De Trotec STORE aan de Industriestraße in Heinsberg!
 1. Contact
 2. Overzicht
 3. Trotec STORE

De Trotec STORE in Heinsberg

Formidabele presentatie van ons productassortiment, vakkundig en individueel advies, uitleg van toepassingen en productscholingen, evenals onverslaanbare prijzen – en dit alles bij schoon gefilterde lucht voor een veilige winkelbelevenis

Op de weg naar het centrum van Heinsberg vindt u onze innovatieve Trotec STORE. Een volledig nieuwe, waarschijnlijk wereldwijd unieke, live-shopping-belevenis. Ons complete assortiment in alle capaciteitsklassen en designvarianten voor thuis, hobby, ambacht en bedrijven vindt u hier, voor het zien, voelen, horen, ervaren en beleven. Live en in kleur:

Dat biedt geen enkele online shop en zelfs niet het grootste platform met miljoenen producten. Bij ons in de Trotec STORE hebben de productzoekers geen invoerscherm, wij bieden hierbij ook een kunstmatige intelligentie. Hier zijn mensen aan het werk, vakadviseurs die niet alleen zo maar een willekeurig product vinden, maar het juiste product voor het oplossen van uw persoonlijke probleem. Gemotiveerde medewerkers, die uw eisen en behoeften begrijpen en u de producten live - en niet op het beeldscherm - demonstreren. Wij besparen u het lastige omruilen na een bestelling met 2 klikken, want u weet na de aankoop al direct wat u thuis zult uitpakken... wat uw product presteert, hoe het eruitziet, voelt en welk geluid het maakt en hoe het wordt onderhouden of verzorgd. Honderd procent, zonder verassingen!

Voel bij ons de warmte, merk de schoon gefilterde lucht, koude lucht en de frisse bries van de ventilatoren of meet eigenhandig met onze meetapparaten.
Ervaar en hoor de geluiden van de producten, die bij u in huis komen staan eerst een keer als ze bij ons staan, raak ze aan en bedien en programmeer ze een keer. Bij ons koopt u geen "Kat is de zak"!

Onze huidige aanbiedingen!
Naar onze actuele aanbiedingen!

Ontdek onze actuele aanbiedingen in de STORE!

Bezoek ons in de Trotec STORE in Heinsberg en spaar met onze buitenkansjes!

Ontdek de Trotec STORE op Google Street View

Onbezorgd kopen in de Trotec STORE: Wij reinigen zelfs de lucht voor u!

Ervaar de goede lucht in de TROTEC STORE!

99 % van de besmettingen vindt binnen plaats!
Dat wordt op dagen dat het kouder is weer duidelijk. Aerosolen met virusdeeltjes zijn onzichtbaar maar in ruimten waar mensen zich ophouden altijd aanwezig.

Effectieve bescherming staat daarom bij TROTEC voorop. Daarom bieden wij in de TROTEC store de vereiste bescherming! Wij doen de dingen niet half en bieden onze medewerkers en klanten een omgeving waarin ze rondom worden beschermd tegen aerosol-infecties. Dat verstaan wij onder ‚,Safer Working“ en „Safer Shopping‘‘. Effectieve bescherming tegen virusinfecties die via de lucht worden verspreid zoals COVID-19, griep, verkoudheid etc.

Lucht is een eerste levensbehoefte en werken of shoppen is alleen fijn als men zich veilig voelt.

Meer aanbiedingen uit ons assortiment:

