Klantenservice en ondersteuning: +32 78 482 807

Mo-Vrij: 9:00 - 17:00

De onderneming.
  1. Contact
  2. Overzicht
  3. De onderneming

De onderneming.

Fijn, dat u kennis met ons wilt maken.

Elk product een allesomvattende probleemoplossing.

Elk product een allesomvattende probleemoplossing.

Onze producten worden ontwikkeld, omdat er geen problemen zonder oplossingen zijn.

En exact daar start bij ons het onderzoek en de ontwikkeling. Wij luisteren. Zijn doorlopend in dialoog met de dagelijkse praktijk van onze klanten en zoeken naar mogelijkheden voor het finetunen van onze producten en ze te baseren op de beste ideeën, om ze als echte probleemoplossers en optimalisatie te kunnen positioneren. Dit is soms een lange weg. Soms zijn het slechts kleine aanpassingen en wijzigingen. Daarom is het contact met de werkvelden, waar wij onze producten en diensten kunnen leveren, zo belangrijk. Wij onderzoeken en ontwikkelen vraaggestuurd. Dan is niets overbodig. Maar heeft alles relevantie. De vraag uit de dagelijkse praktijk is de motivatie voor onze ingenieurs.

Succes heeft een geschiedenis. Bij Trotec.

Succes heeft een geschiedenis. Bij Trotec.

Succes heeft een geschiedenis. Bij Trotec.

En die is eenvoudig te vertellen: Teamwork. Altijd en overal. Onze klanten stellen ons vragen, hebben een probleem, maar geen oplossing. Wij denken na. En de Trotec-ingenieurs beginnen met bouwen. Zijn de producten klaar voor de test, gaan ze naar de testfase. Eerst in huis en daarna, via onze medewerkers, onder reële omstandigheden. Werkt alles, hebben wij een nieuwe held in ons productportfolio. Anders is er terugkoppeling naar onderzoek en ontwikkeling en starten we met een nieuwe testreeks. Wat voor ons bij Trotec belangrijk is, wij willen relevant zijn en blijven.

Uiteraard hechten wij ook waarde aan design. Maar dat is de tweede stap. Elegant design alleen is immers onvoldoende voor een Trotec probleemoplosser. Design moet helpen bij een goede bediening, ergonomie en gericht zijn op gebruikscomfort. Wij zijn klimaatoptimalisators, verbeteraars en echte contactpersonen. Dat lukt bij ons alleen met teamwork. Altijd in overleg, in dialoog met de vragen uit de dagelijkse praktijk. Zijn wij op de juiste weg, maken wij de producten ook nog echt attractief. Want het oog wil ook wat.

Elk detail telt.

Elk detail telt.

Ja wij kunnen pietlutten zijn bij Trotec. Want soms wordt het succes van een product bepaald door een kleinigheid. De vorm van een regelaar, de positie van een schroefverbinding, het geluid van een ventilator. Daarom letten wij op alles. Echter vooral op de ergonomie. Onze producten moeten goed te bedienen zijn. Goed in de hand liggen. En moeten onder de meest uiteenlopende omstandigheden altijd dezelfde prestaties leveren. Dat is de Trotec-belofte. Nauwkeurigheid en concentratie. Daarom doorlopen onze producten gebruikerstests en wel op alle afdelingen. Tot wij tevreden zijn en er onze naam aan geven.

Made in Heinsberg.

Made in Heinsberg.

Dat maakt ons trots en daar staan wij voor. Omdat wij hier vandaan komen. Omdat hier onze roots liggen. Heinsberg is onze basis en vitale ondernemingsorganisme. Productontwikkeling gebeurt in Heinsberg, net als productie en logistiek. Alles binnen enkele minuten van onze oorsprong, de eerste bedrijfsvestiging van de Trotec-ondernemingsgroep, te bereiken. Waarom wij dat goed vinden? Heel eenvoudig. Wij zien altijd hoe de dingen zich ontwikkelen, hebben er een goed netwerk, kunnen met elkaar praten, zien en voelen, hoe ideeën nieuwe producten worden. 
Ook al biedt de Trotec ondernemingsgroep werk aan enkele honderden medewerkers, communicatie is voor ons een wezenlijke bouwsteen voor succes.

De Trotec code voor kwaliteit.

De Trotec code voor kwaliteit.

U weet dat het werkt. U kunt het voelen, het ligt goed in de hand en kan eenvoudig worden bediend. U ziet dat het goed is ontworpen. Alle zinnen zeggen: Trotec. 

Onze knowhow zegt: Quality inside. Made in Heinsberg. De Trotec producttaal is internationaal. Wij werken eraan uniek te zijn en waar we ook zijn, eenvoudig, behulpzaam en relevant te zijn.

Daarom letten wij bij de productontwikkeling op absolute precisie, ergonomie, toptechnologie, gebruikscomfort en duurzaamheid. En werken aan het steeds dichter bij onze idealen te komen.

Innovaties uit Heinsberg.

Innovaties uit Heinsberg.

Overal ter wereld
"At Work" en "At Home".

Compatibiliteitsverbeteringen en de slimme technologieën. Telemetrie, altijd geperfectioneerde sensortechniek, apps voor luchtreiniging, vochtigheidsmeting, beregening en veel meer, koppelen de fysieke wereld met de digitale. Intelligente producten en laten de grenzen tussen reële en virtuele omstandigheden vervagen. Vooral op dit ontwikkelingsniveau willen wij zo dicht mogelijk bij de mens blijven.

De modernste techniek, intelligente producten met intuïtieve begeleiding van de gebruiker, maken het leven eenvoudiger en helpen bij het verzamelen, verwerken en opslaan van gegevens. Uiteindelijk gaat het om een dialoog, een interactie tussen mens, product, omgevingsomstandigheden en informatieverwerkingssystemen. En wij houden van dialogen.

Net als van de toekomst.
Waar ter wereld we ook zijn. De producten uit Heinsberg maken aanspraak op state-of-art, herkenbaar goed en oplossingsgericht te zijn. Deze taal is internationaal.


Nog meer Trotec informatie. Graag gedaan!