Klantenservice en ondersteuning: +32 78 482 807

Mo-Vrij: 9:00 - 17:00

 1. Contact
 2. Overzicht
 3. De onderneming
 4. HighPerformance - Innovatie is onze passie

HighPerformance - Innovatie is onze passie

We bieden u doorlopend nieuwe en innovatieve productoplossingen. Overtuig uzelf.

Toekomstige product‑noviteiten

 • PT 6500 HT-TrotecInnovations U zult benieuwd zijn!

  Mobiel aircoaggregaat PT 6500 HT

  Levert ook bij hoge buitentemperaturen de hoogste prestaties

  Een goede naam: HT staat voor "High Temperature", want speciaal voor deze klimaatomstandigheden is het mobiele airco-aggregaat PT 6500 HT ontworpen.

  Terwijl de behuizing qua uiterlijk identiek is aan het zustermodel PT 6500 S, zijn bij de PT 6500 HT alle inwendige componenten van het compressorkoelsysteem ontworpen voor het gebruik zelfs bij extreme zomerse omstandigheden met omgevingstemperaturen tot +55 °C en leveren ze in combinatie met de krachtigere warmtewisselaar PT S+ betrouwbaar constante koellucht binnen een temperatuurbereik van +7 tot +55 °C.

  Het speciale koudesysteemdesign van de PT 6500 HT waarborgt dat deze mobiele airconditioner ook onder extreme temperatuuromstandigheden, zelfs in T3-klimaatzones, een maximale koelcapaciteit kan bieden.

  En via Duplex Cooling kan het toepassingsgebied zelfs worden uitgebreid naar +60 °C.

  Leer meer!
 • TTSL – Remote Control & Monitoring-TrotecInnovations U zult benieuwd zijn!

  Het Trotec TTSL®-platform

  Mobiel, modulair, multifunctioneel – één platform voor alle gegevens en toepassingssituaties

  TTSL® is een universeel toepasbaar systeem voor bewaking en bediening op afstand, analyseren en documenteren van uw machines en processen – eenvoudig onderweg via smartphone of kantoor-PC. Het nieuwe TTSL®-systeem van Trotec maakt condition monitoring zeer eenvoudig mogelijk. Registreer en bewaak de meest uiteenlopende meetgegevens van al uw bouwplaatsen of machineprocessen.

  Van klimaatgegevensmanagement, machinestatus tot productieproces, met het TTSL®-systeem kunt u praktisch elke meetwaarde-opnemer verbinden en het systeem configureren voor uw behoeften. Bedien in de toekomst ook op TTSL® aangesloten apparaten direct via de cloud.

  Waterschadesanering, gebouwtechniek of industriële productie – het systeem kan snel worden geïnstalleerd en alle apparaten, evenals sensoren kunnen met enkele stappen automatisch met elkaar worden gekoppeld, zodat u binnen een handomdraai alle meetwaarden en machine-informatie via MultiMeasure cloud beschikbaar heeft op uw PC of smartphone, voor bewaking, analyse of het documentatie....

  Leer meer!
 • VSC106-TrotecInnovations U zult benieuwd zijn!

  VSC106

  Professionele industriële videoscoop

  De draadloze VSC106 is een mobiel en gebruiksvriendelijk compact systeem. De robuust geconstrueerde videoscoop, met een 1 m lange IP67-schuifsonde (Ø 6 mm), levert ook op moeilijk bereikbare locaties zeer scherpe en contrastrijke video's en digitale opnamen. De hoogwaardige camerakop kan eenvoudig via een joystickbediening naar alle kanten worden gezwenkt en waarborgt met z'n 6 dimbare witlicht-LED's briljant belichte beeldresultaten op het grote VGA-display. De VSC106 heeft een sterke ABS-behuizing, dat zowel beschermt tegen stootschade als het binnendringen van stof of spatwater. Optimale voorwaarden voor de ruwe omstandigheden bij industrieel gebruik. En bij een defect kan de gehele sonde met zwenktechniek eenvoudig door de gebruiker zelf worden vervangen.

  Leer meer!
 • DH 610-TrotecInnovations U zult benieuwd zijn!

  Industriële droger DH 610

  Onze meest krachtige condensdroger voor industrieel continubedrijf

  Met een maximale ontvochtigingscapaciteit van wel 1.000l/24-uur, is deze professionele industriële droger zeer geschikt voor drooghoudtoepassingen met grote volumes in een industriële omgeving, bijvoorbeeld opslagruimten, onderstations en rekencentra.

  Z'n sterke behuizing, ingebouwd in een zeer corrosiebestendige constructie en uitgerust met een krachtige koudecompressorinstallatie, waarborgt storingsvrij continubedrijf met hoge standtijden.

  Uitgerust met een stille scrollcompressor voor constante, pulsatievrije druk voor het leveren van energiezuinige koude, een professionele heetgas-ontdooiautomaat met automatisch geregelde cyclusomkering, een zelfregulerende radiale EC-ventilator en een condenspomp met een hoge capaciteit, staat de robuuste industriële droger DH 610 garant voor een constant hoge ontvochtigingscapaciteit tijdens continubedrijf, ook bij lagere temperaturen.

  Optioneel is de DH 610 bovendien verkrijgbaar in een RVS-uitvoering en met KTL-gecoate warmtewisselaars.

Actuele product‑noviteiten

 • TAC mobiele variant (innovatie)-TrotecInnovations Actueel!

