Klantenservice en ondersteuning: +32 78 482 807

Mo-Vrij: 9:00 - 17:00

 1. Contact
 2. Overzicht
 3. De onderneming
 4. HomeComfort - Innovatie is onze passie

HomeComfort - Innovatie is onze passie

We bieden u doorlopend nieuwe en innovatieve productoplossingen. Overtuig uzelf.

Toekomstige product‑noviteiten

Actuele product‑noviteiten

 • BZ29OS-TrotecInnovations Actueel!

  BZ29OS

  Draadloos weerstation met buitensensor

  Het draadloos weerstation BZ29OS, is uitgerust met een buitensensor die de waarden van de temperatuur en luchtvochtigheid kan verzenden naar de centrale eenheid. Door z'n grote radiografische reikwijdte kan de sensor bij een vrij oppervlak op een afstand van maximaal 100 m t.o.v. van het hoofdstation worden aangebracht. Op het weerstation kunnen alle belangrijke klimaatgegevens, zoals temperatuur en luchtvochtigheid van de externe sensor, evenals van de binneneenheid worden afgelezen. Ook de luchtdruk en de veranderingen hiervan gedurende de laatste 12 uur, evenals tijd, datum en weekdag, maken deel uit van de weergegeven parameters. De BZ29OS heeft een wekfunctie, weertrendindicatie, weergave van de maanfasen, evenals een comfortindicatie, die met symbolen aangeeft of de klimaatwaarden zich binnen een goed of slecht bereik bevinden. Naast een vrij configureerbaar alarm, dat bij kritische buitentemperaturen waarschuwt, is er een "IJsalarm" bij vorstgevaar. Het weerstation is ideaal voor gebruik in werk-, woon- en schoolruimten, kinderdagverblijven. evenals op productielocaties....

  Leer meer!

Trotec‑innovaties tot nu toe

 • PVD1EU-TrotecInnovations Missie geslaagd!

  PVD1EU

  Kabelhaspel voor meer flexibiliteit

  De PVD1EU voldoet aan de Europese eisen en heeft 4 randaarde-stopcontacten (16 A, 250 V) met zelfsluitende klapdeksels. De robuuste kabelhaspel heeft een maximaal vermogen van 3.200 Watt bij een afgerolde kabel (20 m). Dankzij spatwaterbescherming en bescherming tegen het binnendringen van stof (beschermingsgraad IP44) is hij de ideale oplossing voor kort gebruik buiten, als u meer flexibiliteit nodig heeft bij de stroomvoorziening van meerdere elektrische apparaten. Dus perfect voor werkzaamheden in de tuin, evenals in werkplaatsen, garages, kelders, hobbyruimten of vochtige ruwbouw. De behuizing is geproduceerd van hoogwaardig kunststof en overtuigt met verhoogde aanrakingsbescherming, thermische beveiligingsschakelaar, resp. oververhittingsbeveiliging, een stevige en stabiele stand, evenals een remsysteem dat het draaien van de trommel vertraagd. Door de geïntegreerde draaggreep kunt u de PVD1EU probleemloos van de ene locatie naar de andere transporteren.

  Leer meer!
 • PVP3 / PVP6-TrotecInnovations Missie geslaagd!

  PVP3 / PVP6

  Meervoudige stekkerdozen met klapdeksels

  De flexibel toepasbare meervoudige stekkerdozen PVP3 en PVP6, zijn uitgerust met 3, resp. 6 randaarde-stopcontacten (16 A, 250 V). Ze hebben een maximaal vermogen van 3.500 Watt. De klapdeksels beschermen de tegen spatwater en stof beschermde (IP44) stopcontacten als ze niet worden gebruikt. De behuizing van de meervoudige stekkerdozen bestaat uit hoogwaardig en slagvast kunststof. De uitrusting wordt afgerond door een bedrijfstoestandsindicatie en een verbeterde aanrakingsbescherming. De PVP3 en PVP6 met een 2 meter lange kabel zijn uw optimale begeleider als u in de dagelijkse praktijk bij tuinwerkzaamheden of in de commerciële sector meer dan een stopcontact nodig heeft voor elektronische apparaten of kabelgebonden gereedschappen. Ook geschikt voor vochtige ruimten en tijdelijk gebruik buiten.

  Leer meer!
 • Nat- en droogstofzuiger VC 1200W-TrotecInnovations Missie geslaagd!

