1. Contact
 2. Overzicht
 3. De onderneming
 4. HomeComfort - Innovatie is onze passie

HomeComfort - Innovatie is onze passie

We bieden u doorlopend nieuwe en innovatieve productoplossingen. Overtuig uzelf.

Toekomstige product‑noviteiten

 • PVD1EU-TrotecInnovations U zult benieuwd zijn!

  PVD1EU

  Kabelhaspel voor meer flexibiliteit

  De PVD1EU voldoet aan de Europese eisen en heeft 4 randaarde-stopcontacten (16 A, 250 V) met zelfsluitende klapdeksels. De robuuste kabelhaspel heeft een maximaal vermogen van 3.200 Watt bij een afgerolde kabel (20 m). Dankzij spatwaterbescherming en bescherming tegen het binnendringen van stof (beschermingsgraad IP44) is hij de ideale oplossing voor kort gebruik buiten, als u meer flexibiliteit nodig heeft bij de stroomvoorziening van meerdere elektrische apparaten. Dus perfect voor werkzaamheden in de tuin, evenals in werkplaatsen, garages, kelders, hobbyruimten of vochtige ruwbouw. De behuizing is geproduceerd van hoogwaardig kunststof en overtuigt met verhoogde aanrakingsbescherming, thermische beveiligingsschakelaar, resp. oververhittingsbeveiliging, een stevige en stabiele stand, evenals een remsysteem dat het draaien van de trommel vertraagd. Door de geïntegreerde draaggreep kunt u de PVD1EU probleemloos van de ene locatie naar de andere transporteren.

  Leer meer!
 • PVP3 / PVP6-TrotecInnovations U zult benieuwd zijn!

  PVP3 / PVP6

  Meervoudige stekkerdozen met klapdeksels

  De flexibel toepasbare meervoudige stekkerdozen PVP3 en PVP6, zijn uitgerust met 3, resp. 6 randaarde-stopcontacten (16 A, 250 V). Ze hebben een maximaal vermogen van 3.500 Watt. De klapdeksels beschermen de tegen spatwater en stof beschermde (IP44) stopcontacten als ze niet worden gebruikt. De behuizing van de meervoudige stekkerdozen bestaat uit hoogwaardig en slagvast kunststof. De uitrusting wordt afgerond door een bedrijfstoestandsindicatie en een verbeterde aanrakingsbescherming. De PVP3 en PVP6 met een 2 meter lange kabel zijn uw optimale begeleider als u in de dagelijkse praktijk bij tuinwerkzaamheden of in de commerciële sector meer dan een stopcontact nodig heeft voor elektronische apparaten of kabelgebonden gereedschappen. Ook geschikt voor vochtige ruimten en tijdelijk gebruik buiten.

  Leer meer!
 • BZ29OS-TrotecInnovations U zult benieuwd zijn!

  BZ29OS

  Draadloos weerstation met buitensensor

  Het draadloos weerstation BZ29OS, is uitgerust met een buitensensor die de waarden van de temperatuur en luchtvochtigheid kan verzenden naar de centrale eenheid. Door z'n grote radiografische reikwijdte kan de sensor bij een vrij oppervlak op een afstand van maximaal 100 m t.o.v. van het hoofdstation worden aangebracht. Op het weerstation kunnen alle belangrijke klimaatgegevens, zoals temperatuur en luchtvochtigheid van de externe sensor, evenals van de binneneenheid worden afgelezen. Ook de luchtdruk en de veranderingen hiervan gedurende de laatste 12 uur, evenals tijd, datum en weekdag, maken deel uit van de weergegeven parameters. De BZ29OS heeft een wekfunctie, weertrendindicatie, weergave van de maanfasen, evenals een comfortindicatie, die met symbolen aangeeft of de klimaatwaarden zich binnen een goed of slecht bereik bevinden. Naast een vrij configureerbaar alarm, dat bij kritische buitentemperaturen waarschuwt, is er een "IJsalarm" bij vorstgevaar. Het weerstation is ideaal voor gebruik in werk-, woon- en schoolruimten, kinderdagverblijven. evenals op productielocaties....

  Leer meer!

Actuele product‑noviteiten

 • Nat- en droogstofzuiger VC 1200W-TrotecInnovations Actueel!

  VC 1200 W

  Nat- en droogstofzuiger met reinigingsfunctie en HEPA-filter

  De krachtige 1.200 W reinigingsstofzuiger kan zowel 8 liter droog vuil als 6 liter vloeistoffen opzuigen. Het geïntegreerde HEPA-filter bevrijdt het te reinigen oppervlak, zoals harde vloeren of tapijten, van stof- en vuildeeltjes met een efficiency van maximaal 90 % en het schuimstoffilter houdt de al gefilterde vuildeeltjes veilig vast. Via een eenvoudige druk op de knop kan het HEPA-filter worden ontdaan van achtergebleven vuildeeltjes, zonder het filter te hoeven demonteren. De zuigbuis met verlengstuk (totale lengte 70 cm) en de 1,8 m lange verlengslang, bieden ook voldoende ruimte voor het bereiken slecht toegankelijke locaties. Spleten en voegen kunnen met het meegeleverde spleetmondstuk optimaal worden gereinigd. Met het reinigingsmondstuk en de natzuigfunctie, kunnen textieloppervlakken, zoals beklede meubelen, grondig worden gereinigd. De VC 1200W heeft bovendien een praktische uitblaasfunctie, evenals een autostop-functie bij een te vol reservoir. Zowel een handgreep als 360° zwenkende loopwielen, vereenvoudigen het transport enorm en laten de stofzuiger eenvoudig volgen....

  Leer meer!
 • BZ26-TrotecInnovations Actueel!

  BZ26

  CO2-luchtkwaliteitsmonitor voor ruimteklimaatbewaking

  Met het klimaatmeetapparaat BZ26 kan de luchtkwaliteit in binnenruimten betrouwbaar worden bewaakt . Hij toont u in één oogopslag de CO2-waarde binnen een in kleuren verdeeld bereik van groen (optimaal) tot rood (slecht), de kritische maximale waarde met alarmfunctie, evenals de maximale waarde, de binnenruimtetemperatuur, de relatieve luchtvochtigheid, de actuele tijd, de datum en de dag. Bovendien zorgt de geïntegreerde wekker met een absoluut hoorbaar alarm voor het op tijd opstaan. De comfortindicatie informeert u eenvoudig door een smiley-symbool of het ruimteklimaat binnen een ideaal, acceptabel of kritisch bereik ligt. De BZ26 is de optimale luchtkwaliteitsmonitor voor gebruik in werk-, woon- en kinderkamers, schoolruimten, kinderdagverblijven of kantoor- of productieomgevingen.

  Leer meer!
 • TRH 28 E-TrotecInnovations Actueel!

  TRH 28 E

  Moderne olieradiator met LED touch-display

  De moderne en energie-efficiënte olieradiator TRH 28 E met elegant wit front staat goed in elke woon- of werkomgeving. Met 3 krachtige warmtestanden (1.200 / 1.300 / 2.500 W), 24-uurs timer en een digitaal LED touch display zorgt hij vliegensvlug voor een behaaglijke sfeer in de koude wintermaanden – nagenoeg zonder storende geluiden of nare geurtjes en zonder opwervelend stof. De olieradiator heeft 11 ribben en loopt al na 8 minuten op volledige kracht. De TRH 28 E is bovendien voorzien van een thermostaatregeling met een op de graad nauwkeurige temperatuurvoorkeuze, zodat de weldadige temperatuur constant op niveau blijft en er niet onnodig energie wordt verbruikt. Overige pluspunten van de TRH 28 E zijn de vorstbeschermingsfunctie, de oververhittings- en kantelbeveiliging evenals de opwikkeling voor het 180 cm lange snoer. De praktische greepuitsparing en de transportwieltjes zorgen ervoor dat apparaat gemakkelijk en snel kan worden verplaatst.

  Leer meer!
 • TTR 50 E-TrotecInnovations Actueel!