  Mobiele luchtreingers met hoge capaciteit uit de TAC-serie

  State-of-the-art: de nieuwe generatie

  Kan Duitslands bekendste mobiele virus-luchtreinger zelfs nog beter worden? Trotec maakt het mogelijk! Met de huidige modellenreeks 2021 wordt de voorsprong van de hoogcapacitieve TAC luchtreinigers nog groter: nog energie-efficiënter, nog stiller, nog meer vermogen en dat in combinatie met een voortreffelijk productdesign.

  De thermodecontaminatie van de nieuwe TAC geschiedt nu door middel van thermische pulsatie, waardoor het energieverbruik in vergelijking met het vorige model 50 % lager ligt bij een gelijkblijvend decontaminatieresultaat. Hierdoor kunnen twee apparaten tegelijk op één stopcontact in bedrijf worden gezet.

  Alle versies van het TAC-model beschikken nu seriematig over een efficiency-verhogende, dubbele luchtaanzuiggeleiding via integrale geluiddempers en zijn aanmerkelijk stiller dan de vorige modellen en hebben daarbij nog meer luchtcirculatiekracht! Mobiel of stationair, de nieuwe generatie hoogcapacitieve TAC luchtreinigers van Trotec verzetten de bakens!

  Leer meer!
 • TAC stationaire variant (innovatie)-TrotecInnovations Actueel!

  TAC V+ / TAC M / TAC BASIC / TAC ECO

  Luchtreinigers met hoge capaciteit als stationaire tower-versie

  De professionele luchtreinigers TAC V+, TAC M, TAC BASIC en TAC ECO als tower-versie zorgen voor maximale veiligheid op een vaste plaats. Voor situaties waarbij het niet nodig is de luchtreiniger op verschillende standplaatsen in te zetten en de luchtreiniging permanent vanuit dezelfde standplaats moet worden uitgevoerd, is de TAC als tower-versie de ideale keuze. 50 % kleiner/lichter, 100 % stylischer en toch robuuster dan concurrerende modellen en daardoor mede dankzij de geïntegreerd meubelwielen veel gemakkelijker te plaatsen dan andere stationaire luchtreinigers.

  De extreem solide en stabiele metalen behuizing is krasbestendig en is speciaal ontworpen voor omgevingen, waar veel mensen verblijven om te werken, spelen, leren of bij elkaar komen voor festiviteiten of vieringen.

  De professionele apparaten „made in Germany“ zijn van origineel Trotec fabricaat en voorzien van een hoogefficiënt H14 HEPA filter conform EN 1822. De TAC V+ en TAC M beschikken bovendien over een programmeerbaar touchdisplay incl. USB-updatefunctie en een geïntegreerde flowmatic-besturing die zorgt voor een constante luchtcirculatieratio op elk capaciteitsniveau. Bovendien kan desgewenst met de flowextender de uitblaashoogte variabel worden ingesteld....

  Leer meer!
 • Industriële compacte luchtontvochtiger TTK Qube-TrotecInnovations Actueel!

  Compacte condensdroger TTK Qube

  De woonruimtedroger voor professionals – ultracompact, efficiënt, stil

  Met de TTK Qube wordt waterschadesanering zelf niet eenvoudiger, maar kan er wel veel beter mee om worden gegaan!

  De TTK Qube is een hoogwaardige, krachtige condensdroger, waarbij bij de ontwikkeling drie doelstellingen zijn gevolgd: Maximale ontvochtigingscapaciteit en onderhoudsvriendelijkheid, minimale afmetingen en gewicht, zo laag mogelijke geluidsontwikkeling voor gebruik in bewoonde omgevingen. Aan deze eisen voldoet de TTK Qube met bravoure!

  Binnen de kleinst mogelijke ruimte bevat de stapelbare TTK Qube alle prestatiekenmerken, die professionele drogingsdienstverleners wensen van een woonruimtedroger:

  Krachtige compressortechniek, geringe ruimtebehoefte, betrouwbaar continubedrijf, seriematige condenspomp, comfortmodus voor extra stille werking in bewoonde ruimten en natuurlijk met een MID-conforme meter voor bedrijfsuren en energieverbruik.

  Leer meer!
 • BX50 MID-TrotecInnovations Actueel!

  BX50 MID

  Energiekostenmeetapparaat

  Tegenwoordig is een nauwkeurige en punctuele afrekening van de betreffende energiekosten, bijv. in het kader van saneringswerkzaamheden of op een bouwplaats absoluut vereist, omdat geen enkele verzekering en geen enkele klant meer wil betalen dan nodig is. Dankzij het volgens DIN EN50470-1/3 geijkte en MID-gecertificeerd energiemeetapparaat BX50 kan het energieverbruik van elektrische apparaten snel en eenvoudig worden bepaald. Want het meet het verbruik direct via het stopcontact. Het niet manipuleerbare apparaat heeft een meetbereik van 0,25 A tot 16 A. Met de weergave van Watt, Volt, Ampère, effectief vermogen, arbeidsfactor (cos φ), kWh en de netfrequentie, zijn altijd alle belangrijke parameters voor efficiënte energie-monitoring oproepbaar.

  Leer meer!
 • TTK 500-TrotecInnovations Actueel!

  TTK 500

  Universele bouwdroger – opnieuw gedefinieerd

  De robuuste constructie, zeer hoge drogingsrendement en een extreem onderhoudsvriendelijk modulair ontwerp maken de TTK 500 een universele bouwdrogeralternatief.

  De combinatie van een hoge ontvochtigingscapaciteit, bij een tegelijk minimaal energieverbruik en een grote mobiliteit met een gering opstelvlak, maakt de TTK 500 tot de meest ideale ontvochtigingsoplossing bij lage temperaturen – voor permanent gebruik ook optioneel met hygrostaat en condenspomp.