  VC 1200 W

  Nat- en droogstofzuiger met reinigingsfunctie en HEPA-filter

  De krachtige 1.200 W reinigingsstofzuiger kan zowel 8 liter droog vuil als 6 liter vloeistoffen opzuigen. Het geïntegreerde HEPA-filter bevrijdt het te reinigen oppervlak, zoals harde vloeren of tapijten, van stof- en vuildeeltjes met een efficiency van maximaal 90 % en het schuimstoffilter houdt de al gefilterde vuildeeltjes veilig vast. Via een eenvoudige druk op de knop kan het HEPA-filter worden ontdaan van achtergebleven vuildeeltjes, zonder het filter te hoeven demonteren. De zuigbuis met verlengstuk (totale lengte 70 cm) en de 1,8 m lange verlengslang, bieden ook voldoende ruimte voor het bereiken slecht toegankelijke locaties. Spleten en voegen kunnen met het meegeleverde spleetmondstuk optimaal worden gereinigd. Met het reinigingsmondstuk en de natzuigfunctie, kunnen textieloppervlakken, zoals beklede meubelen, grondig worden gereinigd. De VC 1200W heeft bovendien een praktische uitblaasfunctie, evenals een autostop-functie bij een te vol reservoir. Zowel een handgreep als 360° zwenkende loopwielen, vereenvoudigen het transport enorm en laten de stofzuiger eenvoudig volgen....

  Leer meer!
 • BZ26-TrotecInnovations Missie geslaagd!

  BZ26

  CO2-luchtkwaliteitsmonitor voor ruimteklimaatbewaking

  Met het klimaatmeetapparaat BZ26 kan de luchtkwaliteit in binnenruimten betrouwbaar worden bewaakt . Hij toont u in één oogopslag de CO2-waarde binnen een in kleuren verdeeld bereik van groen (optimaal) tot rood (slecht), de kritische maximale waarde met alarmfunctie, evenals de maximale waarde, de binnenruimtetemperatuur, de relatieve luchtvochtigheid, de actuele tijd, de datum en de dag. Bovendien zorgt de geïntegreerde wekker met een absoluut hoorbaar alarm voor het op tijd opstaan. De comfortindicatie informeert u eenvoudig door een smiley-symbool of het ruimteklimaat binnen een ideaal, acceptabel of kritisch bereik ligt. De BZ26 is de optimale luchtkwaliteitsmonitor voor gebruik in werk-, woon- en kinderkamers, schoolruimten, kinderdagverblijven of kantoor- of productieomgevingen.

  Leer meer!
 • TRH 28 E-TrotecInnovations Missie geslaagd!

  TRH 28 E

  Moderne olieradiator met LED touch-display

  De moderne en energie-efficiënte olieradiator TRH 28 E met elegant wit front staat goed in elke woon- of werkomgeving. Met 3 krachtige warmtestanden (1.200 / 1.300 / 2.500 W), 24-uurs timer en een digitaal LED touch display zorgt hij vliegensvlug voor een behaaglijke sfeer in de koude wintermaanden – nagenoeg zonder storende geluiden of nare geurtjes en zonder opwervelend stof. De olieradiator heeft 11 ribben en loopt al na 8 minuten op volledige kracht. De TRH 28 E is bovendien voorzien van een thermostaatregeling met een op de graad nauwkeurige temperatuurvoorkeuze, zodat de weldadige temperatuur constant op niveau blijft en er niet onnodig energie wordt verbruikt. Overige pluspunten van de TRH 28 E zijn de vorstbeschermingsfunctie, de oververhittings- en kantelbeveiliging evenals de opwikkeling voor het 180 cm lange snoer. De praktische greepuitsparing en de transportwieltjes zorgen ervoor dat apparaat gemakkelijk en snel kan worden verplaatst.

  Leer meer!
 • TTR 50 E-TrotecInnovations Missie geslaagd!

  TTR 50 E

  Comfort-adsorptiedroger

  De tijdloos elegante adsorptiedroger TTR 50 E wordt aanbevolen als ideaal droogapparaat voor permanente ontvochtiging en drooghouden van ook onverwarmde ruimten van maximaal 18 m². Waar de gebruikelijke condensdrogers door de lagere ruimtetemperaturen slechts onvoldoende of oneconomisch ontvochtigen, laat de adsorptie-ontvochtiger zelfs bij de laagste temperaturen tot -10°C zich van z'n sterkste kant zien. Nog een plus van de beproefde adsorptietechnologie: De TTR 50 E heeft geen compressor en koudemiddel of ontdooipauzes en ontvochtigt dus aangenaam energiezuinig, ook bij continubedrijf. Met een ontvochtigingscapaciteit van maximaal 7,5 l/24 uur verlaagt hij de ruimteluchtvochtigheid naar keuze tot 50%. De TTR 50 E heeft bovendien een timer-functie voor het geprogrammeerd uitschakelen, een swing-modus voor optimale luchtcirculatie en een inschakelbare ionisatie, voor het nog effectiever opvangen van stofdeeltjes in het luchtfilter.

