1. Contact
 2. Overzicht
 3. De onderneming
 4. Gereedschappen - Innovatie is onze passie

Gereedschappen - Innovatie is onze passie

We bieden u doorlopend nieuwe en innovatieve productoplossingen. Overtuig uzelf.

Toekomstige product‑noviteiten

 • PPOS 10-120-TrotecInnovations U zult benieuwd zijn!

  PPOS 10‑120

  Krachtige polijstmachine

  De 120 Watt krachtige polijstmachine laat uw lak weer glanzen. Auto's, motorfietsen, boten, caravans, hoogglans-meubelen of vloeren, dankzij z'n excentrische rotatiebewegingen en een polijstschotel met een diameter van 245 mm, worden altijd zuivere en spoorvrije resultaten bereikt. Grote oppervlakken kunnen zo probleemloos tot hoogglans worden gebracht. Dankzij slipvaste softgrip-handgrepen en trillingsarme bewegingen van de eersteklas excenterpolijstmachine, kunnen de werkzaamheden veilig, comfortabel en zonder vermoeidheid worden uitgevoerd. Twee badstof-polijsthoezen voor het opbrengen van was of polijstpasta, evenals twee polijsthoezen van synthetische vezels voor het glans polijsten, worden meegeleverd met de polijstmachine PPOS 10‑120.

  Leer meer!
 • PVD1EU-TrotecInnovations U zult benieuwd zijn!

  PVD1EU

  Kabelhaspel voor meer flexibiliteit

  De PVD1EU voldoet aan de Europese eisen en heeft 4 randaarde-stopcontacten (16 A, 250 V) met zelfsluitende klapdeksels. De robuuste kabelhaspel heeft een maximaal vermogen van 3.200 Watt bij een afgerolde kabel (20 m). Dankzij spatwaterbescherming en bescherming tegen het binnendringen van stof (beschermingsgraad IP44) is hij de ideale oplossing voor kort gebruik buiten, als u meer flexibiliteit nodig heeft bij de stroomvoorziening van meerdere elektrische apparaten. Dus perfect voor werkzaamheden in de tuin, evenals in werkplaatsen, garages, kelders, hobbyruimten of vochtige ruwbouw. De behuizing is geproduceerd van hoogwaardig kunststof en overtuigt met verhoogde aanrakingsbescherming, thermische beveiligingsschakelaar, resp. oververhittingsbeveiliging, een stevige en stabiele stand, evenals een remsysteem dat het draaien van de trommel vertraagd. Door de geïntegreerde draaggreep kunt u de PVD1EU probleemloos van de ene locatie naar de andere transporteren.

  Leer meer!
 • PVP3 / PVP6-TrotecInnovations U zult benieuwd zijn!

  PVP3 / PVP6

  Meervoudige stekkerdozen met klapdeksels

  De flexibel toepasbare meervoudige stekkerdozen PVP3 en PVP6, zijn uitgerust met 3, resp. 6 randaarde-stopcontacten (16 A, 250 V). Ze hebben een maximaal vermogen van 3.500 Watt. De klapdeksels beschermen de tegen spatwater en stof beschermde (IP44) stopcontacten als ze niet worden gebruikt. De behuizing van de meervoudige stekkerdozen bestaat uit hoogwaardig en slagvast kunststof. De uitrusting wordt afgerond door een bedrijfstoestandsindicatie en een verbeterde aanrakingsbescherming. De PVP3 en PVP6 met een 2 meter lange kabel zijn uw optimale begeleider als u in de dagelijkse praktijk bij tuinwerkzaamheden of in de commerciële sector meer dan een stopcontact nodig heeft voor elektronische apparaten of kabelgebonden gereedschappen. Ook geschikt voor vochtige ruimten en tijdelijk gebruik buiten.

  Leer meer!

Actuele product‑noviteiten

 • Nat- en droogstofzuiger VC 1200W-TrotecInnovations Actueel!