  Dankzij een innovatief centraal chassis, kan de volledige behuizing snel en eenvoudig van het apparaat worden verwijderd – ideaal voor service, onderhoud en reiniging. Bovendien is de gehele elektronica modulair opgebouwd en onderhoudsvriendelijk verbonden met stekkers, zodat het vervangen van modules eenvoudig kan worden uitgevoerd.

  Leer meer!
 • Zerozon 200-TrotecInnovations Actueel!

  Zuurstof-regenerator Zerozon 200

  Voor het versnellen van de ozonafbraak na een Airozon®-behandeling

  Deze wereldwijd unieke zuurstof-regenerator is in staat de natuurlijke ozonafbraak na een succesvolle toepassing van een ozon-desinfector door technische zuurstofgeneratie extreem te versnellen: De Zerozon 200 kan met alle ozon-desinfectoren uit de in de Airozon®-Professional-serie als master-slave-oplossing worden gecombineerd en zorgt voor een maximaal factor 10 sneller afbraakproces ten opzichte van het natuurlijke verval. Met deze innovatieve "Made in Germany" kunt u aanzienlijk kortere behandelingstijden realiseren en de behandelde zones veel eerder weer betreden en gebruiken!

  Leer meer!
 • Airozon® 60000-TrotecInnovations Actueel!

  Ozon-desinfector Airozon® 60000

  Onze meest krachtige mobiele ozongenerator voor desinfectie van binnenruimten met grote oppervlakken

  Met de Airozon® 60000 is nu een krachtige en tijd- en kostenbesparende ozon-desinfector beschikbaar voor scholen en peuterspeelzalen, vervoersbedrijven, hotels of winkels, voor een effectieve behandeling van grote oppervlakken en ruimtevolumes.

  De speciaal in de Airozon® 60000 ingebouwde hoogwaardige zesvoudige duplex-composiet 10 g-ozon-elektrode met een lange levensduur waarborgt een zeer effectieve, stabiele ozonproductie van 60.000 mg/uur onder omgevingsluchtcondities, die via een radiale ventilator met drukverhoging en een 360°-uitblaastoren gelijkmatig wordt verspreid binnen de behandelingszone. Bovendien uitgerust met een tijdschakelklok en een bedrijfsurenteller, heeft de Airozon® 60000 alle uitrustingskenmerken, die u van een professionele ozon-desinfector "Made in Germany" mag verwachten.

  Leer meer!

Trotec‑innovaties tot nu toe

 • Elektrisch verwarmingsapparaten uit de TDE-serie-TrotecInnovations Missie geslaagd!

  TDE elektrische kachel 2.0

  Dezelfde looks, gebruikelijke kwaliteit, nu 100 % Trotec

  De extreem stabiele elektrisch verwarmingsapparaten uit de TDE-serie van Trotec hebben zich al meer dan 25 jaar als onverwoestbare verwarmingsoplossing in de bouw- en verhuurbranche bewezen. Om te zorgen dat dit ook in de toekomst zo blijft is de TDE-serie elektrische kachels ook onderworpen aan toekomstgerichte re-engineering.

  Goed te herkennen aan het markante ingestanste logo, presenteert de vernieuwde generatie elektrische kachels uit onze TDE-serie zich met nadruk.

  De dubbelwandige constructie van de elektrische TDE elektrische kachels, verhindert het opwarmen van de buitenmantel, die is geproduceerd ○van 1,5 mm dik Zincor-staal met geharde beschermd lak. Zo blijft de betrouwbare corrosiebescherming van de behuizing zelfs behouden, als de afwerklaag wordt beschadigd. Optimaal voor toepassingsgebieden met extreme eisen, bijvoorbeeld de verhuur of vaak wisselende bouwplaatsen.

  Met verwarmingsvermogens van 3 tot en met 18 kW dekken de modellen TDE 25, TDE 65 en TDE 95 een breed toepassingsgebied voor toepassingen in ook grote onverwarmde binnenruimten of voor het versnellen van de bouwdroging.

  De nu meer identieke constructie van de behuizing van de TDE 65 en 95 vereenvoudigt ruimtebesparende apparaatstapeling en vereenvoudigt zo ook opslag en transport – een pluspunt voor machineverhuurders....

  Leer meer!
 • Spotcooler PT 2000 SP-TrotecInnovations Missie geslaagd!

  PT 2000 SP en PT 2700 SP

  Koele lucht met een druk op de knop – verfrissend eenvoudige spotcooling

  In plaats van het tegen hoge kosten koelen van de gehele werkomgeving, zorgen de beide mobiel toepasbare Trotec spotcoolers PT 2000 SP en PT 2700 SP voor puntgerichte aangename koelte op de werkplek. Zeer eenvoudig met een druk op de knop. zonder gecompliceerde bediening – opstellen, inschakelen en direct genieten van directe frisse koelte.

  De combinatie van solide afwerking, zeer eenvoudige hantering en een attractieve prijs-/prestatieverhouding, maakt deze spotcoolers tot de beste keuze voor puntgerichte koeling in werkplaatsen, fabriekshallen, grootkeukens en vele andere werkomgevingen.

  Beide enkelkanaals spotcoolers hebben een 360° draaibare en 150° kantelbaar uitblaaskanaal, zodat de koelluchtstroom doelgericht kan worden gericht. Goed voor het werkklimaat en goed voor het milieu, want het leveren van de koude gebeurt met het zowel milieuvriendelijke als energiezuinige koudemiddel R290.

