Klantenservice en ondersteuning: +32 78 482 807

Mo-Vrij: 9:00 - 17:00

 1. Toepassingen
 2. Werktenten, mobiele privacy
 3. Wind-/zichtbarrière voor evenementen en gastronomie

Flexibele wind- en zichtbarrière voor meer sfeer

Mooi, eenvoudig en snel opgebouwd – mobiele wanden beschermen u gasten

Gastronomen, organisators en hoteliers, vinden bij de Trotec Group een mobiele oplossing die alles biedt wat nodig is voor beschermde plaatsen voor gasten: Met VarioScreen Business zijn mobiele wind- en zichtbarrièrewanden beschikbaar, die binnen een handomdraai kunnen worden opgezet en eindeloos aan elkaar kunnen worden gekoppeld.

Vioolconcert, tuinfeestseizoen of besloten gezelschap: Als gedeelten voor groepen gasten moeten worden afgezet, grijpen nog steeds veel organisators naar mobiele hout- of kunststofwanden. Maar deze hebben vele nadelen: Zij zijn onhandig, zwaar en vergen veel opbergruimte. De mobiele en lichte VarioScreen-wanden van de Trotec Group bestaan echter uit een snel opzetbaar stangenframe van fiberglas en extreem sterk ployesterdoek. Ze kunnen binnen enkele seconden door één enkele persoon worden opgespannen en na gebruik net zo snel weer worden samengevouwen en ruimtebesparend worden opgeborgen in een draagtas.

Uni, transparant of met logo: Individuele designs zorgen voor de juiste sfeer

Oorspronkelijk komen deze zichtbarrièrewanden uit de montage- en ongeval-zichtafscherming en hebben ze een functioneel design. Voor business-toepassingen zijn individuele speciale productievarianten beschikbaar, die voor sfeer zorgen: Zo kunnen de mobiele wanden als pure windbescherming ook transparant worden geproduceerd of deels transparant met vensters. En natuurlijk geheel bont als klassieke wind- en zichtbescherming in alle gewenste kleuren en met logo-opdruk.

Halfrond, zig-zag of in hoekopstelling: VarioScreen Business past zich aan

De mobiele VarioScreen-businesswand is extreem flexibel, als het gaat om het afscheiden van gedeelten voor gasten: Zo bestaat een VarioScreen uit 4 velden met een formaat van 180 x 180 cm – en beschermt hij dus een lengte van circa 7 meter met 3 scharnierpunten. Hij kan halfrond worden opgesteld, zig-zag of als klassieke hoekwand. Moeten grotere gedeelten worden afgescheiden, kunnen de individuele wind- en zichtbarrièrewanden via stabiele ritssluitingen met elkaar worden verbonden: op 14 meter, op 21 meter, op 28 meter – en dat in principe eindeloos. Als accessoires zijn voor het stabiliseren metalen stangen op voeten beschikbaar, evenals een haring- en lijnenset voor extra bevestiging.

Deze producten produceren we graag speciaal voor u. Heeft u interesse, neem dan contact op met:

Contactpersoon: Marc Pluijmaekers
Telefoon: +49 2452 962-481
E-mail: zelte@trotec.de

Wind-/zichtbarrière voor evenementen en gastronomie

 Serie-uitrusting

 optioneel verkrijgbaar

 niet beschikbaar

Verdere toepassingsvoorbeelden voor werktenten / mobiele privacyschermen

 • Ongeval-zichtbarrières voor de politie & hulpverleners

  Bij ongevallen, plaats delict en tijdens rampen, worden hulpverleners vaak gehinderd door ramptoeristen. Hoe sneller de gebeurtenis is afgeschermd, hoe beter de hulpverleners hun werk kunnen doen. Hiervoor biedt Trotec u een mobiele oplossing die snel kan worden opgezet: VarioScreen.

  Verdere informatie
 • Behandelings- en opslagtenten voor rampen

  Trotec heeft zich gespecialiseerd in het optimaliseren van lucht in werkruimten en bij arbeidsprocessen. Voor ons gaat dat zelfs zover, dat we desnoods ook de werkruimte meeleveren. Bijvoorbeeld in de vorm van behandel- en opslagtenten, die bij rampen door de noodhulp- en hulpdiensten kunnen worden verwarmd of gekoeld.

  Verdere informatie
 • Evacuatieoefeningen bij passagiersschepen

  Ook al gelden passagiersschepen als zeer veilige transportmiddelen, moeten ook hier de voorbereidingen voor een noodsituatie serieus worden genomen. Internationale bepalingen, die onder auspiciën van de Verenigde naties zijn opgesteld, schrijven voor dat in het kader van veiligheidsmaatregelen het scheepspersoneel ook moet worden opgeleid voor evacuatie bij noodsituaties. Om een noodsituatie ook...

  Verdere informatie
 • Evacuatieoefeningen voor vliegtuigen

  Ondanks dat verkeersvliegtuigen op dit moment volgens de modernste standaards worden geproduceerd, zijn de machines niet gevrijwaard van problemen. Bij een incident moet het boordpersoneel daarom zo goed mogelijk weten wat voor de bescherming van de passagiers en voor de eigen veiligheid moet worden gedaan. Op dergelijke noodsituaties wordt het personeel door speciale oefeningen voorbereid....

  Verdere informatie
 • Evacuatieoefening voor treinen

  Een defect aircosysteem, een schade aan de motor of een brand in een afvalbak: De oorzaak van rookontwikkeling in een trein is vaak pas na het blussen bekend. Voor het boordpersoneel geldt vooral de rust te bewaren en de reizigers te evacueren. Bij de betreffende brandoefeningen worden de medewerkers voorbereid op noodsituaties. Bij een dergelijke oefening wordt vaak de nevel- en rookgassimulator...

  Verdere informatie
 • Opslagtenten / tenthallen

  Tenthallen en grote opslagtenten kunnen snel en voordelig worden opgebouwd in vergelijking met conventionele opslaghallen. De enige uitdagingen ten opzichte van gebouwen zijn – zelfs bij geïsoleerde hallen – condenswater, evenals het regelen van de luchtvochtigheid. Stationaire drogers met een hoge capaciteit, voorzien van slangsystemen voor een gelijkmatige toevoer van droge lucht, verhinderen...

  Verdere informatie
 • Leiden van bezoekersstromen bij grote evenementen

  Om zones bij grote evenementen af te zetten voor de bezoekers en routes te markeren, worden vaak metalen afscheidingen gebruikt. Deze zijn als het gaat om het visueel leiden helemaal niet nodig. De Trotec Group heeft mobiele zichtbarrière-oplossingen in het programma, die eenvoudig en ruimtebesparend binnen enkele seconden kunnen worden uitgeklapt: VarioScreens.

  Verdere informatie