Klantenservice en ondersteuning: +32 78 482 807

Mo-Vrij: 9:00 - 17:00

Techniek en services voor waterbedrijven & rioolzuivering
 1. Oplossingen voor de industrie
 2. Overzicht
 3. Waterbedrijven & rioolzuivering

Techniek en services voor waterbedrijven & rioolzuivering

Kwaliteitsborging voor het leidingnet en de waterbereiding

Techniek en services voor waterbedrijven & rioolzuivering

Complete service voor waterleveranciers en waterzuiveringsbedrijven

De verschillende divisies van de Trotec Group kunnen waterbedrijven volledig uit één hand ondersteunen met effectieve oplossingen en diensten voor het verlagen van de kosten en kwaliteitsborging:

 • Op het gebied van de waterbereiding verhinderen onze ontvochtigingsoplossingen niet alleen condensatie, corrosie of schimmelvorming en beschermen niet alleen elektronische inrichtingen, ze waarborgen ook de naleving van de hygiënische voorschriften en helpen bij het verlagen van de bedrijf- en onderhoudskosten.
 • Op het gebied van waterleidingnetten en watervoerende techniek garanderen onze meettechnische uitrustingen en dienstverlening niet alleen effectieve verminderingen van de verliezen door snelle en op het punt nauwkeurig lokaliseren van lekkages, maar verhinderen we ook duur en onnodig graafwerk door nauwkeurige, verstoringsvrije leidingdetectie.

Profiteer van de synergievoordelen van onze verschillende divisies. We bieden u een unieke combinatie van divisie-overkoepelend projectmanagement-knowhow en maatwerk-probleemoplossingen. Daarbij horen individueel advies en een optimale keuze van service- of uitrustingsopties, evenals een korte reactietijd bij levering en installeren, evenals bij meettechnische dienstverlening, onderhoud, reparaties of het verhelpen van schade.

Alle prestaties van de groep bieden we u aan uit één hand en met één centrale contactpersoon voor alle vragen.

Deze totaal-service kan alleen de Trotec-Group u bieden!

Maak gebruik van onze Best-Practice-industrieservice

Omdat elk industrieel bedrijf karakteristieke processen, installaties en ruimten heeft, vraagt ook elke luchtbehandelingsoplossing om een op de situatie toegespitste apparaatconfiguratie. Over het geheel genomen is het vaak lastig de gecombineerde effecten van luchtstromen, luchtvochtigheidsomstandigheden en temperatuurschommelingen op puur theoretische basis te berekenen, bijvoorbeeld bij sluizen of op transportroutes. Het gevolg: onnodige extra kosten door een te hoge berekende vraag of – nog erger – oplossingen die in de praktijk onvoldoende werken.

Op onze experts kunt u rekenen

Om de behoefte voor de industrie exact te kunnen berekenen en maatwerkconcepten te ontwikkelen voor de klimaatbeheersing, zijn ervaren klimaatbeheersingsspecialisten nodig. Vertrouw op ons team van experts en de dienstverlening van de industrieservice: we analyseren samen met u op locatie de individuele situatie, bepalen de specifieke apparaatbehoefte en werken een maatwerkprojectoplossing uit, tot en met het exact positioneren van de apparaten.

Onze industrie-adviseurs informeren u ook graag persoonlijk op tel.nr. +49 2452 962-777 over onze Best-Practice-industrieservice. Of u doet meteen een aanvraag met uw persoonlijke behoefte bij onze industrie-experts. Wij reageren snel!

Maak gebruik van de Best-Practice-industrieservice van Trotec
Naar wens produceren wij ook maatwerk-adsorptiedrogers als speciale uitvoering

Wij produceren naar wens ook maatwerk-adsorptiedrogers als perfect aan uw eisen aangepaste speciale uitvoeringen “made in Germany”, bijvoorbeeld:

 • TTR-droogaggregaten in hygiëne-uitvoering
 • TTR-droogaggregaten voor LABS-vrije droge lucht
 • TTR-droogaggregaten met extreem laag dauwpunt

Maak gebruik van de mogelijkheid om speciale uitvoeringen met speciaal aangepaste componenten voor uw individuele behoefte in nauwe samenwerking met onze specialisten te laten ontwerpen, construeren en produceren: Hier ervaart u meer …

Trotec-producten voor waterbedrijven & rioolzuivering

 Serie-uitrusting

 optioneel verkrijgbaar

 niet beschikbaar

Toepassingsvoorbeelden voor waterbedrijven & rioolzuivering

 • Thermografie bij waterbedrijven

  De klanten van een waterbedrijf vertrouwen op een ononderbroken levering. En de leverancier waarborgt een ononderbroken dienstverlening. Om technische problemen zo snel mogelijk te kunnen lokaliseren en de inzet van de onderhoudsteams zo efficiënt mogelijk te plannen, worden bij het controleren van de elektronica warmtebeeldcamera’s toegepast. De gedetailleerde infraroodbeelden, die de...

  Verdere informatie