  Leer meer!
 • PVH3 / PVH5-TrotecInnovations Missie geslaagd!

  PVH3 / PVH5

  Meervoudige stekkerdozen met USB-aansluitingen

  Met de praktische meervoudige stekkerdozen PVH3 en PVH5 (3.680 W / 250 V), heeft u altijd voldoende mogelijkheden om elektrische apparaten, zoals notebooks, printers, televisies, stereo-installaties, staande lampen of huishoudelijke apparaten tegelijkertijd te voorzien van stroom. Op de 3-voudige, resp. 5-voudige stekkerdoos met 1,5 m lang netsnoer, kunnen niet alleen elektronische apparaten met een Euro-/randaarde-stekker worden aangesloten voor de stroomvoorziening, maar met de geïntegreerde, 2,4 Ampère krachtige USB -aansluitingen (type A) kunnen bovendien smartphones, tablets en andere USB-apparaten tegelijkertijd worden opgeladen. Dankzij de tuimelschakelaar, kunnen de stekkerdozen zeer eenvoudig van de stroom worden gescheiden, voor het besparen van energiekosten zonder het uittrekken van de stekker.

  Leer meer!
 • Accu-hogedrukreiniger PPWS 10-20V-TrotecInnovations Missie geslaagd!

  PPWS 10-20V

  Dubbele accu-hogedrukreiniger

  Met de krachtige accu-hogedrukreiniger PPWS 10-20V kunnen reinigingswerkzaamheden rondom het huis en in de tuin worden uitgevoerd, maar kan ook de tuin worden gesproeid. Dankzij de 20V-2Ah Flexpower-multiaccu, heeft u absolute bewegingsvrijheid bij al uw projecten, zoals het reinigen van uw auto, fiets of tuinmeubelen, evenals terrassen. Ook het gebruik met reinigingsmiddelen is dankzij speciale spuitkop en reservoir voor reinigingsvloeistoffen geen probleem. Met een druk van 22 bar reinigt de PPWS 10-20V zeer efficiënt en besparend. Via de spuitlans met praktische multifunctionele spuitkop, kunnen 6 spuittypen (waterstraal, zachte straal, straalhoek 0°/15°/25°/40°) worden ingesteld. De zelfaanzuigende werking maakt het gebruik van alternatieve waterbronnen, zoals regentonnen mogelijk. De 20V-multiaccu (2 Ah / 4 Ah) kan als accessoire worden nabesteld en is combineerbaar met talrijke Trotec-Powertools.

  Leer meer!
 • TFC 25 E-TrotecInnovations Missie geslaagd!

  TFC 25 E

  Elegante keramische verwarmingsblower met stijl

  De visueel aansprekende TFC 25 E in een extreem slanke torenconstructie is met z'n wit-zilverkleurige behuizing zeer modern en pas op de tweede blik te herkennen als verwarmingsapparaat en voegt zich harmonieus in de woonomgeving. Snel en stil verwarmt de elegante TFC 25 E woon- en kantoorruimten, serres of tuinhuisjes. Twee inschakelbare verwarmingsniveaus (1.800 Watt / 2.500 Watt), leveren zelfs bij grote ruimten voldoende vermogen en zorgen voor het uitblazen van een als aangenaam ervaren directe warmte in de ruimte. De ventilator met naloopfunctie kan ook worden gebruikt voor het leveren van verfrissende koude lucht. De Inschakelbare 80°-oscillatie verspreid de warme lucht nog sneller en effectiever in de ruimte. Het thermostaatgeregeld automatisch bedrijf handhaaft de vooringestelde doeltemperatuur (5 – 35 °C) automatisch op een constant niveau, hierdoor kan het energieverbruik worden geminimaliseerd. De comfort-functies worden afgerond met een 12-uurs timer, kantel- en oververhittingsbeveiliging, energiebesparingsmodus, evenals een memory-functie. Alle instellingen kunnen via het intuïtieve bedieningspaneel met LED-weergave of via de IR-afstandsbediening worden uitgevoerd....