  VC 1200 W

  Nat- en droogstofzuiger met reinigingsfunctie en HEPA-filter

  De krachtige 1.200 W reinigingsstofzuiger kan zowel 8 liter droog vuil als 6 liter vloeistoffen opzuigen. Het geïntegreerde HEPA-filter bevrijdt het te reinigen oppervlak, zoals harde vloeren of tapijten, van stof- en vuildeeltjes met een efficiency van maximaal 90 % en het schuimstoffilter houdt de al gefilterde vuildeeltjes veilig vast. Via een eenvoudige druk op de knop kan het HEPA-filter worden ontdaan van achtergebleven vuildeeltjes, zonder het filter te hoeven demonteren. De zuigbuis met verlengstuk (totale lengte 70 cm) en de 1,8 m lange verlengslang, bieden ook voldoende ruimte voor het bereiken slecht toegankelijke locaties. Spleten en voegen kunnen met het meegeleverde spleetmondstuk optimaal worden gereinigd. Met het reinigingsmondstuk en de natzuigfunctie, kunnen textieloppervlakken, zoals beklede meubelen, grondig worden gereinigd. De VC 1200W heeft bovendien een praktische uitblaasfunctie, evenals een autostop-functie bij een te vol reservoir. Zowel een handgreep als 360° zwenkende loopwielen, vereenvoudigen het transport enorm en laten de stofzuiger eenvoudig volgen....

  Leer meer!
 • PBCS 4 A-TrotecInnovations Actueel!

  PBCS 4A / 6A / 10A

  Acculaadapparaten – echte allrounders!

  De PBCS 4A / 6A / 10A hebben een complete uitrusting en hebben een LCD-display en 6 bedrijfsmodi. De standaard modus, AGM-modus voor een hogere spanning dan bij de standaard modus, winterlaadmodus voor gebruik bij temperaturen onder 5 °C, onderhoudslaadmodus ter bescherming tegen diepontlading en voor het constant handhaven van een optimale laadtoestand, reconditioneringsmodus voor het herstellen van de laadbaarheid van diepontladen lood-zuuraccu's met een hogere laadspanning, evenals de voedingsmodus voor permanente stroomvoorziening, zonder het aansluiten van een accu, bijv. bij accuvervanging, zodat geen programma-instellingen verloren gaan. De maximale capaciteit ligt afhankelijk van het model tussen 120 en 200 Ampère en ze kunnen zo probleemloos worden gebruikt voor de meest uiteenlopende voertuigaccutypen. De laadapparaten kunnen zich automatisch aanpassen aan de accuspanning van 12 V voertuigen en zijn volgens IP65 beschermd tegen het binnendringen van stof en waterstralen. Dankzij microprocessorbesturing wordt de laadcyclus met 6 niveaus volautomatisch bewaakt en aangepast. De hoogst mogelijke veiligheid voor laadapparaat en accu's, dankzij verschillende beveiligingsmechanismen. De PBCS 4A / 6A / 10A zijn uw perfecte acculaadhulpen!...

 • PBCS 2A-TrotecInnovations Actueel!

  PBCS 2A

  Acculaadapparaat voor talrijke accutypen

  Het acculaadapparaat met LED-weergave, een maximale capaciteit van 60 Ampère en hoogwaardige EFB-techniek voor start-/stop-systemen, is compatibel met de meest uiteenlopende voertuigaccutypen. Hij is zeer geschikt voor zowel gel-accu's als voor AGM-, evenals onderhoudsarme loodzuuraccu's. Het laadapparaat kan zich automatisch aanpassen aan de accuspanning van 12 V voertuigen en is volgens IP65 beschermd tegen het binnendringen van stof en waterstralen. Dankzij microprocessorbesturing wordt de meertraps laadcyclus volautomatisch bewaakt en aangepast. De onderhoudslaadmodus beschermt de accu tegen diepontlading en zorgt voor een continue optimale laadtoestand. De geïntegreerde beveiligingssystemen beveiligen het laadapparaat en de accu op het hoogste niveau. De winterlaadmodus waarborgt een probleemloos gebruik, ook bij buitentemperaturen onder 5 °C. De PCBS 2A heeft een praktische ophangmogelijkheid, bijv. voor wandbevestiging. Optimaal voor seizoensvoertuigen, zoals cabrio's bij lange stilstand....