 • Spotcooler PT 3500 SP-TrotecInnovations Missie geslaagd!

  PT 3500 SP en PT 5300 SP

  Solide multimodus-spotcooler voor koele rekenaars

  Pure puntgerichte verfrissende koeling – dat en meer is de missie van onze multimodus-spotcoolers PT 3500 SP en PT 5300 SP. In plaats van het tegen hoge kosten koelen van de gehele werkomgeving, zorgen de beide mobiel toepasbare Trotec spotcoolers niet alleen voor puntgerichte aangename koelte op de werkplek, ze hebben ook een inschakelbare ontvochtigingsmodus voor het drooghouden van de omgevingslucht en kunnen indien nodig ook worden gebruikt als luchtverfrissende ventilator, zonder extra koeling.

  Als tweekanaals spotcooler heeft de PT 3500 SP twee onafhankelijke 360° draaibare en 150° kantelbare uitblaaskanalen, zodat de koelluchtstroom op twee zones kan worden gericht. En de PT 5300 SP heeft zelfs drie draai- en kantelbare uitblaaskanalen, zodat meerdere personen of werkplekken in een keer puntgericht kunnen worden gekoeld. Een coole oplossing, voor zowel uw werk als het milieu, want de koelte wordt door beide apparaten milieuvriendelijk en energiezuinig met koudemiddel R290 geleverd....

  Leer meer!
 • Mobiele stroomverdeler PV30-TrotecInnovations Missie geslaagd!

  PV30

  Mobiele stroomverdeling eenvoudig gemaakt

  De robuuste kunststof-stroomverdeler PV30 met z'n beschermingsgraad IP44 is zowel geschikt voor zware toepassingsomgevingen binnen, evenals beschermde omgevingen buiten en kan door de beide CEE-stopcontacten (16 A, 400 V) zeer veelzijdig worden toegepast, bijvoorbeeld als krachtstroom- of laststroomverdeler op bouwplaatsen, in de landbouw, bij beurzen en evenementen, evenals voor industrie en ambacht of camping en vrije tijd. De stroomverdeler PV30 is voor eenvoudig transport uitgerust met een uitklapbare V2A-draaggreep en een opwikkelinrichting voor de 2 m lange aansluitkabel. In het magazijn kunnen de verdelers ruimtebesparend in meerdere lagen worden gestapeld. De PV30 is bovendien een perfect accessoire, bijv. voor de TAC XT 18, omdat deze ook twee 16 A CEE-aansluitstekkers heeft.

  Leer meer!
 • TDX 10-TrotecInnovations Missie geslaagd!

  TDX 10 / TDX 19

  Compacte elektrische kachel

  De TDX 10 heeft 2 standen met een vermogen van maar liefst 2 kW en een luchtdebiet van 100 m³/h. De TDX 19 zorgt met 3 standen en een krachtig vermogen van maar liefst 3 kW en een luchtdebiet van 200 m²/h voor de nodige warmtetoevoer. De elektrische kachels zijn ideaal voor gebruik op bouwplaatsen, in werkplaatsen en in opslagruimten. De gewenste temperatuur is instelbaar tussen 0 en 85 C°. De robuuste elektrische kachels TDX 10 en TDX 19 zijn voorzien van een draaggreep en standbeugels waardoor ze gemakkelijk transporteerbaar zijn en veilig kunnen worden geplaatst. Het rooster conform beschermingsgraad IP20 beschermt het warmte-element tegen indringing van grotere voorwerpen. Bovendien beschikken beide apparaten over een oververhittingsbeveiliging.

 • TTK 900 MP-TrotecInnovations Missie geslaagd!

  TTK 900

  De nieuwe kroon op bouwdroging

  Ontworpen als referentieklasse voor professionele bouwdrogers, laat de TTK 900 vrijwel niets te wensen over. De sterke constructie en robuuste componenten waarborgen altijd de hoogste ontvochtigingscapaciteit en een hoge waardevastheid.

  Samen met de geminimaliseerde energie- en ruimtebehoefte en de hoge mobiliteit vertegenwoordigt de TTK 900 de ultieme bouwdroger, ook voor drogen na waterschade en drooghouden van waterwinningsinrichtingen of grote magazijnen bij lage temperaturen.

  En dankzij het innovatieve centrale chassis met de eenvoudig compleet verwijderbare behuizing, kunnen alle servicewerkzaamheden zo snel en eenvoudig als nooit tevoren worden uitgevoerd! Ook zijn alle elektronicamodules onderhoudsvriendelijk verbonden met stekkers, zodat het vervangen eenvoudig kan worden uitgevoerd.

  Leer meer!
 • IDX 20 D-TrotecInnovations Missie geslaagd!

  IDX 20 D / IDX 50 D

  Direct gestookte olieverwarmingsapparaten

  De direct gestookte olieverwarmingsblower IDX 50 D in stoer zwart overtuigt niet alleen met een krachtig verwarmingsvermogen van maximaal 55 kW en een grote brandstoftank met een inhoud van 50 liter, maar ook met een heteluchthoeveelheid tot maximaal 1.100 m³/uur. De IDX 20 D heeft eveneens een krachtig vermogen van 20 kW, een tankinhoud van 19 liter en een luchthoeveelheid van 450 m³/uur. Beide oliekachels tonen de actuele ruimtetemperatuur goed afleesbaar op een LED-display, bij de IDX 50 D wordt via een extra LED-display bovendien ook de ingestelde temperatuur weergegeven. Met oververhittingsbeveiliging, een goed geïntegreerde traploos instelbare thermostaat en een praktisch verrijdbaar onderstel voor eenvoudig wisselen van locatie, zijn ze zeer geschikt en betrouwbaar voor de vrieskou op bouwplaatsen, in de landbouw, goed geventileerde opslag-, evenals overdekte buitenruimten.