LED-Werklamp PWLS 05-10 op batterij tonen in Trotec webshop

LED-Werklamp PWLS 05‑10 op batterij

U bespaart: 50 %

20,28 € 9,99 € incl. BTW Nettoprijs excl. BTW weergegeven

Kopen

2-in-1 accu-steelstofzuiger VC 155 E tonen in Trotec webshop

2-in-1 accu-steelstofzuiger VC 155 E

U bespaart: 113,35 €

203,30 € 89,95 € incl. BTW Nettoprijs excl. BTW weergegeven

Kopen

Accu-snoeischaar PGSS 15-20V tonen in Trotec webshop

Accu-snoeischaar PGSS 15-20V

U bespaart: 62,69 €

162,64 € 99,95 € incl. BTW Nettoprijs excl. BTW weergegeven

Kopen

Afstandsmeter BD11 tonen in Trotec webshop

Afstandsmeter BD11

U bespaart: 50 %

40,62 € 19,95 € incl. BTW Nettoprijs excl. BTW weergegeven

Kopen

Elektrische kachel TFH 20 E tonen in Trotec webshop

Elektrische kachel TFH 20 E

U bespaart: 26 %

20,28 € 14,95 € incl. BTW Nettoprijs excl. BTW weergegeven

Kopen

Vochtindicator BM31 tonen in Trotec webshop

Vochtindicator BM31

U bespaart: 27 %

96,55 € 69,95 € incl. BTW Nettoprijs excl. BTW weergegeven

Kopen


WAT ONDERSCHEIDT DE TROTEC STORE VAN ONLINE SHOPS, DE GEBRUIKELIJKE BOUW- EN CONSUMENTMARKTEN EN ELEKTROSPECIAALZAKEN?

 • Als specialist verkopen wij niet alles, maar begrijpen wij alles wat we verkopen.
 • Service, advies, uitleg, gericht op uw individuele smaak en technische behoefte, staan op de eerste plaats.
 • Leer alle producten live en in kleur kennen: Voor het zien, voelen, horen, ervaren en beleven.
 • Ontdek de waarschijnlijk grootste keuze aan verwarmingsapparaten, airconditioners, ventilatoren, luchtontvochtigers, luchtbevochtigers, luchtreinigers en milieumeetapparaten.
 • Onze vakadviseurs zijn niet alleen uw pure productzoekers, wij sturen u bij uw vraag naar een verwarmingsapparaat of de airconditioner niet op goed geluk naar de 5e gang of de 2e rij, zoals vaak bij een bouwmarkt. Wij zoeken het technisch beste product en bovendien het mooiste design van het product voor uw individuele behoefte.
 • Onze vakadviseurs leiden u naar de juiste oplossing voor uw individuele probleem en laten u niet alleen bij uw beslissing.
 • Wij leggen u de functies van onze producten uit en vergelijken ze onderling met u.
 • Wij bieden voor vrijwel alle professionele producten gebruikersscholingen, workshops, of vakseminars in ons Trotec seminar- en scholingscentrum. Onze specialisten zijn regelmatig voor alle vragen op het gebied van bouwvochtigheid, schimmel in huis, correct ventileren, gezond ruimteklimaat en correcte toepassing van meetapparaten beschikbaar in de STORE met korte presentaties of antwoorden op uw individuele vragen.

Ontdek de ongelooflijk grote productkeuze en onze kerncompetenties:

 • Luchtreiniging:
  Bescherming tegen infecties, pollen, allergenen of slechte lucht op de bouwplaats, laat u adviseren welke luchtreinigers uit ons omvangrijke assortiment de juiste is voor uw individuele eisen op kantoor, in uw praktijk, restaurant, school, bij u thuis of op de bouwplaats.  
 • Professionele verwarming:
  Test de prestaties van onze verwarmingsapparaten voor de bouwplaats, landbouw en bedrijven van 3 tot 120 kW "On the job".
 • Klimaatbeheersing en luchtkoeling:
  Voel de koelende bries van meer dan 30 verschillende airconditioners en luchtkoelers en ontdek welke voldoet aan uw eisen.
 • Ventilatie / luchttoevoer en luchtafvoer:
  Statief-, tafel- of torenventilatoren voor thuis, professionele windmachines, evenals aggregaten voor luchttoevoer en luchtafvoer op bouwplaatsen en voor bedrijven - wij hebben een reusachtig grote keuze en voor iedereen de juiste bries. Gegarandeerd!
 • Woonruimteverwarming:
  Voel live de weldadige warmte van meer dan 50 verschillende verwarmingsblowers en straalkachels voor badkamer, woonkamer, kelder en terras.     
 • Luchtontvochtiging:
  Laat u uitleggen hoe luchtontvochtigers werken, wat het onderlinge verschil is en ontdek uit meer dan 50 modellen de juiste voor uw individuele behoefte.
 • Bouwdroging:
  Als markleider voor professionele ontvochtiging bij de waterschadesanering en bouwdroging weten wij waar we het over hebben. Bouwdrogers en industriële ontvochtigers voor elke toepassing.
 • Luchtbevochtiging:
  Ervaar welk bevochtigingsproces en welke luchtbevochtiger de optimale ruimteluchtvochtigheid in uw huis, op kantoor, in een museum, archief of in uw bedrijfshal waarborgt.
 • Elektrische gereedschappen:
  Bekijk en beleef ons omvangrijke assortiment PowerTools voor het boren, zagen, schroeven, beitelen, slopen, schuren, slijpen, schaven, lijmen, etc.! Elektrische gereedschappen voor ambacht, hobby en doe-het-zelver tegen onverslaanbaar gunstige prijzen. Gegarandeerd!
 • Waterpompen:
  Zet water aan het werk met onze grote keuze aan waterpompen en huiswaterpompen. Voor het sproeien van uw tuin met grond- of regenwater, voor het afpompen van schoon en vuil water, bij hoogwater of ondergelopen kelders – overal helpen onze waterpompen.
 • Verlengkabels, kabelhaspels en meervoudige stekkerdozen
  Verlengkabels voor alle eisen in huis en ambacht, ook 16 A en 32 A voor de zwaarste belastingen.
 • Meetapparaten:
  Vindt voor vrijwel alle problemen de juiste apparaten en meetgereedschappen. Uitproberen, meten, beleven. Bovendien scholen wij u indien nodig ook direct op locatie!