  Leer meer!
 • PMTS 01-12V-TrotecInnovations Actueel!

  PMTS 01‑12V

  Accu-multifunctioneel gereedschap

  Kleine hulp, grote allrounder! Wilt u bij uw professionele werkzaamheden of bij doe-het-zelf-werkzaamheden geweldige resultaten bereiken, is het handzame accu-multifunctioneel gereedschap PMTS 01‑12V de perfecte hulp. Het robuuste apparaat met z'n 12 V - 2 Ah lithium-ion-accu en omvangrijke accessoireset (50-delig) voor vele toepassingen en materialen is zeer geschikt voor doe-hel-zelvers, modelbouwers, fijnmechanici, sierraadateliers, opticiens, kunstenaars of hobbyknutselaars. Met het geïntegreerde stelwiel kan het toerental van het roterend gereedschap individueel worden voorgeselecteerd in 6 niveaus tussen 5.000 – 25.000 omwentelingen per minuut. Afhankelijk van de toepassing en de materiaaleigenschappen kunt u het meest optimale toerental voor uw werkzaamheden instellen.

  Leer meer!
 • PCHS 10-20V-TrotecInnovations Actueel!

  PCHS 10-20V

  Accu-kettingzaag

  De PCHS 10-20V, met 20 V 2 Ah accu-power en een onbelast toerental van 3.800 min‑1 is zeer goed uitgerust voor het op maat zagen van planken, vierkante balken en rondhout of voor hobby-knutselwerkzaamheden. Ook voor tuinwerkzaamheden, bijv. snoeien van bomen of struiken, evenals bij het kortzagen van groenafval, is hij een perfecte assistent. De zeer compacte en lichte accu-kettingzaag. zorgt voor comfortabel zagen en snelle voortgang bij de werkzaamheden. De rustig lopende, evenals trillingsarme 6 inch zaagketting werkt met hoge zaagprestaties voor krachtige zaagsneden. De antislip-handgreep met een perfecte ergonomie, kan 45° naar links of rechts worden versteld. Extra veiligheid waarborgen de 90° zwenkbare beschermkap, evenals de veiligheidsschakelaar, die de ketting direct laat stoppen. De kettingvervanging gebeurt gereedschaploos. De Flexpower-multiaccu's (2 Ah / 4 Ah) kunnen worden nabesteld en zijn combineerbaar met talrijke de Powertools van Trotec.

  Leer meer!
 • Accu-hogedrukreiniger PPWS 10-20V-TrotecInnovations Actueel!

  PPWS 10-20V

  Dubbele accu-hogedrukreiniger

  Met de krachtige accu-hogedrukreiniger PPWS 10-20V kunnen reinigingswerkzaamheden rondom het huis en in de tuin worden uitgevoerd, maar kan ook de tuin worden gesproeid. Dankzij de 20V-2Ah Flexpower-multiaccu, heeft u absolute bewegingsvrijheid bij al uw projecten, zoals het reinigen van uw auto, fiets of tuinmeubelen, evenals terrassen. Ook het gebruik met reinigingsmiddelen is dankzij speciale spuitkop en reservoir voor reinigingsvloeistoffen geen probleem. Met een druk van 22 bar reinigt de PPWS 10-20V zeer efficiënt en besparend. Via de spuitlans met praktische multifunctionele spuitkop, kunnen 6 spuittypen (waterstraal, zachte straal, straalhoek 0°/15°/25°/40°) worden ingesteld. De zelfaanzuigende werking maakt het gebruik van alternatieve waterbronnen, zoals regentonnen mogelijk. De 20V-multiaccu (2 Ah / 4 Ah) kan als accessoire worden nabesteld en is combineerbaar met talrijke Trotec-Powertools.

  Leer meer!
 • PBGS 10-120-TrotecInnovations Actueel!