  TTR 50 E

  Comfort-adsorptiedroger

  De tijdloos elegante adsorptiedroger TTR 50 E wordt aanbevolen als ideaal droogapparaat voor permanente ontvochtiging en drooghouden van ook onverwarmde ruimten van maximaal 18 m². Waar de gebruikelijke condensdrogers door de lagere ruimtetemperaturen slechts onvoldoende of oneconomisch ontvochtigen, laat de adsorptie-ontvochtiger zelfs bij de laagste temperaturen tot -10°C zich van z'n sterkste kant zien. Nog een plus van de beproefde adsorptietechnologie: De TTR 50 E heeft geen compressor en koudemiddel of ontdooipauzes en ontvochtigt dus aangenaam energiezuinig, ook bij continubedrijf. Met een ontvochtigingscapaciteit van maximaal 7,5 l/24 uur verlaagt hij de ruimteluchtvochtigheid naar keuze tot 50%. De TTR 50 E heeft bovendien een timer-functie voor het geprogrammeerd uitschakelen, een swing-modus voor optimale luchtcirculatie en een inschakelbare ionisatie, voor het nog effectiever opvangen van stofdeeltjes in het luchtfilter.

  Leer meer!
 • PVH3 / PVH5-TrotecInnovations Actueel!

  PVH3 / PVH5

  Meervoudige stekkerdozen met USB-aansluitingen

  Met de praktische meervoudige stekkerdozen PVH3 en PVH5 (3.680 W / 250 V), heeft u altijd voldoende mogelijkheden om elektrische apparaten, zoals notebooks, printers, televisies, stereo-installaties, staande lampen of huishoudelijke apparaten tegelijkertijd te voorzien van stroom. Op de 3-voudige, resp. 5-voudige stekkerdoos met 1,5 m lang netsnoer, kunnen niet alleen elektronische apparaten met een Euro-/randaarde-stekker worden aangesloten voor de stroomvoorziening, maar met de geïntegreerde, 2,4 Ampère krachtige USB -aansluitingen (type A) kunnen bovendien smartphones, tablets en andere USB-apparaten tegelijkertijd worden opgeladen. Dankzij de tuimelschakelaar, kunnen de stekkerdozen zeer eenvoudig van de stroom worden gescheiden, voor het besparen van energiekosten zonder het uittrekken van de stekker.

  Leer meer!
 • Accu-hogedrukreiniger PPWS 10-20V-TrotecInnovations Actueel!

  PPWS 10-20V

  Dubbele accu-hogedrukreiniger

  Met de krachtige accu-hogedrukreiniger PPWS 10-20V kunnen reinigingswerkzaamheden rondom het huis en in de tuin worden uitgevoerd, maar kan ook de tuin worden gesproeid. Dankzij de 20V-2Ah Flexpower-multiaccu, heeft u absolute bewegingsvrijheid bij al uw projecten, zoals het reinigen van uw auto, fiets of tuinmeubelen, evenals terrassen. Ook het gebruik met reinigingsmiddelen is dankzij speciale spuitkop en reservoir voor reinigingsvloeistoffen geen probleem. Met een druk van 22 bar reinigt de PPWS 10-20V zeer efficiënt en besparend. Via de spuitlans met praktische multifunctionele spuitkop, kunnen 6 spuittypen (waterstraal, zachte straal, straalhoek 0°/15°/25°/40°) worden ingesteld. De zelfaanzuigende werking maakt het gebruik van alternatieve waterbronnen, zoals regentonnen mogelijk. De 20V-multiaccu (2 Ah / 4 Ah) kan als accessoire worden nabesteld en is combineerbaar met talrijke Trotec-Powertools.

  Leer meer!
 • TFC 25 E-TrotecInnovations Actueel!

  TFC 25 E

  Elegante keramische verwarmingsblower met stijl

  De visueel aansprekende TFC 25 E in een extreem slanke torenconstructie is met z'n wit-zilverkleurige behuizing zeer modern en pas op de tweede blik te herkennen als verwarmingsapparaat en voegt zich harmonieus in de woonomgeving. Snel en stil verwarmt de elegante TFC 25 E woon- en kantoorruimten, serres of tuinhuisjes. Twee inschakelbare verwarmingsniveaus (1.800 Watt / 2.500 Watt), leveren zelfs bij grote ruimten voldoende vermogen en zorgen voor het uitblazen van een als aangenaam ervaren directe warmte in de ruimte. De ventilator met naloopfunctie kan ook worden gebruikt voor het leveren van verfrissende koude lucht. De Inschakelbare 80°-oscillatie verspreid de warme lucht nog sneller en effectiever in de ruimte. Het thermostaatgeregeld automatisch bedrijf handhaaft de vooringestelde doeltemperatuur (5 – 35 °C) automatisch op een constant niveau, hierdoor kan het energieverbruik worden geminimaliseerd. De comfort-functies worden afgerond met een 12-uurs timer, kantel- en oververhittingsbeveiliging, energiebesparingsmodus, evenals een memory-functie. Alle instellingen kunnen via het intuïtieve bedieningspaneel met LED-weergave of via de IR-afstandsbediening worden uitgevoerd....

  Leer meer!
 • TFC 21 E-TrotecInnovations Actueel!

  TFC 21 E

  Keramische verwarmingsblower in slanke vorm

  De verwarmingsblower TFC 21 E met een keramisch PTC-verwarmingselement gaat de kou onverschrokken tegemoet. Vergeet koude voeten en lange opstarttijden bij de warmteontwikkeling. Deze snelverwarmer in een torenconstructie vraagt slechts weinig ruimte in de woonruimte en zorgt met de twee inschakelbare verwarmingsniveaus van 1.000 Watt en 2.000 Watt voor krachtige warmte. De geïntegreerde ruimtethermostaat zorgt volautomatisch voor de temperatuurregeling. Dit spaart energiekosten en de doel-ruimtetemperatuur, instelbaar tussen 15 en 35°C, wordt constant gehouden. De 80°-oscillatie zorgt voor een optimale verspreiding van de warmte in de ruimte. De comfortabele verwarmingsblower heeft bovendien een 24-uurs timer, een vorstbeschermingsfunctie, een energiebesparingsmodus, een memory-functie en een kantel-, evenals oververhittingsbeveiliging. Alle instellingen kunnen via het bedieningspaneel met membraantoetsen met dimbare LED-weergave of comfortabel via de afstandsbediening worden uitgevoerd....

  Leer meer!
 • PAC-W 2200 S-TrotecInnovations Actueel!

  PAC‑W 2200 S

  Wandairconditioners zonder buitenunit met smartphone-bediening

  Dankzij de monoblock-constructie kan volledig worden afgezien van een buitenunit, omdat de luchtcirculatie eenvoudig gebeurt via 2 ventilatiesleuven (ventilatieroosters) in de buitenwand. De PAC W 2200 SH heeft een koelvermogen van 2.280 watt. Gemonteerd aan de wand past de elegante, slank vormgegeven airconditioner optimaal in elke woon- en kantooromgeving en zorgt hij in ruimten tot max. 30 m² / 75 m³ voor aangenaam koele comforttemperaturen. De airconditioner blinkt uit met een comfortabele en veelzijdige uitrusting, zoals een wifi- en Mobile App-functie (Trotec Assistent), een 24-uurs timer en een nachtmodus. De swing-functie zorgt voor een optimale circulatie van de koel lucht in de ruimte. Dankzij de automatische herstartfunctie (ook wel memory-functie genoemd) start het apparaat na een onverwachte uitschakeling door stroomuitval weer opnieuw met de voorgeselecteerde instellingen, zodra de stroomvoorziening weer aanwezig is. De PAC-wandairconditioner kan worden bediend via het display met ledverlichting of gemakkelijk met de afstandsbediening of de app....

  Leer meer!
 • PAE 19 H-TrotecInnovations Actueel!

  PAE 19 H

  4-in-1 luchtkoeler, luchtbevochtiger, ventilator, verwarmingsblower

  De 4-in-1 aircooler PAE 19 H is het allround talent onder de luchtkoelers, die dankzij een extra verwarmingsfunctie het hele jaar door kan worden gebruikt. Want hij kan niet alleen met een luchthoeveelheid van 118 m³/uur in de zomer zorgen voor aangename verfrissing, maar in de winter ook met een vermogen van maximaal 2.000 Watt verwarmen en de ruimtelucht, net als een luchtbevochtiger, tegen te droge verwarmingslucht voorzien van voldoende vocht en dat alles met een verdampingscapaciteit van 600 ml/uur. Door het natuurlijke proces van waterverdamping (honingraatfiltertechnologie), verspreidt de PAE 19 H weldadige koele lucht bij u thuis of op kantoor. Door het toevoegen van koelaccu's of ijsblokjes in de 4 liter watertank, kan de koelcapaciteit nog worden versterkt. De 3 ventilatorsnelheden, evenals de geïntegreerde swing-functie zorgen voor een aangenaam verfrissende wind, zelfs als de koelfunctie niet is geactiveerd. Bovendien heeft de PAE 19 H een timer voor programmagestuurde uitschakeling en een filterdrogingsfunctie voor het automatisch drogen van de filters vóór het opbergen....

  Leer meer!
 • Accu-stofzuiger VC 15-20V-TrotecInnovations Actueel!

  VC 15‑20V

  Krachtige Flexpower accu-stofzuiger

  De 20 V 2 Ah krachtige stofzuiger VC 15‑20V overtuigt niet alleen door z'n vermogen, maar ook met z'n omvangrijke uitrusting. De lichte accu-stofzuiger is uitgerust met een spleet-, evenals een bekledings- en matrasmondstuk. Hij verwijdert moeiteloos hardnekkig vuil en stof van vrijwel alle ondergronden, zoals vloeren, gestoffeerde meubelen, matrassen en autobekleding en vangt het op in een royaal 10 l reservoir. Het geïntegreerde uitwasbaar HEPA-filter bevrijdt de te reinigen zones tot wel 90% van huisstof, pollen, allergenen en andere fijne deeltjes. Dankzij de natzuigfunctie kan maximaal 2,7 liter vloeistof in het hiervoor bedoelde reservoir worden opgevangen. De VC 15‑20V is bovendien compatibel met de 20V-2Ah-accu en beide Flexpower-multiaccu's (20 V, 2 Ah / 4 Ah) kunnen worden gecombineerd met meer accu-gereedschappen van Trotec.

  Leer meer!
 • IRS 2010-TrotecInnovations Actueel!

  IRS 2010

  Hoogwaardige staande aluminium infraroodstraalkachel

  Stijlvolle warmte voor buitenruimten, privé en zakelijk, biedt de tussen 180 en 220 cm in hoogte verstelbare infraroodstraalkachel IRS 2010 en dit het hele jaar door. De twee hoogwaardige halogeen-infraroodbuizen leveren een weldadige directe warmte op de huid volgens het natuurlijke principe van de zonnestraling. De volgens IP55 stof- en regenbestendige IRS 2010 kan zondermeer ook in de buitenlucht in niet overdekte omgevingen worden toegepast. Dankzij de mogelijkheid de staande infraroodstraalkachel vast op de grond te bevestigen, zal hij ook bij de sterkste wind niet omvallen. Een naar wens inschakelbaar LED-element zorgt voor een aangenaam wit licht. U kunt de IRS 2010 comfortabel vanaf uw zitplaats naar uw behoeften instellen, dankzij de meegeleverde IR-afstandsbediening.

  Leer meer!
 • IR 2400-TrotecInnovations Actueel!

  IR 2400

  Infraroodstraalkachel met IP55 beschermingsgraad

  Regenbuien of stofwolken kunnen de robuuste straalkachel IR 2400 niet deren, want de hoogwaardige aluminiumbehuizing is volgens beschermingsgraad IP55 van alle kanten beschermd tegen straalwater en het binnendringen van stof. Optimaal voor gebruik in niet overdekte buitenomgevingen in de horeca of het terras thuis. De hoogwaardige infraroodbuizen hullen u in een aangenaam robijnrood licht en leveren u schone, condensvrije, evenals geurloze en geruisloze directe warmte. De vrijstaande infraroodstraalkachel IR 2400 kan snel en eenvoudig aan de wand worden gemonteerd en comfortabel via de IR-afstandsbediening vanaf uw zitplaats worden ingesteld naar uw wensen.

  Leer meer!
 • IRS 2110-TrotecInnovations Actueel!

  IRS 2110

  Staande straalkachel in een elegante zwart design

  Verleng de zomer stijlvol! De vier geïntegreerde maximaal 2.100 Watt krachtige halogeen-infraroodbuizen van de IRS 2110 leveren zonder opwarmtijd in alle richtingen een gelijkmatige warmte rondom. Direct merkbaar op de huid, zonder eerst de omgevingslucht te verwarmen en volledig zonder storende geuren of geluiden. Een aangenaam wit brandend LED-element kan naar behoefte eveneens worden ingeschakeld. De volgens IP45 tegen waterstralen beschermde infraroodstraalkachel voelt zich uitstekend thuis op een horecaterras of op uw terras. De hoogte kan naar wens variabel van 190 tot 220 cm worden ingesteld. De IRS 2110 heeft een praktische timer-functie. Alle instellingen kunnen via de afstandsbediening worden uitgevoerd en zijn goed afleesbaar te zien op het LED-display.

  Leer meer!
 • 360°-ventilator TVE 100-TrotecInnovations Actueel!

  TVE 100

  Tafelventilator met gepatenteerd zwenk-design en turbospin-technologie

  De 26 Watt krachtige tafelventilator TVE 100 zorgt met z'n 32 snelheidsniveaus, z'n aerodynamisch gevormde luchtuitlaatlamellen en z'n turbospin-techniek voor een behoorlijke wind met een grote reikwijdte. Door het gepatenteerde zwenk-design met een 30° - 360° instelbare oscillatie en een 90° hellingshoek wordt de luchtstroom optimaal naar uw wensen verspreid in de ruimte. De ruimtelucht kan dankzij een geurolie-diffusor worden gearomatiseerd voor een weldadige ontspanning. De TVE 100 heeft bovendien een 12-uurs timerfunctie en een goed afleesbare LED-display. De comfortabele design-tafelventilator kan via het eenvoudig te bedienen LED-display of comfortabel via de IR-afstandsbediening worden bediend. Voor een ongecompliceerd transport is de TVE 100 uitgerust met een draaggreep.

  Leer meer!
 • IR 2000 C-TrotecInnovations Actueel!

  IR 2000 C

  Plafondstraalkachel – directe warmte met een druk op de knop

  Om te zorgen dat in de lente en herfst deze tijd in de buitenlucht niet wordt verpest door koele buitentemperaturen, levert de plafondstraalkachel IR 2000 C dankzij de IR-afstandsbediening met een druk op de knop zomerse temperaturen in de horeca buiten. Met twee capaciteitsniveaus (1.000 W / 2.000 W), leveren de halogeen-verwarmingsbuizen van de IR 2000 C altijd de hoeveelheid weldadige warmte, die op dat moment nodig is. Naar behoefte kunnen eveneens twee LED-lampen worden ingeschakeld. De tegen waterstralen beschermde constructie (IP55) van weersbestendig aluminium, maakt de plafondstraalkachel tot een ideale warmtebron voor overdekte omgevingen in de buitenlucht. Met de beide bevestigingskettingen, incl. karabijnhaken, kan de IR 2000 snel en eenvoudig aan het plafond worden gemonteerd.

  Leer meer!
 • IR 2010 SC-TrotecInnovations Actueel!

  IR 2010 SC

  Moderne zwarte plafondstraalkachel

  De IR 2010 SC is met een vermogen van 2.000 Watt de meest stijlvolle verwarmingsoplossing op koele avonden. Een LED-element kan indien nodig ook met of zonder de verwarming worden ingeschakeld. Met de infrarood-plafondstraalkachel geniet u het hele jaar van zomerse temperaturen op uw terras, balkon of in de horeca buiten. Dankzij de tegen straalwater beschermde aluminiumbehuizing volgens IP45, kan de IR 2010 SC ook probleemloos in niet overdekte omgevingen onder de vrije hemel worden gebruikt. Het 46 cm grote scherm levert snelle warmte 360° rondom en wel geur- en geruisloos, evenals zonder opwervelen van stof – optimaal voor allergische personen. Alle instellingen kunnen via het touch-bedieningspaneel of via de afstandsbediening worden uitgevoerd. Het bevestigingsmateriaal voor plafondmontage wordt al meegeleverd.

  Leer meer!
 • IRS 2005-TrotecInnovations Actueel!

  IRS 2005

  Staande infraroodstraalkachel voor het terras

  Verleng het verblijf van uw gasten in de buitenlucht van uw horecalocatie ook op koelere avonden in het jaar. Of gebruik de moderne straalkachel voor uw terras thuis. Want de hoogwaardige staande straalkachel IRS 2005 is niet alleen visueel opvallend, maar zorgt met z'n 3 halogeen-verwarmingselementen en een in 3 niveaus instelbaar vermogen tot 2.000 watt ook voor snelle, evenals geur- en geruisloze warmte voor een oppervlak van ca. 10 m². Dankzij een hoogte van 190 cm tot de verwarmingselementen, kan men probleemloos onder de staande straalkachel gaan staan en meteen genieten van de directe warmte. Door z'n beschermingsgraad IP34 kan de terrasstraalkachel IRS 2005 probleemloos worden opgesteld in overdekte buitenomgevingen, omdat hij tegen spatwater is beschermd. Voor maximale veiligheid schakelt de geïntegreerde kantelbeveiligingsschakelaar de stabiele straalkachel direct uit, als hij per ongeluk wordt omgestoten.

  Leer meer!
 • IRS 2010 E-TrotecInnovations Actueel!

  IRS 2010 E

  Moderne zwarte staande design-straalkachel

  Geniet bij lange zomernachten van een gezellige comfortzone op uw eigen terras, uw balkon of op een horecaterras – de hiervoor benodigde warmte tot maximaal 2.000 Watt vermogen, levert de stabiele infraroodstraalkachel IRS 2010 E. De hoogwaardige infraroodbuis van koolstofvezeldraad verwent u met geur- en geruisloze directe warmte in een aangenaam comfortabele atmosfeer met 90% lichtreductie. De robuuste aluminiumbehuizing is volgens IP44 tegen spatwater beschermd en kan ook onder overdekte omgevingen buiten worden gebruikt. De IR-afstandsbediening maakt het instellen van de IR 2010 E comfortabel vanaf uw zitplaats mogelijk. Dankzij de praktische greepholte kan de staande straalkachel comfortabel en eenvoudig naar een andere locatie worden getransporteerd.

  Leer meer!
 • IR 2005-TrotecInnovations Actueel!

  IR 2005

  Infrarood-wandstraalkachel - klein maar dapper!

  Het gehele jaar genieten van aangename comforttemperaturen en gelijkmatige weldadige warmte in buitenomgevingen, op het eigen terras of balkon of in de horeca. En doelgericht en zonder tijdrovend voorverwarmen – het carbon-verwarmingselement van de infraroodstraalkachel IR 2005 levert warmte volgens het natuurlijke principe van de zon met een vermogen van 2.000 Watt. De hoogwaardige aluminiumbehuizing is volgens beschermingsgraad IP55 beschermd tegen straalwater uit alle richtingen en het binnendringen van stof. De wandstraalkachel kan snel en eenvoudig worden gemonteerd en kan comfortabel worden in- en uitgeschakeld via de afstandsbediening.

  Leer meer!
 • IR 2200-TrotecInnovations Actueel!

  IR 2200

  Infraroodstraalkachels voor wand- of plafondmontage

  De IR 2200 met een lengte van meer dan een meter kan op de wand of dankzij de meegeleverde staalkabels ook op het plafond bevestigd worden bevestigd. Ideaal voor gebruik in niet overdekte buitenomgevingen in de horeca of voor uw terras thuis, omdat de infrarood-straalkachel volgens IP66 niet alleen regenbestendig is, maar ook is beschermd tegen het binnendringen van stof- en vuildeeltjes. De warmte is direct na het inschakelen direct merkbaar, want de IR 2200 geeft z'n aangename Low Glare-infraroodstralen met 80% minder licht direct af aan de personen die hierdoor worden geraakt. En wel schoon, evenals geruis- en geurloos. Zit u gezellig op uw plaats, kan de straalkachel zeer eenvoudig naar behoefte worden ingesteld via de afstandsbediening.

  Leer meer!
 • IR 2001-TrotecInnovations Actueel!

  IR 2001

  Compacte infrarood warmtestraler voor aan de muur

  Uw lievelingsplek buiten op het balkon of op het terras ook op koele dagen of in de koude jaargetijden gebruiken of het buitenseizoen van uw horeca-onderneming in een handomdraai verlengen tot het hele jaar? De Infrarood warmtestraler IR 2001 met een krachtig verwarmingsvermogen van 2.000 watt maakt het mogelijk. Dankzij zijn IP65 beschermingsgraad is hij tegen regen en tegen binnendringend stof beschermd zodat hij uiterst geschikt is voor gebruik buiten. De hoogwaardige halogeen-infraroodbuis van de aluminium warmtestraler verspreidt dankzij de Low Glare technologie 80 % minder licht waardoor er een kaarslicht-sfeer ontstaat met directe en schone warmte zonder storende geluiden en zonder nare geur.

 • IRS 1200 E-TrotecInnovations Actueel!

  IRS 1200 E

  De staande straalkachel voor weldadige warme benen

  De moderne staande infraroodstraalkachel IRS 1200 E verwent u met aangenaam weldadige warmte op uw terras of balkon tijdens de koudere jaargetijden en op koele avonden. En dat met een 80 % lichtreductie (LowGlare) voor 5.500 lichturen. Met een hoogte van 65 centimeter vindt deze verwarmingsspecialist optimaal ruimte onder tafels, zodat u geen koude benen meer hoeft te hebben. De IRS 1200 E levert met z'n hoogwaardige carbon-infraroodbuis directe warmte met een vermogen van 1.200 Watt - direct voelbaar en dit zonder storende geuren of geluiden. Met z'n beschermingsgraad IP55 is hij bestand tegen straalwater uit alle richtingen en bovendien beschermd tegen het binnendringen van stof. Voor een stevige stand heeft de straalkachel een stabiele opstelvoet. Mocht hij toch een keer aan het wankelen komen, schakelt het apparaat automatisch uit door de kantelbeveiliging. De praktische draaggreep maakt een eenvoudig transport mogelijk.

  Leer meer!
 • IR 2005 SC-TrotecInnovations Actueel!

  IR 2005 SC

  Infrarood-warmtestraler voor bevestiging aan zonnescherm

  Verleng gewoon de zomer voor uzelf en voor uw gasten! De hoogwaardige warmtetraler IR 2005 SC is gemakkelijk te bevestigen aan een zonnescherm. Optimaal voor gebruik in de buitenhoreca of voor uw terras of balkon thuis. Met zijn in 3 standen instelbaar vermogen van max. 2.000 watt zorgt deze infrarood-warmtestraler met 3 halogeen-verwarmingselementen voor weldadige warmte met een reikwijdte van ca. 10 m². De clou: de IR 2005 SC is na montage heel eenvoudig in te klappen, wanneer hij niet nodig is. De aluminium-behuizing van de IR 2005 SC is conform beschermingsgraad IP34 beschermd tegen spatwater en is derhalve zonder problemen te gebruiken in overdekte buitenruimten.

 • B 3 E / B 4 E-TrotecInnovations Actueel!

  B 3 E / B 4 E

  Ultrasoon-luchtbevochtiger met UV-lamp en carbon-filter

  De modern witte B 3 E en de elegante zwarte B 4 E maken van uw huis of kantoor met een ruimtegrootte van 24 m² / 60 m³ een comfort-oase. Schadelijke stoffen, pollen, stof maar ook dierenhaar, evenals onaangename geuren, worden verwijderd door het geïntegreerde carbon (actief kool) filter. Beide ultrasoon-luchtbevochtigers zorgen met een op 3 niveaus instelbare vernevelingscapaciteit van maximaal 6 liter /24 uur voor een aangenaam ruimteklimaat in woon- en kantoorruimten en het verbeteren van de luchtkwaliteit. De antibacteriële UV-lamp in de 4,2 liter watertank met inschakelbare LED-verlichting houdt het water 97,9 % kiemvrij en schoon. De comfort-luchtbevochtigers B 3 E / B 4 E hebben een praktische timer-functie en een geurolie-diffusor, voor het afgeven van weldadige aroma's voor een volledige ontspanning.

  Leer meer!

Trotec‑innovaties tot nu toe

 • TCH 21 E-TrotecInnovations Missie geslaagd!

  TCH 21 E / TCH 23 E

  Convectoren met stijl

  De elegante design-convectoren TCH 21 E en TCH 23 E zijn met 3, resp. 2 krachtige verwarmingsniveaus tot maximaal 2.000 Watt de ideale en efficiënte extra verwarmingsoplossing voor woon- en bedrijfsruimten in de koude wintermaanden. De verwarmingsintensiteit kan comfortabel worden ingesteld via de traploze thermostaat. Direct na het inschakelen zorgen de convectoren voor weldadige, zuivere, geur- en geruisloze warmte. Dankzij de inschakelbare turboventilator bij de TCH 23 E voor een snellere luchtcirculatie, wordt de gewenste ruimtetemperatuur binnen een mum van tijd bereikt. De praktische transportgrepen en de grote opstelvoeten maken een eenvoudig transport en stabiele stand mogelijk, exact daar waar de extra warmtebron op dat moment nodig is.

 • IR 2010 S-TrotecInnovations Missie geslaagd!

  IR 2010 S

  Krachtige en elegante infraroodstraalkachel

  Wilt u de zomer verlengen? De elegant zwarte volgens IP34 spatwaterbestendige IR 2010 S maakt het mogelijk. Thuis op het balkon of het terras, evenals in buitenomgevingen in de horeca, de infraroodstraalkachel met een lengte van 735 mm en een verwarmingsvermogen van maximaal 2.000 Watt, zorgt voor aangenaam warme comfortoases, zonder u te verblinden – snel, schoon, geur- en geruisloos, zonder opwervelend stof. De aangenaam weldadige warmte wordt gelijkmatig en doelgericht verdeeld. De IR 2010 S met 24-uurs timer kan comfortabel via de afstandsbediening naar uw voorkeur worden ingesteld en kan op de wand of het plafond worden gemonteerd, evenals op een statief, exact daar waar de directe warmte nodig is. Dankzij de 45°-hellingshoek kunt u hem ook nog exact naar uw wensen positioneren.

  Leer meer!
 • TRH 27 E-TrotecInnovations Missie geslaagd!

  TRH 27 E

  Moderne zwarte olieradiator

  De modern zwarte olieradiator TRH 27 E met een wit front, streelt elke woon- of werkomgeving. Met z'n 3 krachtige verwarmingsniveaus (1.200 / 1.300 / 2.500 W) en een traploos instelbare thermostaat, zorgt hij voor een absolute comfortambiance in de koude wintermaanden en dit binnen een mum van tijd – volkomen geruisloos, geurloos en zonder het opwervelen van stof. De olieradiator met 11 ribben, bereikt al na 8 minuten z'n maximale verwarmingsvermogen. De TRH 27 E heeft bovendien een automatische thermostaatregeling, zodat de weldadige warmte constant wordt gehouden, zonder onnodig energie te verspillen. Overige pluspunten van de TRH 27 E zijn de vorstbeschermingsfunctie, de oververhittings- en kantelbeveiliging, evenals de kabelopwikkeling voor het 180 cm lange netsnoer. Dankzij praktische greepholte en transportrollen, kan de gebruikslocatie zeer comfortabel en eenvoudig worden gewisseld.

  Leer meer!
 • TRH 24 E-TrotecInnovations Missie geslaagd!

  TRH 24 E

  Elegante olieradiator

  De zwarte olieradiator TRH 24 E voegt zich elegant in elke woon- of werkomgeving. Met 3 verwarmingsniveaus, een traploos regelbare thermostaat en een krachtig vermogen van maximaal 2.200 Watt, zorgt de olieradiatoren met 11 ribben snel voor behaaglijke weldadige warmte, daar waar dat nodig is. Al na 8 minuten is het volledige verwarmingsvermogen bereikt en geeft de thermische olie de opgeslagen warmte geluidloos, stofvrij, gelijkmatig en langdurig af aan de ruimte. De TRH 24 E heeft bovendien een thermostaatregeling met automatische temperatuurcontrole, zodat de weldadige warmte constant wordt gehouden, zonder onnodig energie te verspillen. Extra voordelen bij beide olieradiatoren zijn de vorstbeschermingsfunctie, de oververhittings- en kantelbeveiliging, evenals de praktische kabelopwikkeling.

  Leer meer!
 • AirgoClean® 171 E (Innovation)-TrotecInnovations Missie geslaagd!

  AirgoClean® 171 E

  Design-luchtreiniger met HEPA-filter 99,97 %

  De AirgoClean® 171 E met een efficiënte HEPA-carbon filtertechnologie in modern-elegant zwart filtert diverse luchtgedragen schadelijke stoffen met deeltjes tot een grootte van 0,3 micrometer voor 99,97 % uit de binnenlucht. Bovendien neutraliseert het geïntegreerde actieve-koolfilter onaangename geuren. Met vijf ventilatiestanden, een turbostand en een luchtvolume van maximaal 350 m³/h is het apparaat geheel naar wens en aan de situatie aangepast eenvoudig in te stellen via het digitale display. De design-luchtreiniger is ideaal voor woon- en bedrijfsruimten tot 42 m² resp. 105 m³. Bovendien beschikt de AirgoClean® 171 E over een stof- en luchtkwaliteitssensor voor optimale omstandigheden van de in te ademen lucht, aanduiding van de luchtkwaliteit en een nachtmodus. Een ronduit geslaagd, compact en krachtig filtersysteem, om te zorgen voor binnenruimten met een weldadig klimaat en een oase aan gezonde lucht.

  Leer meer!
 • Accu-handstofzuiger VC 10-20V-TrotecInnovations Missie geslaagd!

  VC 10‑20V

  Accu-handstofzuiger

  De praktische handstofzuiger VC 10‑20V met krachtige 20V/2Ah-Flexpower-accu, overtuigt niet alleen door z'n prestaties, maar ook met het moderne Trotec-design en de comfortabele uitrusting. De 1,3 kg lichte accu-handstofzuiger heeft een droog- en natzuigfunctie, evenals een 400 ml groot opvangreservoir voor droog stof en een 100 ml opvangreservoir voor vloeistoffen. Met het meegeleverde spleet- en borstelmondstuk, kunt u stof, vuil en verontreinigingen tot in de kleinste hoek snel en moeiteloos verwijderen. De accugebruiksduur is wel 18 minuten. Bovendien kan de VC 10‑20V ook worden gebruikt met de 20V-4Ah-multi-accu. De 20 V 2 Ah/4 Ah lithium-ion-accu kan ook probleemloos worden gecombineerd met andere accu-PowerTools van Trotec – één Flexpower multi-accu voor meer dan een gereedschap.

  Leer meer!
 • Terrasstraalkachel IRS 2050 E-TrotecInnovations Missie geslaagd!

  IRS 2050 E

  Elegante design-terrasstraalkachel

  Geniet op koelere avonden nog van aanwezigheid op uw terras of uw balkon! De elegante infrarood-straalkachel IRS 2050 E met robuuste aluminium behuizing, zorgt voor visuele accenten en biedt met z'n hoogwaardige carbon-infraroodbuis met 9 instelniveaus een krachtig verwarmingsvermogen van maximaal 2.000 Watt. Bovendien kan een automatische oscillatie worden ingesteld, zodat de warmte optimaal kan worden verspreid. Met snelle en directe warmte is de staande straalkachel in een slank kolomdesign perfect voor een gezelligheid met vrienden on de vrije hemel, omdat hij volgens IP25 tegen straalwater uit alle richtingen en het binnendringen van vreemde voorwerpen (bijv. stof) is beschermd. Hij kan comfortabel via de IR-afstandsbediening of via het digitale bedieningspaneel worden bediend en heeft een praktische 24 uurs timer.

  Leer meer!
 • TTK 27 HEPA-TrotecInnovations Missie geslaagd!

  TTK 27 HEPA / TTK 64 HEPA

  Design-luchtontvochtiger HEPA-filter

  Met de TTK 27 HEPA / TTK 64 HEPA zorgt u het hele jaar voor een optimale luchtvochtigheid en een gezond klimaatcomfort thuis of op kantoor. Dankzij het geïntegreerde HEPA-filter wordt de ruimtelucht bevrijd van schadelijke stoffen, zoals fijnstof en huisstof, bacteriën, virussen, schimmelsporen en pollen. De design-luchtontvochtigers tonen u niet alleen de kwaliteit van de luchtvochtigheid met kleuren-LED's, maar ook de relatieve luchtvochtigheid, evenals de actuele ruimteluchtvochtigheid. De moderne comfort luchtontvochtigers hebben bovendien twee ventilatorsnelheden, een ontvochtigingscapaciteit van 12 - 24 liter / 24 uur voor ruimten tot 15 m² - 50 m² / 37 m³ - 125 m³. De inhoud van de watertank is 2,5 liter, resp. 3,5 liter. De uitgebreide uitrusting wordt gecompleteerd door een nachtmodus, een 24-uurs timer, continubedrijf voor langdurige droogtoepassingen, een wasdroogfunctie, evenals een auto-restart-functie, die het apparaat na een onverwachte uitschakeling door een stroomonderbreking weer opnieuw opstart met de voorgeselecteerde instellingen, zodra de stroomvoorziening weer aanwezig is....

 • TTK 99 HEPA-TrotecInnovations Missie geslaagd!

  TTK 99 HEPA

  Krachtige luchtontvochtiger inclusief HEPA-filter

  De TTK 99 HEPA zorgt het klokje rond voor een optimale luchtvochtigheid en een gezonde en comfortzone. Het geïntegreerde HEPA-filter neutraliseert fijn-/huisstof, bacteriën, virussen, schimmelsporen en pollen betrouwbaar in grote woon- of bedrijfsruimten tot maximaal 90 m² / 230 m³. De comfortabele en krachtige luchtontvochtiger toont u de kwaliteit van de ruimteluchtvochtigheid, evenals de actuele ruimteluchtvochtigheid met kleuren-LED's. De TTK 99 HEPA is uitgerust met 2 ventilatorsnelheden, een ontvochtigingscapaciteit van max. 31 liter/24 uur en een watertankvolume van 4 liter. Bovendien heeft hij 4 bedrijfsmodi (duurbedrijf, wasdroogfunctie, ventilatie, ontvochtiging), evenals een 24-uurs timerfunctie. De automatische herstartfunctie start het apparaat bij een onverwachte uitschakeling (stroomonderbreking) automatisch weer met de voorgeselecteerde instellingen, zodra de stroomvoorziening weer aanwezig is.

  Leer meer!
 • TTK 70 HEPA-TrotecInnovations Missie geslaagd!

  TTK 70 HEPA

  Comfort-luchtontvochtiger met HEPA-filter

  De TTK 70 HEPA zorgt niet alleen voor een steeds optimale luchtvochtigheid, maar ook het hele jaar door voor een gezond klimaatcomfort. Het geïntegreerde HEPA-filter bevrijdt woon- en bedrijfsruimten van schadelijke stoffen, zoals fijnstof en huisstof, bacteriën, virussen, schimmelsporen en pollen. De comfort-luchtontvochtiger toont u de kwaliteit van de ruimteluchtvochtigheid, evenals de actuele ruimteluchtvochtigheid met kleuren-LED's. De TTK 70 HEPA is met 2 ventilatorsnelheden, een ontvochtigingscapaciteit van 24 liter per 24 uur en een watertankvolume van 6,5 liter zeer geschikt voor ruimten tot 50 m² / 125 m³. Bovendien heeft hij 4 bedrijfsmodi (automatisch bedrijf, wasdroogfunctie, ventilatie, ontvochtiging), een timerfunctie, evenals een Auto-restartfunctie.

  Leer meer!
 • Digitale wekker met weerstation BZ01-TrotecInnovations Missie geslaagd!

  BZ01

  Compacte digitale wekker met ruimteklimaatbewaking

  De digitale wekker BZ01 met omvangrijke ruimteklimaatbewaking laat u niet alleen elke ochtend op tijd opstaan, maar toont u bovendien de relatieve luchtvochtigheid (20% tot 99% r.v.), de actuele ruimtetemperatuur (0 ⁰C tot + 50 ⁰C), de tijd, de datum en weekdag. Deze handige allrounder voor thuis of op kantoor, informeert u met symbolen over de te verwachten weertrend gedurende de komende dagen en met de geïntegreerde MIN/MAX-weergave over de laagste, evenals de hoogste gemeten waarde. De BZ01 houdt u doorlopend op de hoogte van de meest belangrijke klimaatparameters, binnen en buiten.

  Leer meer!
 • TCH 1510 E-TrotecInnovations Missie geslaagd!

  TCH 1510 E / TCH 2510 E

  Rondom krachtige design-convectoren

  De TCH 1510 E en TCH 2510 E met aluminium-verwarmingselement, onderscheiden zich met hun hoge verwarmingsvermogen. De in een slank design ontworpen TCH 1510 E heeft een vermogen van 1.500 Watt en de krachtigere en slanke TCH 2510 E blinkt uit met een verwarmingsvermogen van 2.500 Watt en een groot verwarmingsoppervlak van ca. 110 cm. De efficiënte extra verwarmingen voor woon- of kantoorruimten zorgen direct na het inschakelen voor weldadige en schone, geur- en geruisloze warmte. Bovendien hebben de convectoren niet alleen een 24-uurs timer, maar ook een weektimer, waarmee u de gewenste temperaturen op elke dag en tijd kunt instellen en regelen. In combinatie met thermostaatgeregeld automatisch bedrijf en de open-raam-detectie, blijft ook het energieverbruik aangenaam laag en wordt niets verspild.

 • AirgoClean 140 E / 145 E-TrotecInnovations Missie geslaagd!

  AirgoClean® 140 E / 145 E

  Elegante comfort-luchtreiniger voor wandmontage

  De krachtige comfort-luchtreinigers AirgoClean® 140 E/145 E zijn aan de wand gemonteerd of als staand apparaat echte blikvangers – in modern wit of elegant zwart. Dankzij 3-in-1-filtertechnologie met voorfilter, HEPA-filter (99,97%) tegen schadelijke stoffen van alle soorten in de lucht tot 0,3 micrometer, actievekoolfilter tegen geurtjes en ionisator worden grote woon- of werkruimtes tot 40 m²/100 m³ zeer efficiënt gereinigd. Een uv-lamp beschermt beide luchtreinigers nog eens extra tegen vorming van kiemen voor een nog hygiënischere reiniging. Dankzij de drie ventilatorsnelheden met turbo-modus en een krachtig luchtvolume tot 330 m³/uur, kan de lucht in binnenruimten volautomatisch schoon en vrij van virussen, bacteriën en fijnstof worden gehouden. Het apparaat kan gemakkelijk via de IR-afstandsbediening worden bediend. De stof- en luchtkwaliteitssensor zorgt in de automatische modus met lichtdetectie voor optimale lucht om in te ademen en de luchtkwaliteit wordt als PM2.5-waarde op het digitale bedieningspaneel getoond. Bovendien zijn de AirgoClean®-modellen 140 E/145 E voorzien van een 24-uurs-timer en een nachtmodus....

  Leer meer!
 • B 2 E-TrotecInnovations Missie geslaagd!

  B 2 E

  Ultrasoon-luchtbevochtiger met actief koolfilter

  Beter ademen betekent gezonder leven! De Trotec 3-in-1 luchtbevochtiger B 2 E zorgt met een in 4 stappen instelbare vernevelingscapaciteit van maximaal 7,2 liter /24 uur voor een aangenaam ruimteklimaat in woon- en kantoorruimten en verbetert de luchtkwaliteit. Het geïntegreerde actief koolfilter in het apparaat en in de watertank reinigt de (bevochtigde) lucht en houdt het waterreservoir schoon en kiemvrij, voor een nog betere ademlucht. De automatische modus regelt en bewaakt de kwaliteit van de ruimtelucht doorlopend en volautomatisch en signaleert dit met LED-kleuren op het LCD-display. Bovendien heeft de ultrasoon-luchtbevochtiger een geurolie-diffusor, om uw huis of kantoor om te toveren in een rustgevende en ontspannen comfortoase.

  Leer meer!
 • Ultrasoon-luchtbevochtiger B 7 E-TrotecInnovations Missie geslaagd!

  B 7 E

  3-in-1 ultrasoon-luchtbevochtiger met uv-lamp

  Kies voor de B 7 E om een oase van frisheid te creëren met luchtbevochtiging, luchtreiniging en aromatisering. De luchtbevochtiger B 7 E zorgt met een vernevelingscapaciteit tot 7,2 l/24 u in 3 instelbare standen in woon- en kantoorruimtes tot 30 m² voor een aangenaam binnenklimaat en verbetert de luchtkwaliteit. Bovendien reinigt het actievekoolfilter in het apparaat de bevochtigde lucht. En de uv-lamp in het waterreservoir houdt het reservoir tot 97,9% kiemvrij en zuiver. De automatische modus regelt en bewaakt de kwaliteit van uw ruimtelucht continu en volautomatisch. Daarnaast heeft de ultrasoon-luchtbevochtiger B 7 E een geurolie-diffusor om uw huis of kantoor om te toveren tot een kalmerende en ontspannen comfortoase.

  Leer meer!
 • TTK 33 E-TrotecInnovations Missie geslaagd!

  TTK 33 E

  Compacte design-luchtontvochtiger

  Ondanks de compacte afmetingen, heeft de design-luchtontvochtiger TTK 33 E een ontvochtigingscapaciteit van maximaal 14 liter/24 uur voor woon- maar ook kantoorruimten tot een grootte van 15 m² / 37 m³. Het instellen van de TTK 33 E gebeurt via het bedieningspaneel met membraantoetsen en het display met LED-verlichting informeert u doorlopend over de actuele ruimteluchtvochtigheid. Z'n comfort-uitrusting omvat bovendien een automatische functie, een timer-functie (1 – 24 uur), een continubedrijf voor langdurige droogtoepassingen en een wasdroogfunctie. De TTK 33 E heeft een automatische uitschakeling bij een volle 1,5 liter watertank en signaleert dit met een waarschuwingslampje. Een actief koolfilter voor extra reiniging van de lucht tegen onaangename geuren, is eenvoudig bestelbaar als accessoire.

  Leer meer!
 • TTK 73 E-TrotecInnovations Missie geslaagd!

  TTK 73 E

  Design-luchtontvochtiger uit de extra klasse

  Zorg met de luchtontvochtiger TTK 73 E het hele jaar door voor een optimale luchtvochtigheid en een gezond klimaatcomfort binnen in kantoor- of woonruimten van maximaal 50 m² en 125 m³. De in modern wit uitgevoerde design-luchtontvochtiger heeft een ontvochtigingscapaciteit van maximaal 24 liter/24 uur en past perfect en elegant in elke ruimte. De 3 ventilatorsnelheden met swing-functie, zorgen voor een optimale luchtverdeling in de gehele ruimte. De veelzijdige uitrusting omvat niet alleen een automatische functie, een 24-uurs timer en een nachtmodus, maar ook een auto-restart-functie. incl. memory-functie, continubedrijf voor langere droogtoepassingen en een wasdroogfunctie. De inhoud van de watertank is 3,5 liter en de TTK 73 E schakelt automatisch uit, zodra het waterreservoir vol is.

  Leer meer!
 • TTK 67 E-TrotecInnovations Missie geslaagd!

  TTK 67 E

  design-luchtontvochtiger

  Met de Trotec luchtontvochtigers uit de HomeComfort-serie zorgt u het hele jaar voor een optimale luchtvochtigheid en een gezond klimaatcomfort binnen de eigen vier wanden. De elegant witte comfort luchtontvochtiger TTK 67 E heeft een ontvochtigingscapaciteit van maximaal 24 liter/24 uur voor woon- of bedrijfsruimten tot 50 m² / 125 m³. De 3 ventilatorsnelheden met swing-functie zorgen voor een optimale ruimtelucht-verspreiding. De veelzijdige uitrusting omvat een automatische functie, een 24-uurs timerfunctie, een continubedrijf voor langere droogtoepassingen en een wasdroogfunctie. De inhoud van de watertank is 3,5 liter en de TTK 67 E schakelt automatisch uit, zodra het waterreservoir vol is en signaleert dit met een waarschuwingstoon.

  Leer meer!
 • IR 1510 SC-TrotecInnovations Missie geslaagd!

  IR 1510 SC

  Design-plafondstraalkachel

  Wilt u ook op koelere zomeravonden langer buiten zitten? De van hoogwaardige materialen gemaakte, in een oriëntaals rood ontworpen en met krachtige halogeenbuizen uitgeruste IR 1510 SC maakt dit mogelijk. Deze design-plafondstraalkachel kan zeer eenvoudig via de IR-afstandsbediening worden ingesteld op 3 powerniveaus (500 W / 1.000 W / 1.500 W). De IR 1510 SC levert in tenten, serres en ook in de tuin aangename infraroodwarmte, zonder lastige opwarmtijd – geurvrij en zonder storende stofopwerveling. De plafondstraalkachel met wow-effect, slaat altijd een goed figuur en is bovendien tegen spatwater beschermd volgens IP34. De bevestigingsketting met een lengte van 50 cm wordt al meegeleverd.

  Leer meer!
 • IR 1550 SC-TrotecInnovations Missie geslaagd!

  IR 1550 SC

  Stijlvolle plafondstraalkachel

  De IR 1550 SC in elegant zwart en uitgerust met een LCD-display, levert met 3 verwarmingsniveaus (600 W / 900 W / 1500 W) weldadige warmte, geheel zonder opwarmtijd en storend licht, om de tijd op uw terras of balkon ook op koele avonden in de zomermaanden nog uitgebreider te genieten. De 2 krachtige halogeenbuizen bieden een geluids- en geurloze directe warmte voor overdekte buitenomgevingen. Deze stijlvolle plafondstraalkachel heeft 5 mogelijke instelvarianten voor de lichtsterkte, ook een LED-verlichting kan worden geselecteerd – separaat of gecombineerd. De IR 1550 SC is volgens IP24 tegen spatwater beschermd, heeft een 24-uurs timer en kan comfortabel via de afstandsbediening volgens uw wensen worden ingesteld. De 50 cm lange bevestigingsketting wordt al meegeleverd.

  Leer meer!
 • PAE 60 / PAE 61-TrotecInnovations Missie geslaagd!

  PAE 60 / PAE 61

  Luchtkoeler – 3 functies in één apparaat

  De bijzondere clou bij deze aircoolers is de praktische en ruimtebesparende opslagmogelijkheid. Want de 40 liter watertank kan zeer eenvoudig bij de sluitingen van het bovengedeelte worden losgemaakt en daarna over de PAE 60/PAE 61 worden geschoven. In edel wit of zwart – de 3-in-1 luchtkoelers bieden natuurlijke verdampingskoelte met honeycomb-technologie, verfrissende ventilatie met 4 snelheden met een luchthoeveelheid van maximaal 900 m³/uur en effectieve luchtbevochtiging in slechts een apparaat. Bovendien hebben de beide aircoolers een swing-functie van 120°, evenals een timer-functie. Dankzij het grote volume van de watertank zijn de beide luchtkoelers ook het hele jaar door geschikt als betrouwbare luchtbevochtiger, bijv. tegen te droge verwarmingslucht in de wintermaanden.

  Leer meer!
 • PAE 80 / PAE 81-TrotecInnovations Missie geslaagd!

  PAE 80 / PAE 81

  Compacte luchtkoelers met een hoge capaciteit

  Wit of zwart, de beide 4-in-1 aircoolers PAE 80 en PAE 81 hebben een zeer hoge luchthoeveelheid van 1.000 m³/uur en dit in een compacte vorm, waarvoor overal plek is. De natuurlijke luchtkoeling (verdampingskoeling) gebeurt via de beproefde honeycomb-technologie: en het voorkeursniveau kan via 4 ventilatorsnelheden worden ingesteld. Dankzij een effectieve luchtbevochtiging met een verdampingscapaciteit van maximaal 2,8 liter/uur, kunnen de luchtkoelers ook het hele jaar door worden gebruikt, bijv. tegen te droge verwarmingslucht in de winter. Een praktische functie is de ruimtebesparende opslagmogelijkheid. Want de 60 liter watertank kan comfortabel van het bovenste deel worden gescheiden en als een "deksel" zeer eenvoudig op de luchtkoeler worden geplaatst. Bovendien hebben de beide aircoolers een 15-uurs timer en een 120°-swing-functie.

  Leer meer!
 • IR 2000 SC-TrotecInnovations Missie geslaagd!

  IR 2000 SC

  Elegante plafondstraalkachel

  Dankzij de IR 2000 van hoogwaardig aluminium en met twee krachtige halogeenverwarmingsbuizen, die op 3 verwarmingsniveaus (650 W / 1.350 Watt / 2.000 Watt) kunnen worden ingesteld, kunt ook u bij koelere zomeravonden de tijd op uw balkon of uw terras verlengen. Bij de infraroodstraling wordt niet de omgevingslucht verwarmd, maar worden objecten en personen die hierdoor worden geraakt direct verwarmd. Deze beschaafd elegante plafondstraalkachel levert aangename infraroodwarmte zonder opwarmtijd in serres, tenten of in de buitenlucht, zoals in tuinen. De IR 2000 SC kan bovendien comfortabel naar uw wens worden ingesteld via de IR-afstandsbediening. Het bevestigingsmateriaal, zoals de RVS-ketting (50 cm) wordt al meegeleverd. Bovendien is de plafondstraalkachel tegen spatwater beschermd volgens IP34.

  Leer meer!
 • AirgoClean® 350 E-TrotecInnovations Missie geslaagd!

  AirgoClean® 350 E

  Comfort-luchtreiniger – de grootste in z'n klasse

  De krachtige comfort-luchtreiniger AirgoClean® 350 E met dubbele 3-in-1 filtertechnologie is dankzij het voorfilter, HEPA-filter tegen luchtgedragen schadelijke stoffen van allerlei aard tot max. 0,3 micrometer, actief koolfilter tegen geuren en ionisator voor zeer efficiënte reiniging van grote woon- of bedrijfsruimten ontworpen voor een filtercapaciteit van 99,97 %. Dankzij vier ventilatorsnelheden met turbo-modus en een krachtig luchtvolume van maximaal 1.000 m³/uur, kunnen binnenruimten tot 120 m² / 300 m³ onverslaanbaar volautomatisch schoon en vrij van luchtgedragen virussen, bacteriën en fijnstof. Het apparaat kan naar behoefte en eenvoudig via het digitale display of comfortabel via de IR-afstandsbediening worden bediend. Bovendien is de AirgoClean® 350 E uitgerust met een stof- en luchtkwaliteitssensor voor de productie van optimale ademlucht, een automatische modus, een luchtkwaliteitsindicatie, incl. temperatuur en luchtvochtigheid, een timer-functie, een nachtmodus, evenals een kinderbeveiliging....

  Leer meer!
 • PAE 40-TrotecInnovations Missie geslaagd!

  PAE 40

  Compacte Aircooler – veel functies

  In een stijlvol wit design biedt de 3-in-1 aircooler natuurlijke verdampingskoelte met honeycomb-technologie, verfrissende ventilatie in 4 standen met een verdampingsvermogen van maar liefst 1,1 liter per uur en een effectieve luchtbevochtiging in slechts één apparaat. Dankzij het waterreservoir met een inhoud van 10 liter is de PAE 40 ook als luchtbevochtiger te gebruiken en daardoor het hele jaar inzetbaar, bijvoorbeeld tegen droge verwarmingslucht in herfst en winter. Bovendien beschikt de PAE 40 over een swingfunctie van 45 ° van de horizontale lamellen van het luchtrooster en 120° van de verticale lamellen, evenals een 15 uurs timer en een nachtmodus. De gewenste instellingen kunnen eenvoudig via de afstandsbediening of op het verlichte LED-bedieningspaneel met membraantoetsen worden doorgevoerd.

  Leer meer!
 • IRS 3020-TrotecInnovations Missie geslaagd!

  IRS 3020

  Krachtige terrasstraler (paddenstoelmodel)

  Ondanks de kouder wordende avonden langer buiten genieten – wij verlengen de zomer! De uit hoogwaardig rvs vervaardigde infrarood staande warmtestraler IRS 3020 zorgt met het elegante paddenstoeldesign voor een optisch accent op uw balkon of uw terras en levert met 2 warmtespiralen een warmtecapaciteit van max. 3.000 watt. Dankzij snelle en directe warmte rondom is de staande warmtestraler ideaal om buiten gezellig samen te zijn met vrienden. Zijn kwalitatief hoogwaardige halogeen-infrarood buizen overtuigen met een gelijkmatige doelgerichte warmteverspreiding. Voor maximale veiligheid schakelt de geïntegreerde kantelbeveliging de stabiele warmtestraler direct uit, mocht hij per ongeluk eens worden omgestoten.

  Leer meer!
 • PAC-W 2600 SH-TrotecInnovations Missie geslaagd!

  PAC‑W 2600 SH

  Elegante wand-airconditioner zonder buiteneenheid

  Dankzij de monoblock-technologie kan bij de wand-airconditioner PAC‑W 2600 SH volledig worden afgezien van een buiteneenheid, omdat de luchtcirculatie eenvoudig gebeurt via 2 ventilatiesleuven (ventilatieroosters) in de buitenwand. De wand-airconditioner maakt gebruik van energiebesparende inverter-technologie. De PAC W 2600 SH heeft een hoog koelvermogen van 2.650 Watt, evenals een verwarmingsvermogen van 2.050 Watt. Elegant gemonteerd op de wand past hij optimaal in elke woon- en kantooromgeving en zorgt hij in ruimten tot max. 34 m² / 85 m³ voor aangenaam koele comforttemperaturen. De airconditioner blinkt uit met een comfortabele en veelzijdige uitrusting, zoals een WiFi- en app-functie, een 24-uurs timer, evenals een nachtmodus. De swing-functie zorgt dat de lucht nog beter in de ruimte kan worden verspreid en de auto-restart-functie slaat bij een stroomuitval de laatste instellingen van het apparaat op. De PAC wand-airconditioner kan via de verlichte LED-display individueel of comfortabel via de IR-afstandsbediening worden bediend....

 • PAE 31-TrotecInnovations Missie geslaagd!

  PAE 31

  Aerodynamische aircooler met 360° swing-functie

  De in modern wit uitgevoerde aircooler PAE 31 heeft een automatische 360° swing-functie via de buitenste luchtroosterlamellen. De door het proces van waterverdamping (honingraatfiltertechnologie) geleverde luchtverfrissing wordt zo optimaal en over een groot oppervlak in de ruimte verspreid. Als een sterke "wervelwind" kan de geleverde koele lucht de warmte uit woon- en kantoorruimten royaal verdrijven, dankzij de aerodynamisch gevormde binnenste luchtuitblaaslamellen. Door het toevoegen van koelaccu's of ijsblokjes in de 6 liter watertank, kan de koelcapaciteit bovendien nog worden versterkt. De 3 ventilatorsnelheden zorgen voor een aangenaam verfrissende wind, zelfs als de koelfunctie niet is geactiveerd. Bovendien blinkt de aircooler PAE 31 uit met de nachtmodus en natuurlijke windmodus, evenals met de timer-functie. Alle individueel gewenste instellingen kunnen via het bedieningspaneel met LED-display of comfortabel via de IR-afstandsbediening worden uitgevoerd.

  Leer meer!
 • PAE 45-TrotecInnovations Missie geslaagd!

  PAE 45

  Power-aircooler als een "Wervelwind"

  Het hoogtepunt: De PAE 45 heeft 3 luchtinlaten en 2 luchtroosters met uitlaatlamellen met innovatieve vortex-technologie (aerodynamisch gevormde luchtuitlaat-lamellen) waarbij de luchtcirculatie niet alleen 360° rondom gebeurt, maar waarbij de luchtstroom bovendien blaast als een "Wervelwind" en een bereik van wel 15 meter heeft - en dat met een power van maximaal 1.700 m³/uur. De hightech-aircooler levert u zeer effectieve verdampingskoelte via 3 verdampingsfilters in beproefde honingraatfilter-technologie. De PAE 45 kan met deze enorme power grote woon- of kantoorruimten tot maximaal 136 m² vullen met aangenaam koele lucht, zo heeft hitte geen kans. Door de swing-functie van de uitwendige luchtuitlaat-lamellen wordt de lucht bovendien ook optimaal verdeeld in de ruimte. Dankzij de 10 liter watertank kunt u de luchtkoeler PAE 45 ook het hele jaar door gebruiken voor luchtbevochtiging, vooral in de winter bij te droge verwarmingslucht. Alle instellingen kunnen ook comfortabel via de IR-afstandsbediening worden uitgevoerd....

  Leer meer!
 • TCH 2310 E / TCH 2311 E-TrotecInnovations Missie geslaagd!

  TCH 2310 E / TCH 2311 E

  De efficiënte extra verwarming in wit en zwart

  De TCH 2310 E in modern wit en de TCH 2311 E in elegant zwart zijn efficiënte extra verwarmingen voor woon- en bedrijfsruimten in het koude jaargetijde met 3 krachtige elektrische verwarmingsniveaus tot maximaal 2.300 Watt . Direct na het inschakelen zorgt het krachtige verwarmingsvermogen voor weldadige en zuivere, geur- en geruisloze warmte. Dankzij de inschakelbare turboventilator voor een snellere luchtcirculatie, wordt de gewenste ruimtetemperatuur binnen een mum van tijd bereikt. De instellingen kunnen bij beide convectoren via het LCD-display of comfortabel via de IR-afstandsbediening naar wens worden uitgevoerd en ze hebben bovendien een 24-uurs timer. In combinatie met thermostaatgeregeld automatisch bedrijf, blijft ook het energieverbruik aangenaam laag.

  Leer meer!