 • PT 23000 S-TrotecInnovations Missie geslaagd!

  Industriële airconditioner PT 23000 S

  De sterkste mobiele split-airconditioner met koudemiddelvrije verbindingsleidingen op de markt

  De zowel robuuste als mobiel toepasbare airconditioner PT 23000 S is speciaal ontworpen voor tijdelijke koeltoepassingen met een hoge koelvraag, bijvoorbeeld op beurzen, is feesttenten, in de horeca of in server-, oplsag- en productieruimten. Door het hoge koelvermogen van 23 kW en de hoge luchthoeveelheid van 3.300 m³/uur, kunnen ook grote ruimten snel tot maximaal 10 °C worden afgekoeld. Het watergekoelde aircosysteem is uitgerust met een koudemiddelvrije verbindingsleiding naar drie externe warmtewisselaars, zodat bij het aansluiten en het ontkoppelen van het apparaat geen koudemiddelverlies kan ontstaan.

  Dankzij snelkoppelingen bij de verbindingsset kunnen de externe warmtewisselaars razendsnel worden gekoppeld en worden verlengd tot een afstand van 30 meter voor het koelen van ver verwijderde en raamloze ruimten. Opstellen, warmtewisselaar verbinden, stroom aansluiten, klaar voor gebruik – zeer snel binnen enkele minuten!

  Leer meer!
 • Kabelhaspel PVD2-TrotecInnovations Missie geslaagd!

  PVD2 / PVD3

  Hoogwaardige kabelhaspels 25 m / 40 m

  De robuuste Kabelhaspel PVD3 is voorzien van 4 stopcontacten (16 A, 250V, IP54) met klapdeksel en is ideaal voor gebruik onder ruwe omstandigheden binnen en buiten op de bouw, in de werkplaats of in industriële omgevingen. De haspel en de houder zijn gemaakt van hoogwaardig kunststof en voorzien van afwateringsopeningen en een centraal remsysteem. De 40 meter lange kabel is geschikt voor een vermogen van maximaal 3.500 watt. De ergonomisch gevormde greep en de stabiele hendel zorgen voor extra gebuiksgemak. Dankzij de oververhittingsbeveiliging, 2 insteekplaastsen voor stekkers en een stabiele stand is bovendien gezorgd voor de hoogste mate aan veiligheid. De kleine maat PVD2 biedt 3 veiligheidsstopcontacten en een 25 m lange kabel voor een vermogen van maximaal 3.600 watt.

 • AirgoClean One luchtreiniger met een hoge capaciteit-TrotecInnovations Missie geslaagd!

  AirgoClean® One

  Onze virus-luchtreiniger nr. 1 voor zakelijke ruimten met een woonkarakter of exclusieve privéruimten

  In een elegant design overtuigt deze professionele luchtreiniger "Made in Germany" met een effectieve 360°-luchtgeleiding voor het dicht boven de vloer aanzuigen en een ruimtevullende schone luchtstroom. Het gecertificeerde meertraps-HEPA-filtersysteem volgens EN 1822, waarborgt een zeer efficiënte ruimteluchtreiniging – 99,995% van alle luchtgedragen virussen, bacteriën, fijnstofdeeltjes en pollen worden verwijderd. De AirgoClean® One levert een effectief resultaat, is bovendien stil tijdens bedrijf en heeft een comfortabele uitrusting voor eenvoudige hantering en betrouwbaar bedrijf. Geïntegreerde sensoren voor VOC's en PM2.5 fijnstofdeeltjes, maken een automatische capaciteitsregeling en een luchtkwaliteitsindicatie, inclusief een terugblik van 14 dagen mogelijk. Alle instellingen kunnen comfortabel met de afstandsbediening worden uitgevoerd.

  Leer meer!
 • Airozon® 20000-TrotecInnovations Missie geslaagd!

  Ozon-desinfector Airozon® 20000

  Krachtige professionele oplossing voor desinfectie van grote oppervlakken en ruimtevolumes

  De Airozon® 20000 is een zowel eenvoudig transporteerbare als flexibele ozon-desinfector met een hoge ozoncapaciteit. Dankzij deze eigenschappen wordt de Airozon® 20000 aanbevolen als beste keuze voor professionele desinfectie van grote oppervlakken en ruimtevolumes.

  De speciaal in de Airozon® 20000 ingebouwde hoogwaardige duplex-composiet 10 g-ozon-elektrode met een lange levensduur waarborgt een zeer effectieve, stabiele ozonproductie van 20.000 mg/uur onder omgevingsluchtcondities, die via een radiale ventilator met drukverhoging snel wordt verspreid binnen de behandelingszone. Bovendien uitgerust met een tijdschakelklok en een bedrijfsurenteller, heeft de Airozon® 20000 alle uitrustingskenmerken, die u van een professionele ozon-desinfector "Made in Germany" mag verwachten.

  Leer meer!
 • Airozon® 10000-TrotecInnovations Missie geslaagd!

  Ozon-desinfector Airozon® 10000

  Compacte ozonkracht voor oxiderende desinfectie van binnenruimten

  De Airozon® 10000 is de ideale compacte oplossing voor snelle desinfectie van alle binnenruimten, waar veel mensen elkaar ontmoeten, die drukbezocht zijn of waar veel wisselende gebruikers van de ruimten zijn.

  De in de Airozon® 10000 ingebouwde hoogwaardige hoogspanningseenheid, werkt met geïsoleerde diëlektrische barrière, voor het bereiken van een hoge ozonproductie van 10.000 mg/uur onder omgevingscondities. Bovendien uitgerust met een tijdschakelklok en een bedrijfsurenteller, heeft de Airozon® 10000 alle uitrustingskenmerken, die u mag verwachten van een professionele ozon-desinfector.

  Leer meer!
 • Ozon-desinfector Airozon 14 ECO-TrotecInnovations Missie geslaagd!

  Ozon-desinfector Airozon 14 ECO

  Voor kiemvrije binnenruimten met de geur van frisse lucht

  Met een op twee niveau regelbare ozoncapaciteit tot 14 g/uur en een timerfunctie voor een behandelingsvoorkeuze tussen 0 en 120 minuten, is de Airozon 14 ECO een voordelige oplossing voor effectieve geurneutralisatie in hotelkamers of voertuigen, evenals voor desinfectie van de binnenruimtelucht en binnenoppervlakken. Gasten en passagiers zullen deze hygiëneservice met een geurvrij verse luchteffect zeker weten te waarderen.

  Naast onaangename geuren elimineert een ozonbehandeling met de Airozon 14 ECO ook micro-organismen, zoals bacteriën, schimmelsporen of virussen op oppervlakken en in de ruimtelucht.

  Leer meer!
 • Ozon-desinfector Airozon 28 ECO-TrotecInnovations Missie geslaagd!

  Ozon-desinfector Airozon 28 ECO

  Voor kiemvrije binnenruimten met de geur van frisse lucht

  Met een op vier niveaus regelbare ozoncapaciteit tot 28 g/uur en een timerfunctie voor een behandelingsvoorkeuze tussen 0 en 135 minuten, is de Airozon 28 ECO een voordelige oplossing voor effectieve geurneutralisatie in hotelkamers of voertuigen, evenals voor desinfectie van de binnenruimtelucht en binnenoppervlakken. Gasten en passagiers zullen deze hygiëneservice met een geurvrij verse luchteffect zeker weten te waarderen.

  Naast onaangename geuren elimineert een ozonbehandeling met de Airozon 28 ECO ook micro-organismen, zoals bacteriën, schimmelsporen of virussen op oppervlakken en in de ruimtelucht.

  De afstandsbediening van het apparaat maakt het opstellen en het in gebruik nemen ook op slecht bereikbare locaties of een activering buiten de te behandelen ruimte mogelijk.

  Leer meer!
 • TAC V+ luchtreiniger met een hoge capaciteit-TrotecInnovations Missie geslaagd!

  Zone-luchtreiniger TAC V+

  Voor neutralisatie van virusbelaste aerosolwolken binnen de direct binnen de opstelomgeving

  Met de TAC V+ hebben gebruikers wereldwijd de beschikking over de eerste mobiele luchtreiniger met een hoge luchtverversingsfrequentie, die infectieuze aerosolmengsels uit de ruimtelucht in een speciaal hittebestendig H14-HEPA-filter kan uitfilteren en daarin opgenomen luchtgedragen virussen cyclisch door thermische decontaminatie kan doden.

  Zo zorgt de TAC V+ voor een schone, met gefilterde ruimtelucht doorspoelde "Clean-zone-area" met een volume van maximaal 320 kubieke meter, waarbinnen de omgevingslucht verregaand vrij van kiemen, fijnstof of andere luchtgedragen microdeeltjes blijft.

  Leer meer!
 • Infrarood-oliekachel IRO 15-TrotecInnovations Missie geslaagd!

  IRO 15

  Infrarood-oliekachel

  De compacte Infrarood-oliekachel IRO 15 heeft een vermogen van max. 20 kW met een brandstofverbruik van slechts 1,6 liter per uur. Het betreft een infrarood-warmtestraler die, in tegenstelling tot "normale" oliekachels, zonder luchtstroom de warmte direct daar afgeeft waar hij nodig is. Bovendien heeft de betrouwbare en robuuste infrarood-kachel een korte opwarmtijd en functioneert hij zonder opdwarrelend stof waardoor hij veelzijdig inzetbaar is op bouwplaatsen, in goed geventileerde opslagruimtes, in de land- en tuinbouw maar ook zeer geschikt is voor het vorstvrij maken van machines en leidingen. Bovendien is hij uitgevoerd in beschermingsgraad IPX4 en daardoor spatwaterdicht.

  Leer meer!
 • AppSensoren-TrotecInnovations Missie geslaagd!

  WP-Messgeräte

  Professionele meetapparatuur met app-sensoren

  Compact gebouwd, zonder ingewikkelde knoppen en toch altijd de juiste meetwaardes snel en gemakkelijk paraat hebben – dat en veel meer zijn de pluspunten van onze nieuwste generatie moderne WP precisie-meetapparaten. De meetapparaten met app-sensoren (vochtindicator, geluidsmeter, materiaalvocht-meter, hittedraad-anemometer, thermohygrometer, schoepenrad-anemometer, pyrometer) geven de meetwaardes direct via Bluetooth door aan de intuïtieve Multi-Measure Mobile-App op smartphone of tablet. MultiMeasure is een multifunctionele meetstation-app die alle benodigde Profi-Tools voor de bediening van meetapparatuur en de aanduiding en analyse van de meetgegevens biedt, ook voor parallel gebruik met meer meetapparaten.

