missie geslaagd!

  SL400

  Professioneel geluidniveaumeetapparaat

  Het SL400 is een onmisbare begeleider voor vastleggen en documenteren van werkplaats-, industrie- of omgevingslawaai. Voor metingen over een langere tijd beschikt het apparaat over een geintegreerde opslag tot 32.700 meetwaardes, een daarvoor bestemde analysesoftware en een in de leveromvang inbegrepen mini-statief.

  Leer meer!