  Leer meer!
 • TFC 21 E-TrotecInnovations Missie geslaagd!

  TFC 21 E

  Keramische verwarmingsblower in slanke vorm

  De verwarmingsblower TFC 21 E met een keramisch PTC-verwarmingselement gaat de kou onverschrokken tegemoet. Vergeet koude voeten en lange opstarttijden bij de warmteontwikkeling. Deze snelverwarmer in een torenconstructie vraagt slechts weinig ruimte in de woonruimte en zorgt met de twee inschakelbare verwarmingsniveaus van 1.000 Watt en 2.000 Watt voor krachtige warmte. De geïntegreerde ruimtethermostaat zorgt volautomatisch voor de temperatuurregeling. Dit spaart energiekosten en de doel-ruimtetemperatuur, instelbaar tussen 15 en 35°C, wordt constant gehouden. De 80°-oscillatie zorgt voor een optimale verspreiding van de warmte in de ruimte. De comfortabele verwarmingsblower heeft bovendien een 24-uurs timer, een vorstbeschermingsfunctie, een energiebesparingsmodus, een memory-functie en een kantel-, evenals oververhittingsbeveiliging. Alle instellingen kunnen via het bedieningspaneel met membraantoetsen met dimbare LED-weergave of comfortabel via de afstandsbediening worden uitgevoerd....

  Leer meer!
 • PAC-W 2200 S-TrotecInnovations Missie geslaagd!

  PAC‑W 2200 S

  Wandairconditioners zonder buitenunit met smartphone-bediening

  Dankzij de monoblock-constructie kan volledig worden afgezien van een buitenunit, omdat de luchtcirculatie eenvoudig gebeurt via 2 ventilatiesleuven (ventilatieroosters) in de buitenwand. De PAC W 2200 SH heeft een koelvermogen van 2.280 watt. Gemonteerd aan de wand past de elegante, slank vormgegeven airconditioner optimaal in elke woon- en kantooromgeving en zorgt hij in ruimten tot max. 30 m² / 75 m³ voor aangenaam koele comforttemperaturen. De airconditioner blinkt uit met een comfortabele en veelzijdige uitrusting, zoals een wifi- en Mobile App-functie (Trotec Assistent), een 24-uurs timer en een nachtmodus. De swing-functie zorgt voor een optimale circulatie van de koel lucht in de ruimte. Dankzij de automatische herstartfunctie (ook wel memory-functie genoemd) start het apparaat na een onverwachte uitschakeling door stroomuitval weer opnieuw met de voorgeselecteerde instellingen, zodra de stroomvoorziening weer aanwezig is. De PAC-wandairconditioner kan worden bediend via het display met ledverlichting of gemakkelijk met de afstandsbediening of de app....

  Leer meer!
 • PAE 19 H-TrotecInnovations Missie geslaagd!

  PAE 19 H

  4-in-1 luchtkoeler, luchtbevochtiger, ventilator, verwarmingsblower

  De 4-in-1 aircooler PAE 19 H is het allround talent onder de luchtkoelers, die dankzij een extra verwarmingsfunctie het hele jaar door kan worden gebruikt. Want hij kan niet alleen met een luchthoeveelheid van 118 m³/uur in de zomer zorgen voor aangename verfrissing, maar in de winter ook met een vermogen van maximaal 2.000 Watt verwarmen en de ruimtelucht, net als een luchtbevochtiger, tegen te droge verwarmingslucht voorzien van voldoende vocht en dat alles met een verdampingscapaciteit van 600 ml/uur. Door het natuurlijke proces van waterverdamping (honingraatfiltertechnologie), verspreidt de PAE 19 H weldadige koele lucht bij u thuis of op kantoor. Door het toevoegen van koelaccu's of ijsblokjes in de 4 liter watertank, kan de koelcapaciteit nog worden versterkt. De 3 ventilatorsnelheden, evenals de geïntegreerde swing-functie zorgen voor een aangenaam verfrissende wind, zelfs als de koelfunctie niet is geactiveerd. Bovendien heeft de PAE 19 H een timer voor programmagestuurde uitschakeling en een filterdrogingsfunctie voor het automatisch drogen van de filters vóór het opbergen....

  Leer meer!
 • Accu-stofzuiger VC 15-20V-TrotecInnovations Missie geslaagd!