  Leer meer!
 • Warmtebeeldcamera XC600-TrotecInnovations Missie geslaagd!

  XC600

  Warmtebeeldcamera

  De innovatieve combinatie van gemak en efficiëntie: het systeem met revolutionair PanoFold-Touchdisplay (Detectorresolutie 640x480 pixels) en geïntegreerde laser-afstandsmeting is een noviteit in het lage prijssegment van de professionele real-time warmtebeeldcamera’s. De speciale krachtige Li-ion accu met een gebruiksduur van wel 8 uur maakt de inzet voor langer durende werkzaamheden mogelijk. Diverse analysefuncties en DuoVision-Plus beeldweergave maken de XC600 tot een betrouwbare partner. Traploze 10-voudige zoom, snelle autofocus met laserprecisie, interval-opnames, IR-video’s en talrijke meetfuncties – de XC600 voldoet aan alle wensen.

  Leer meer!
 • Kabelhaspel PVD3-TrotecInnovations Missie geslaagd!

  PVD3

  Hoogwaardige kabelhaspel

  De robuuste kabelhaspel PVD3 heeft 4 randaarde-stopcontacten (16 A, 250 V, IP54) met zelfsluitende klapdeksels en is de ideale oplossing voor veeleisende toepassingen binnen en buiten in de bouw, werkplaats of industrie. Haspel en frame zijn gemaakt van hoogwaardig kunststof en overtuigen met waterafvoeropeningen, evenals een centraal remsysteem. De 40 meter lange kabel heeft een maximaal vermogen van 3.500 Watt. Voor comfort zorgen de ergonomisch gevormde greep en de stabiele kruk. Dankzij de thermische beveiligingsschakelaar, bedrijfstoestandsindicatie, 2 stekkerparkeerplaatsen en een hoge stabiliteit, biedt de PVD3 ook een hoge mate aan veiligheid.

  Leer meer!
 • Mobiele stroomverdeler PV32-TrotecInnovations Missie geslaagd!

  PV32

  Mobiele stekkerdoos max. 32 A

  Robuust, comptact en zeer praktisch! De stekkerdoos PV 32 beschikt over drie stopcontacten met randaarde, een CEE-stopcontact 16 A en een CEE-stopcontact 32 A (beide 5-polig, 400 V), gecombineerd conform EN 61439. Dit "made in EU"-product is dankzij de kunststof behuizing met beschermingsgraad IP44 zowel geschikt voor toepassingen onder zware omstandigheden in de bouw en in de industrie als voor beroepsklussen. De profi-stekkerdoos scoort in de ruwe dagelijkse praktijk volop met een geïntegreerde aardlekschakelaar en installatie-automaat, een in de behuizing geïntegreerde automatische zekering met transparante klepdeksel, een inklapbare draaggreep van V2A staal en hij is bovendien heel handig en stabiel te stapelen.

  Leer meer!
 • Mobiele stroomverdeler PV16-TrotecInnovations Missie geslaagd!

  PV16

  Mobiele stekkerdoos max. 16 A

  De "made in EU"-stekkerdoos PV16 van Trotec beschikt over 4 stopcontacten met randaarde en 2 CEE stopcontacten (16A, 5-polig, 400 V) gecombineerd conform EN 61439. Met zijn robuuste kunststof behuizing (beschermingsgraad IP44) is de mobiele stekkerdoos ideaal voor gebruik op bouwplaatsen, in de industrie en voor beroepsklussers. Bovendien overtuigt hij met een aardlekschakelaar, een in de behuizing geïntegreerde automatische zekering met transparante klepdeksel en een inklapbare draaggreep van V2A staal - bovendien is hij praktisch en stabiel stabelbaar.

  Leer meer!
 • PT 4500 S-TrotecInnovations Missie geslaagd!

  PT 4500 S

  Compact split-koelaggregaat met snelverbindingsleiding

  Ontwikkeling, ontwerp, productie: 100% Trotec. Het split-koelaggregaat PT 4500 S is een watergekoeld aircosysteem met een koudemiddelvrije verbindingsleiding naar een externe warmtewisselaar, waardoor een supersnelle installatie mogelijk is. De ideale airconditioner voor het vaak wisselen van locatie en verhuur – zeer robuuste afwerking, compact geconstrueerd in een smalle constructie en met een koelvermogen van 4,5 kW flexibel toepasbaar.

  Leer meer!
 • BP5F infrarood-levensmiddelthermometer-TrotecInnovations Missie geslaagd!

  BP5F

  Levensmiddel-Infrarood-thermometer

  De 2-in-1-thermometer in geoptimeerd Trotec-design berekend per insteekvoeler de binnentemperatuur van levensmiddelen in een meetbereik van -40°C tot +200°C en oppervlaktetemperaturen contactloos per infrarood tot +280°C. De compacte,robuuste en afwasbare (beschermklasse IP65) helper voor transport, handel of horeca - met de BP5F kunnen temperatuurcontroles - bijvoorbeeld ter controle van de koudeketen of van gaartemperatuur - snel en betrouwbaar naar HACCP worden doorgevoerd.

  Leer meer!
 • DH 310-TrotecInnovations Missie geslaagd!

  DH 310

  Professionele industriële droger voor stationair duurgebruik

  De DH 310 is met z'n sterke behuizing, de zeer corrosiebestendige constructie en een krachtige koudemiddelcompressiesysteem ontwikkeld voor storingsvrije permanente droging met hoge standtijden.

  Uitgerust met een stille scrollcompressor voor constante, pulsatievrije druk voor het leveren van energiezuinige koude, een professionele heetgas-ontdooiautomaat met automatisch geregelde cyclusomkering, een zelfregulerende radiale EC-ventilator en een condenspomp met een hoge capaciteit, waarborgt deze robuuste industriële droger als vrijstaand of wandapparaat een constant hoge ontvochtigingscapaciteit ook bij lage temperaturen.

  Optioneel is de DH 310 bovendien verkrijgbaar in een RVS-uitvoering en met KTL-gecoate warmtewisselaars.

  Leer meer!
 • DH 160-TrotecInnovations Missie geslaagd!

  DH 160 / DH 310

  Condensdroger met groot vermogen voor industrieel gebruik

  De tegen corrosie beschermde en zowel in RVS als met KTL-coating verkrijgbare droogsystemen DH 160 / DH 310 zijn een uitbreiding van het ontvochtigingsspectrum van de professionele DH-serie en voldoen aan alle eisen op het gebied van ontvochtigingsprocessen. Behalve door het zeer hoge ontvochtigingsvermogen (tot 550 l/24 h bij de DH 310 en 275 l/24 h bij de DH 160) overtuigt de robuuste droogaggregaat met diverse praktische kenmerken. Ontworpen als staand apparaat, kunnen de nieuwe industriële drogers DH 160 en DH 310 ook zonder problemen achter een muur of plafond gemonteerd worden en zo bovendien aan bestaande luchtkanaalsystemen aangesloten worden.

  Leer meer!
 • UV-Trackmaster WF/NF-TrotecInnovations Missie geslaagd!

  UV-Trackmaster

  Exclusieve uv-a-handlamp met een hoge fluorescentie

  De UV-Trackmaster-modellen hebben een speciaal bandfilter voor de hoogst mogelijke onderdrukking van restlicht, terwijl ze tegelijkertijd maximaal uv-licht doorlaten. Het 90-voudig gecoate speciale filter waarborgt maximale transmissies in het bereik van 365 nm, waardoor lichtsporen aanzienlijk beter en met meer contrast te herkennen zijn. Terwijl de lens van de UV-Trackmaster NF het uv-licht sterker bundelt, is die van de UV-Trackmaster WF ontworpen voor het verlichten van grote vlakken. Zo hebt u met een UV-Trackmaster altijd de optimale oplossing bij de hand voor het snel en effectief detecteren van lichtsporen bij materiaalbeproeving, lekdetectie of kwaliteitscontrole – uiteraard ""Made in Germany"" en exclusief bij Trotec!

  Leer meer!
 • Externe condenspomp-TrotecInnovations Missie geslaagd!

  Externe condenspomp

  Uniek – adaptieve operationele controle van luchtontvochtigers

  Nog een origineel “made in Germany” product van Trotec: met een uiterst robuuste, corrosiebestendige en stevig gebouwde 4VA-behuizing is deze externe condenspomp speciaal ontwikkeld voor het permanent gebruik van zwembad-luchtonvochtigers van de Trote DS-serie. De pomp kan zowel als muur- of als staand apparaat gebruikt worden en kan natuurlijk ook gebruikt worden voor andere luchtontvochtigers. Voor een continu-bedrijf zonder storing is de pomp uitgerust met een veiligheidsfunctie die ervoor zorgt dat in het geval van overbelasting de aangesloten ontvochtiger automatisch uitschakelt. Als de pomp tijdelijk de condensafvoer niet aan kan, schakelt deze de luchtontvochtiger uit tot dat het vereiste vermogen weer bereikt is en schakelt daarna weer vanzelf aan.

  Leer meer!
 • VSP-inspectiesysteem-TrotecInnovations Missie geslaagd!

  VSP3041

  Inspectie-systeem

  Tot nu toe hadden onderhoudstechnici en servicemonteurs allerhande optische hulpmiddelen nodig voor het uitvoeren van visuele inspecties. Trotec heeft nu de universele modulaire en mobiele oplossing ontwikkeld: het VSP inspectiesysteem is een doordachte, flexibel te gebruiken, combineerbare en verder uit te breiden innovatie op het gebied van technische video-endoscopie. De robuuste geleidingseenheid met kleuren-beeldscherm en extreem krachtige Lithium-polymeer accu is met alle componenten van het VSP-systeem te gebruiken. Voor de afzonderlijke inspectiewerkzaamheden staan u speciale camera-koppen ter beschikking. De 30 m-VSP schuifkabeltrommel evenals de optionele video-endoscoop en video-borescoop, completeren deze professionele systeemoplossing van Trotec kwaliteitsfabrikaat.

  Leer meer!
 • TTK 570 ECO-TrotecInnovations Missie geslaagd!

  TTK 570 ECO

  Industriële luchtontvochtiger

  De TTK 570 ECO met automatische heetgas-ontdooiing is een echte prijs-kwaliteitskampioen. Hij verenigt een robuuste stalen verrijdbare constructie met de nieuwste techniek en overtuigt zelfs bij lage temperaturen vanaf 5 °C met een hoog ontvochtigingsvermogen tot 127 l/dag met een luchthoeveelheid van 1100 m³/h. Dankzij de rolzuigercompressor is de TTK 580 ECO ruimtebesparend in elke positie te transporteren en op te slaan. Hij is bovendien uitgerust met een bedrijfsurenteller en beschikt over de mogelijkheid voor het aansluiten van een externe hygrostaat en condensafvoer waardoor de TTK 570 ECO uitstekend geschikt is voor automatische droogwerkzaamheden zonder toezicht.

  Leer meer!