Test bijna al onze producten in alle rust in onze STORE, wij leggen u de specifieke kenmerken en verschillen individueel en persoonlijk uit. Bovendien zorgen wij voor een transparante shopping-belevenis en laten wij u niet radeloos achter in de productjungle met gesloten dozen. En mocht er toch iets lastig uit te leggen zijn: onze vakadviseurs tonen u direct op locatie de juiste omgang met de machines en meetapparaten. De overzichtelijke producteilanden zijn opgedeeld in 10 themawerelden. In deze themawerelden vindt u behulpzame en eenvoudig te begrijpen info-borden, productvideo's en afbeeldingen met de relevante antwoorden op vragen over de verschillende producttypen. Uiteraard zijn onze themazones ook onderverdeeld voor de behoeften van professionals, bedrijven en industrie.
 
Profiteer van originele merkkwaliteit. En dit alles met de beste prijs-/prestatieverhouding. Bezoek onze bijzondere STORE in Heinsberg en overtuig uzelf ter plekke van onze uitgebreide productkeuze, inclusief vakkundig advies.


Bij Trotec ontvangt u:

Professionele verwarming
Ventilatoren
Luchtbevochtigers
Elektrische gereedschappen
Luchtreinigers
Luchtontvochtigers
Meetapparaten
Airconditioners

In de Trotec STORE ontdekt u ons complete assortiment:


Voor het kennismaken met onze producten en voor individueel advies, adviseren wij u een bezoek te brengen aan onze Trotec STORE.

 • Uitsluitend nieuwe apparaten en een complete presentatie van het totale assortiment, evenals onze meest recente innovaties.
 • Zien, voelen, beleven – test alles in alle rust.
 • Profiteer van een individueel advies.
 • Grote keuze:

  • Voor elke behoefte de meest geschikte capaciteitsklasse.
  • Voor elke smaak het meest attractieve productdesign in verschillende design- of kleurvarianten.


Naar de Trotec OUTLET!

DE GROOTSTE KEUZE AAN SPECIALE POSTEN BINNEN DEZE PRODUCTGROEPEN IN EUROPA

Nergens is een grotere keuze en nergens zijn er betere prijzen! Gegarandeerd!

Bij ons vindt u steeds wisselende online-retouren en demomodellen voor onverslaanbare stuntprijzen – wie het eerst komt, scoort de beste buitenkansjes: Powertools · verwarmingsapparaten· luchtontvochtigers· luchtbevochtigers · luchtreinigers · airconditioners · verlengkabel · meetapparaten

In onze Trotec OUTLET worden - exclusief en alleen daar - retourgoederen, demomodellen en speciale posten uit onze internationale vestigingen, online-shops en verkoopportals aangeboden tegen ongelooflijk voordelige prijzen. Een bezoek is altijd de moeite waard. De Trotec OUTLET ligt slechts op enkele minuten verwijderd van de Trotec STORE!

Ontdek onze actuele buitenkansjes: OOK DEZE WEEK WEER HONDERDEN ARTIKELEN IN HET MAGAZIJN! DE KEUZE IS ONOVERTROFFEN EN ONZE DOORLOPEND LAAGSTE PRIJZEN WORDEN NERGENS OVERTROFFEN – AFGESPROKEN!


Meer informatie


Hier vindt u ons: