Klantenservice en ondersteuning: +32 78 482 807

Mo-Vrij: 9:00 - 17:00

Heeft u vragen?

Wij helpen u graag verder met meer informatie.

Centraal: +31 10 3135 250
 1. Toepassingen
 2. Ventilatie
 3. Effectventilatie voor openluchtevenementen

Windmachines: Een verfrissende wind bij indoor- en openluchtevenementen

Organisatoren vinden bij Trotec voor elke effectventilatie het meest geschikte apparaat

Wie succesvolle evenementen organiseert, heeft naast een juiste neus voor de doelgroep, muziek en locatie vooral een ding nodig: een beproefde en betrouwbare effectventilatie, om een onvergetelijke indruk achter te laten bij de gasten. Indoor-evenementen in een hal of een openluchtfestival in de buitenlucht: Trotec levert voor elke behoefte en elke evenementgrootte de meest geschikte windmachines voor mobiele luchtcirculatie.

Windmachines zijn bij modern evenementmanagement onmisbaar bij het creëren van talrijke effecten. Voor het simuleren van een verfrissende wind op het podium, om de rook van een rookmachine gelijkmatig over de toeschouwers te verdelen of om het effect van confettikanonnen te versterken.  Ook kunnen de rookslierten en effecten met een windmachine in de gewenste richting worden gestuurd. De van openluchtevenementen bekende podiumeffecten, die elk jaar indrukwekkender en opzienbarender worden, vragen om een krachtige en voor professioneel continubedrijf ontworpen axiale ventilatoren, zoals de windmachine TTW 45000 van Trotec. Door z'n extreem robuuste constructie en hoge prestatiegegevens, wordt de TTW 45000 vooral aanbevolen als windmachine met een hoge capaciteit voor mobiel gebruik bij grote openluchtevenementen, podiumshows en concerten.


Het luchtdebiet van een TTW 45000 installatie groeit mee met uw eisen!

Zeer praktisch: De voor professioneel en mobiel gebruik ontworpen Axiale ventilatoren uit de TTW-serie zijn stapelbaar en zeer geschikt voor gekoppeld gebruik. Door deze gestapelde ventilatie-installatie kunnen indrukwekkende luchthoeveelheden worden gerealiseerd, geschikt voor vrijwel elke evenementomvang en eis. De sterke staalconstructie met beschermroosters aan de aanzuig- en drukzijde, maken een storingsvrije, betrouwbare en veilige inzet bij uw evenement mogelijk. En dankzij de kwalitatief hoogwaardige transportrollen met parkeerrem, is de ventilator met een hoge capaciteit ook vliegensvlug geïnstalleerd op de gebruikslocatie en na het evenement net zo snel weer afgebroken en afgevoerd.

Toepassingsmogelijkheden van de TTW-windmachines

Overal waar hoge en opschaalbare capaciteit voor luchtcirculatie nodig is, maakt de TTW 45000 met z'n hoge luchtcirculatiecapaciteit van maximaal 45.600 m³/h behoorlijk wat wind. Uitermate geschikt voor effectventilatie op beurzen, in discotheken, bij fotoshoots, indoor-evenementen, evenals openluchtfestivals, hoe groot dan ook.

Door de bijzondere constructie en hoge prestatiewaarden, is deze windmachine uit de TTW-serie bijzonder geschikt voor gebruik in grote hallen en filmstudio's
De turboventilatoren uit de TFV-serie hebben voldoende power voor talrijke effecttoepassingen, zoals het verdelen en sturen van rook, confetti, zeepbellen of sneeuweffecten

Stage Blower voor indrukwekkende effectventilatie

Niet altijd is de inzet van een windmachine met een groot volume noodzakelijk. Voor kleine evenementen en installaties adviseren wij bijvoorbeeld de radiale ventilatoren met een hoge capaciteit uit de TFV-serie evenals de TFV-S-serie als zowel robuuste als krachtige stage blower. De draagbare Turboventilator TFV 10 S en TFV 30 S zijn praktisch stapelbaar en geschikt voor opschaalbare gekoppelde inzet.

Toepassingsmogelijkheden van de stage blower

Stage blowers als de turboventilator TFV 10 S en TFV 30 S worden aanbevolen voor een variabele versterking bij talrijke effecttoepassingen. Met een luchtdebiet van maximaal 2.250 m³/h en de mogelijkheid de capaciteit door het gebruik van meerdere apparaten te verhogen, bieden de turboventilatoren uit de TFV-serie voldoende power voor een verdeling over een ver bereik en het sturen van rook, confetti, zeepbellen of sneeuweffecten. Met maximaal 3 snelheidsniveaus, evenals 3 positioneringsmogelijkheden, kunnen de turboventilatoren uit de TFV-serie ongecompliceerd worden ingesteld op de individuele behoeften.

Windmachines en ventilatoren van Trotec overtuigen in de praktijk

Draagbare ventilator of professionele ventilator met een hoge capaciteit: Een professioneel evenement vraagt om hoogwaardige equipment. Alleen zo kunnen organisatoren een wrijvingsloos en storingsvrij verloop garanderen. Alle windmachines en ventilatoren van Trotec overtuigen door hun robuustheid, betrouwbaarheid en lange levensduur – zelfs onder zeer ongunstige omstandigheden en bij de verhuur.

Meer oplossingen voor de eventmanagement vindt u hier.

 • Hogedrukventilatoren in een landenstrijd

  Trotec TFV 900 radiale ventilatoren brengen de deelnemers van de Gov Games in Dubai behoorlijk aan het zweten!

  Verdere informatie
 • Orkaansimulatie in de televisiestudio

  In hun Pro7 kijkcijfercanon "Mij beste vijand" zetten Joko en Klaas in op techniek met hoge prestaties van Trotec

  Verdere informatie
 • Windmachines voor loopevents

  De Trotec windmachine-gigant TTW 400000 zorgt bij de Fisherman's Friend Strongman-run voor behoorlijke turbulentie!

  Verdere informatie