  VC 15‑20V

  Krachtige Flexpower accu-stofzuiger

  De 20 V 2 Ah krachtige stofzuiger VC 15‑20V overtuigt niet alleen door z'n vermogen, maar ook met z'n omvangrijke uitrusting. De lichte accu-stofzuiger is uitgerust met een spleet-, evenals een bekledings- en matrasmondstuk. Hij verwijdert moeiteloos hardnekkig vuil en stof van vrijwel alle ondergronden, zoals vloeren, gestoffeerde meubelen, matrassen en autobekleding en vangt het op in een royaal 10 l reservoir. Het geïntegreerde uitwasbaar HEPA-filter bevrijdt de te reinigen zones tot wel 90% van huisstof, pollen, allergenen en andere fijne deeltjes. Dankzij de natzuigfunctie kan maximaal 2,7 liter vloeistof in het hiervoor bedoelde reservoir worden opgevangen. De VC 15‑20V is bovendien compatibel met de 20V-2Ah-accu en beide Flexpower-multiaccu's (20 V, 2 Ah / 4 Ah) kunnen worden gecombineerd met meer accu-gereedschappen van Trotec.

  Leer meer!
 • IRS 2010-TrotecInnovations Missie geslaagd!

  IRS 2010

  Hoogwaardige staande aluminium infraroodstraalkachel

  Stijlvolle warmte voor buitenruimten, privé en zakelijk, biedt de tussen 180 en 220 cm in hoogte verstelbare infraroodstraalkachel IRS 2010 en dit het hele jaar door. De twee hoogwaardige halogeen-infraroodbuizen leveren een weldadige directe warmte op de huid volgens het natuurlijke principe van de zonnestraling. De volgens IP55 stof- en regenbestendige IRS 2010 kan zondermeer ook in de buitenlucht in niet overdekte omgevingen worden toegepast. Dankzij de mogelijkheid de staande infraroodstraalkachel vast op de grond te bevestigen, zal hij ook bij de sterkste wind niet omvallen. Een naar wens inschakelbaar LED-element zorgt voor een aangenaam wit licht. U kunt de IRS 2010 comfortabel vanaf uw zitplaats naar uw behoeften instellen, dankzij de meegeleverde IR-afstandsbediening.

  Leer meer!
 • IR 2400-TrotecInnovations Missie geslaagd!

  IR 2400

  Infraroodstraalkachel met IP55 beschermingsgraad

  Regenbuien of stofwolken kunnen de robuuste straalkachel IR 2400 niet deren, want de hoogwaardige aluminiumbehuizing is volgens beschermingsgraad IP55 van alle kanten beschermd tegen straalwater en het binnendringen van stof. Optimaal voor gebruik in niet overdekte buitenomgevingen in de horeca of het terras thuis. De hoogwaardige infraroodbuizen hullen u in een aangenaam robijnrood licht en leveren u schone, condensvrije, evenals geurloze en geruisloze directe warmte. De vrijstaande infraroodstraalkachel IR 2400 kan snel en eenvoudig aan de wand worden gemonteerd en comfortabel via de IR-afstandsbediening vanaf uw zitplaats worden ingesteld naar uw wensen.

  Leer meer!
 • IRS 2110-TrotecInnovations Missie geslaagd!

  IRS 2110

  Staande straalkachel in een elegante zwart design

  Verleng de zomer stijlvol! De vier geïntegreerde maximaal 2.100 Watt krachtige halogeen-infraroodbuizen van de IRS 2110 leveren zonder opwarmtijd in alle richtingen een gelijkmatige warmte rondom. Direct merkbaar op de huid, zonder eerst de omgevingslucht te verwarmen en volledig zonder storende geuren of geluiden. Een aangenaam wit brandend LED-element kan naar behoefte eveneens worden ingeschakeld. De volgens IP45 tegen waterstralen beschermde infraroodstraalkachel voelt zich uitstekend thuis op een horecaterras of op uw terras. De hoogte kan naar wens variabel van 190 tot 220 cm worden ingesteld. De IRS 2110 heeft een praktische timer-functie. Alle instellingen kunnen via de afstandsbediening worden uitgevoerd en zijn goed afleesbaar te zien op het LED-display.

  Leer meer!
 • 360°-ventilator TVE 100-TrotecInnovations Missie geslaagd!

  TVE 100

  Tafelventilator met gepatenteerd zwenk-design en turbospin-technologie

  De 26 Watt krachtige tafelventilator TVE 100 zorgt met z'n 32 snelheidsniveaus, z'n aerodynamisch gevormde luchtuitlaatlamellen en z'n turbospin-techniek voor een behoorlijke wind met een grote reikwijdte. Door het gepatenteerde zwenk-design met een 30° - 360° instelbare oscillatie en een 90° hellingshoek wordt de luchtstroom optimaal naar uw wensen verspreid in de ruimte. De ruimtelucht kan dankzij een geurolie-diffusor worden gearomatiseerd voor een weldadige ontspanning. De TVE 100 heeft bovendien een 12-uurs timerfunctie en een goed afleesbare LED-display. De comfortabele design-tafelventilator kan via het eenvoudig te bedienen LED-display of comfortabel via de IR-afstandsbediening worden bediend. Voor een ongecompliceerd transport is de TVE 100 uitgerust met een draaggreep.

  Leer meer!
 • IR 2000 C-TrotecInnovations Missie geslaagd!

  IR 2000 C

  Plafondstraalkachel – directe warmte met een druk op de knop

  Om te zorgen dat in de lente en herfst deze tijd in de buitenlucht niet wordt verpest door koele buitentemperaturen, levert de plafondstraalkachel IR 2000 C dankzij de IR-afstandsbediening met een druk op de knop zomerse temperaturen in de horeca buiten. Met twee capaciteitsniveaus (1.000 W / 2.000 W), leveren de halogeen-verwarmingsbuizen van de IR 2000 C altijd de hoeveelheid weldadige warmte, die op dat moment nodig is. Naar behoefte kunnen eveneens twee LED-lampen worden ingeschakeld. De tegen waterstralen beschermde constructie (IP55) van weersbestendig aluminium, maakt de plafondstraalkachel tot een ideale warmtebron voor overdekte omgevingen in de buitenlucht. Met de beide bevestigingskettingen, incl. karabijnhaken, kan de IR 2000 snel en eenvoudig aan het plafond worden gemonteerd.

  Leer meer!
 • IR 2010 SC-TrotecInnovations Missie geslaagd!

  IR 2010 SC

  Moderne zwarte plafondstraalkachel

  De IR 2010 SC is met een vermogen van 2.000 Watt de meest stijlvolle verwarmingsoplossing op koele avonden. Een LED-element kan indien nodig ook met of zonder de verwarming worden ingeschakeld. Met de infrarood-plafondstraalkachel geniet u het hele jaar van zomerse temperaturen op uw terras, balkon of in de horeca buiten. Dankzij de tegen straalwater beschermde aluminiumbehuizing volgens IP45, kan de IR 2010 SC ook probleemloos in niet overdekte omgevingen onder de vrije hemel worden gebruikt. Het 46 cm grote scherm levert snelle warmte 360° rondom en wel geur- en geruisloos, evenals zonder opwervelen van stof – optimaal voor allergische personen. Alle instellingen kunnen via het touch-bedieningspaneel of via de afstandsbediening worden uitgevoerd. Het bevestigingsmateriaal voor plafondmontage wordt al meegeleverd.

  Leer meer!
 • IRS 2005-TrotecInnovations Missie geslaagd!

  IRS 2005

  Staande infraroodstraalkachel voor het terras

  Verleng het verblijf van uw gasten in de buitenlucht van uw horecalocatie ook op koelere avonden in het jaar. Of gebruik de moderne straalkachel voor uw terras thuis. Want de hoogwaardige staande straalkachel IRS 2005 is niet alleen visueel opvallend, maar zorgt met z'n 3 halogeen-verwarmingselementen en een in 3 niveaus instelbaar vermogen tot 2.000 watt ook voor snelle, evenals geur- en geruisloze warmte voor een oppervlak van ca. 10 m². Dankzij een hoogte van 190 cm tot de verwarmingselementen, kan men probleemloos onder de staande straalkachel gaan staan en meteen genieten van de directe warmte. Door z'n beschermingsgraad IP34 kan de terrasstraalkachel IRS 2005 probleemloos worden opgesteld in overdekte buitenomgevingen, omdat hij tegen spatwater is beschermd. Voor maximale veiligheid schakelt de geïntegreerde kantelbeveiligingsschakelaar de stabiele straalkachel direct uit, als hij per ongeluk wordt omgestoten.

  Leer meer!
 • IRS 2010 E-TrotecInnovations Missie geslaagd!

  IRS 2010 E

  Moderne zwarte staande design-straalkachel

  Geniet bij lange zomernachten van een gezellige comfortzone op uw eigen terras, uw balkon of op een horecaterras – de hiervoor benodigde warmte tot maximaal 2.000 Watt vermogen, levert de stabiele infraroodstraalkachel IRS 2010 E. De hoogwaardige infraroodbuis van koolstofvezeldraad verwent u met geur- en geruisloze directe warmte in een aangenaam comfortabele atmosfeer met 90% lichtreductie. De robuuste aluminiumbehuizing is volgens IP44 tegen spatwater beschermd en kan ook onder overdekte omgevingen buiten worden gebruikt. De IR-afstandsbediening maakt het instellen van de IR 2010 E comfortabel vanaf uw zitplaats mogelijk. Dankzij de praktische greepholte kan de staande straalkachel comfortabel en eenvoudig naar een andere locatie worden getransporteerd.

  Leer meer!
 • IR 2005-TrotecInnovations Missie geslaagd!

  IR 2005

  Infrarood-wandstraalkachel - klein maar dapper!

  Het gehele jaar genieten van aangename comforttemperaturen en gelijkmatige weldadige warmte in buitenomgevingen, op het eigen terras of balkon of in de horeca. En doelgericht en zonder tijdrovend voorverwarmen – het carbon-verwarmingselement van de infraroodstraalkachel IR 2005 levert warmte volgens het natuurlijke principe van de zon met een vermogen van 2.000 Watt. De hoogwaardige aluminiumbehuizing is volgens beschermingsgraad IP55 beschermd tegen straalwater uit alle richtingen en het binnendringen van stof. De wandstraalkachel kan snel en eenvoudig worden gemonteerd en kan comfortabel worden in- en uitgeschakeld via de afstandsbediening.

  Leer meer!
 • IR 2200-TrotecInnovations Missie geslaagd!

  IR 2200

  Infraroodstraalkachels voor wand- of plafondmontage

  De IR 2200 met een lengte van meer dan een meter kan op de wand of dankzij de meegeleverde staalkabels ook op het plafond bevestigd worden bevestigd. Ideaal voor gebruik in niet overdekte buitenomgevingen in de horeca of voor uw terras thuis, omdat de infrarood-straalkachel volgens IP66 niet alleen regenbestendig is, maar ook is beschermd tegen het binnendringen van stof- en vuildeeltjes. De warmte is direct na het inschakelen direct merkbaar, want de IR 2200 geeft z'n aangename Low Glare-infraroodstralen met 80% minder licht direct af aan de personen die hierdoor worden geraakt. En wel schoon, evenals geruis- en geurloos. Zit u gezellig op uw plaats, kan de straalkachel zeer eenvoudig naar behoefte worden ingesteld via de afstandsbediening.

  Leer meer!
 • IR 2001-TrotecInnovations Missie geslaagd!

  IR 2001

  Compacte infrarood warmtestraler voor aan de muur

  Uw lievelingsplek buiten op het balkon of op het terras ook op koele dagen of in de koude jaargetijden gebruiken of het buitenseizoen van uw horeca-onderneming in een handomdraai verlengen tot het hele jaar? De Infrarood warmtestraler IR 2001 met een krachtig verwarmingsvermogen van 2.000 watt maakt het mogelijk. Dankzij zijn IP65 beschermingsgraad is hij tegen regen en tegen binnendringend stof beschermd zodat hij uiterst geschikt is voor gebruik buiten. De hoogwaardige halogeen-infraroodbuis van de aluminium warmtestraler verspreidt dankzij de Low Glare technologie 80 % minder licht waardoor er een kaarslicht-sfeer ontstaat met directe en schone warmte zonder storende geluiden en zonder nare geur.

 • IRS 1200 E-TrotecInnovations Missie geslaagd!

  IRS 1200 E

  De staande straalkachel voor weldadige warme benen

  De moderne staande infraroodstraalkachel IRS 1200 E verwent u met aangenaam weldadige warmte op uw terras of balkon tijdens de koudere jaargetijden en op koele avonden. En dat met een 80 % lichtreductie (LowGlare) voor 5.500 lichturen. Met een hoogte van 65 centimeter vindt deze verwarmingsspecialist optimaal ruimte onder tafels, zodat u geen koude benen meer hoeft te hebben. De IRS 1200 E levert met z'n hoogwaardige carbon-infraroodbuis directe warmte met een vermogen van 1.200 Watt - direct voelbaar en dit zonder storende geuren of geluiden. Met z'n beschermingsgraad IP55 is hij bestand tegen straalwater uit alle richtingen en bovendien beschermd tegen het binnendringen van stof. Voor een stevige stand heeft de straalkachel een stabiele opstelvoet. Mocht hij toch een keer aan het wankelen komen, schakelt het apparaat automatisch uit door de kantelbeveiliging. De praktische draaggreep maakt een eenvoudig transport mogelijk.

  Leer meer!
 • IR 2005 SC-TrotecInnovations Missie geslaagd!

  IR 2005 SC

  Infraroodstraalkachels voor bevestiging aan een parasol

  Verleng de zomer eenvoudig voor uzelf en uw gasten! De vrijstaande infraroodstraalkachel IR 2005 SC kan comfortabel aan een parasol worden bevestigd. Optimaal voor gebruik in de horeca buiten of voor uw terras of balkon thuis. Met z’n in 3 niveaus instelbare vermogen tot maximaal 2.000 Watt, zorgt deze infrarood straalkachel met 3 halogeen-verwarmingselementen voor weldadige warmte met een reikwijdte van ca. 10 m². De clou: de IR 2005 SC kan gemonteerd eenvoudig worden ingeklapt als hij even niet nodig is. De aluminium behuizing van de IR 2005 SC is volgens beschermingsgraad IP34 tegen spatwater beschermd en kan dus probleemloos worden toegepast in overdekte buitenomgevingen.

  Leer meer!
 • B 3 E / B 4 E-TrotecInnovations Missie geslaagd!

  B 3 E / B 4 E

  Ultrasoon-luchtbevochtiger met UV-lamp en carbon-filter

  De modern witte B 3 E en de elegante zwarte B 4 E maken van uw huis of kantoor met een ruimtegrootte van 24 m² / 60 m³ een comfort-oase. Schadelijke stoffen, pollen, stof maar ook dierenhaar, evenals onaangename geuren, worden verwijderd door het geïntegreerde carbon (actief kool) filter. Beide ultrasoon-luchtbevochtigers zorgen met een op 3 niveaus instelbare vernevelingscapaciteit van maximaal 6 liter /24 uur voor een aangenaam ruimteklimaat in woon- en kantoorruimten en het verbeteren van de luchtkwaliteit. De antibacteriële UV-lamp in de 4,2 liter watertank met inschakelbare LED-verlichting houdt het water 97,9 % kiemvrij en schoon. De comfort-luchtbevochtigers B 3 E / B 4 E hebben een praktische timer-functie en een geurolie-diffusor, voor het afgeven van weldadige aroma's voor een volledige ontspanning.

  Leer meer!
 • TCH 21 E-TrotecInnovations Missie geslaagd!

  TCH 21 E / TCH 23 E

  Convectoren met stijl

  De elegante design-convectoren TCH 21 E en TCH 23 E zijn met 3, resp. 2 krachtige verwarmingsniveaus tot maximaal 2.000 Watt de ideale en efficiënte extra verwarmingsoplossing voor woon- en bedrijfsruimten in de koude wintermaanden. De verwarmingsintensiteit kan comfortabel worden ingesteld via de traploze thermostaat. Direct na het inschakelen zorgen de convectoren voor weldadige, zuivere, geur- en geruisloze warmte. Dankzij de inschakelbare turboventilator bij de TCH 23 E voor een snellere luchtcirculatie, wordt de gewenste ruimtetemperatuur binnen een mum van tijd bereikt. De praktische transportgrepen en de grote opstelvoeten maken een eenvoudig transport en stabiele stand mogelijk, exact daar waar de extra warmtebron op dat moment nodig is.

 • IR 2010 S-TrotecInnovations Missie geslaagd!

  IR 2010 S

  Krachtige en elegante infraroodstraalkachel

  Wilt u de zomer verlengen? De elegant zwarte volgens IP34 spatwaterbestendige IR 2010 S maakt het mogelijk. Thuis op het balkon of het terras, evenals in buitenomgevingen in de horeca, de infraroodstraalkachel met een lengte van 735 mm en een verwarmingsvermogen van maximaal 2.000 Watt, zorgt voor aangenaam warme comfortoases, zonder u te verblinden – snel, schoon, geur- en geruisloos, zonder opwervelend stof. De aangenaam weldadige warmte wordt gelijkmatig en doelgericht verdeeld. De IR 2010 S met 24-uurs timer kan comfortabel via de afstandsbediening naar uw voorkeur worden ingesteld en kan op de wand of het plafond worden gemonteerd, evenals op een statief, exact daar waar de directe warmte nodig is. Dankzij de 45°-hellingshoek kunt u hem ook nog exact naar uw wensen positioneren.

  Leer meer!