  PBGS 10-120

  Krachtige dubbele slijpmachine met 100-delig accessoirepakket

  Met de 120 W krachtige dubbele slijpmachine met traploze toerentalregeling tot maximaal 11.500 min‑1, lukken alle slijp-, graveer-, doorslijp-, polijst- en reinigingswerkzaamheden binnen een handomdraai, ook in continubedrijf. Ideaal voor de hobbywerkplaats of de professional. Door de hoge slijpprestaties, kunnen staal, metalen, hout, kunststof en lakwerk moeiteloos worden bewerkt. Voor precisiewerkzaamheden wordt de 1 m lange as gebruikt. Een vonkbeschermingsinrichting met gesloten schijfbeschermkap en antislip opstelvoeten, waarborgen veilig, stabiel en trillingsarm werken. Voor het vast monteren en fixeren van de PBGS 10-120 op een tafel, wordt een vloerplaat met voorgeboorde gaten al meegeleverd. Het bijbehorende en omvangrijke accessoirepakket omvat 100 onderdelen en wordt voor het veilig en stofvrij opbergen in een praktische en overzichtelijke houten transportkoffer geleverd. Zo heeft u altijd zicht op alles en het direct onder handbereik.

  Leer meer!
 • PBSS 10-20V-TrotecInnovations Actueel!

  PBSS 10-20V

  Accu-bandschuurmachine met FlexPower

  Met de 20 V 4 Ah krachtige en flexibel toepasbare accu-bandschuurmachine PBSS 10-20V, lukt het professioneel bewerken van hout, plamuur en gelakte oppervlakken bijzonder eenvoudig en tijdbesparend. Met een toerentalvoorkeuze van 1.030 – 3.020 min‑1 en een bandsnelheid van maximaal 350 m/min, kunnen professionals en doe-het-zelvers kinderlijk eenvoudig grote oppervlakken bij hout, kunststof en metaal/staal schuren, slijpen, gladschuren, reinigen en ontbramen. Een stofopvangzak, een adapter voor externe stofafzuiging, een houtschuurband met een korrelgrootte van 80 (76 x 457 mm) worden meegeleverd. De 20 V / 4 Ah Flexpower-multiaccu met een maximale en uitstekende accugebruiksduur, is compatibel met talrijke Trotec-gereedschappen.

  Leer meer!
 • PWLS 10-50S-TrotecInnovations Actueel!

  PWLS 10-50S

  50 watt LED bouwstraler

  De LED bouwstraler is ondanks zijn 50 watt verrassend energiezuinig en dankzij het robuuste ontwerp met beschermingsgraad IP54 (tegen stof- en spuitwater beschermd) gemaakt voor gebruik onder ruwe omstandigheden, zoals op bouwplaatsen. De lichtstroom van de 84 LED lampen met een kleurtemperatur van 6.500 K is in 2 sterktes tot 5.500 lumen instelbaar en heeft een straalhoek van 120°. De lichtduur van de afzonderlijke LEDs bedraagt maar liefst 25.000 uur. De handgreep van de stevige slagvaste bouwstraler PWLS 10-50S is tot 90° in 4 standen te positioneren en te fixeren. De beschermende rand is afneembaar en beschermt de voorzijde van de LED lamp maar kan ook als afdekking worden gebruikt.

 • PGSS 15-20V-TrotecInnovations Actueel!

  PGSS 15-20V

  Accu-snoeischaar

  Lente is de tijde voor tuinwerk. Met de nieuwe accu-snoeischaar PGSS 15-20V heeft u hiervoor de meest geschikte partner aan uw zijde. De handzame en lichte tuingereedschap is flexibel toepasbaar dankzij de 20V-2Ah Flexpower-multiaccu. De hoogwaardige stalen messen met een lange levensduur kunnen nauwkeurig worden geplaatst en kunnen takken tot een dikte van 28 mm snoeien. De elektrische aandrijving van de PGSS 15-20V verlicht het knippen, resp. snoeien van fruitbomen, struikgewas evenals heggen. De snoeischaar maakt zuivere sneden mogelijk, bij gelijktijdige bevordering van een gezonde groei van uw planten. De messen kunnen door de stabiele kunststofafdekking veilig worden bewaard. De Flexpower-multiaccu's (2 Ah / 4 Ah) kunnen als accessoire worden nabesteld en zijn compatibel met talrijke Trotec-Powertools.

  Leer meer!
 • PWLS 15-20V-TrotecInnovations Actueel!

  PWLS 15‑20V

  Accu-werklamp met FlexPower

  De 20 V 2 Ah krachtige accu-werklamp PWLS 15‑20V, heeft met z'n 50 LED's met een hoge capaciteit een in 3 standen selecteerbare lichtstroom van maximaal 2.000 lumen. De Flexpower multiaccu met accu-capaciteitsindicatie, heeft een gebruiksduur van 2 uur en is na een uur volledig opgeladen en weer klaar voor gebruik bij werkzaamheden met de werklamp PWLS 15‑20V in een hobbywerkplaats of professionele werkplaats. Bovendien is deze compatibel met de 20 V 2 Ah accu-PowerTools van Trotec – één accu voor vele gereedschappen. Voor nog meer capaciteit kan de 20 V 4 Ah Flexpower-multiaccu eenvoudig worden nabesteld als accessoire. De 90° en in 8 standen positioneerbare handgreep met comfortabele softgrip, zorgt voor nog flexibelere toepassingsmogelijkheden van de PWLS 15‑20V. Bovendien is de werklamp niet alleen uitgerust met een powerbank-functie, maar ook met een magneetbevestiging, evenals een praktische ophanghaak.

  Leer meer!
 • PRTS 10-1200-TrotecInnovations Actueel!

  PRTS 10-1200

  Bovenfrees voor professionele ambachtslieden en doe-het-zelvers

  Met de hoogwaardige en veelzijdig toepasbare bovenfrees PRTS 10-1200 bereikt u perfecte resultaten bij de bewerking van hout, lichte bouwmaterialen of non-ferrometalen. De 1.200 Watt krachtige frees met een traploos instelbaar onbelast toerental van 11.000 tot 30.000 min‑1 en een freeskorfslag van 55 mm, is ontworpen voor veeleisende projecten. De freesdiepte kan in stappen van 1 mm fijn worden ingesteld. Een 6-delige freesset, een diepte- en parallelaanslag, evenals een kopieerhuls voor reproductie van snijvormen, ontvangt u eveneens. Voor de cirkelsnijfunctie bevat de leveromvang bovendien een passerpunt. De spilvergrendeling maakt het gereedschaploos wisselen van werkgereedschappen mogelijk en het geïntegreerde stofafzuigingssysteem, evenals de adapter voor externe stofafzuiging, waarborgen het stofvrij werken.

  Leer meer!
 • PESS 10-20V-TrotecInnovations Actueel!

  PESS 10-20V

  Accu-excenterschuurmachine

  De 20 V 2 Ah sterke lithium-ion-accu-schuurmachine garandeert met z'n excentrische rotatiebeweging van maximaal 12.000 min‑1 probleemloze houtschuurwerkzaamheden, zowel binnen een professionele omgeving als in een hobby-werkplaats. De rotatiesnelheid kan in 6 niveaus en de trillingsgedempte handgreep in 6 posities worden ingesteld. De gereedschaploze schuurbandwissel is dankzij een klittenbandsysteem comfortabel en eenvoudig. 1 excenterschuurplaat (rond), 4 houtschuurbladen met de korrelgrootten 60/80/120/240, een stofopvangbox met filtersysteem, een adapter voor externe stofafzuiging en een transportkoffer voor het optimaal opbergen worden al meegeleverd. De 20V-2Ah lithium-accu kan probleemloos worden gebruikt in combinatie met andere Flexpower accu-powertools van Trotec – één accu voor vele gereedschappen.

  Leer meer!
 • Mobiele stroomverdeler PV30-TrotecInnovations Actueel!

  PV30

  Mobiele stroomverdeling eenvoudig gemaakt

  De robuuste kunststof-stroomverdeler PV30 met z'n beschermingsgraad IP44 is zowel geschikt voor zware toepassingsomgevingen binnen, evenals beschermde omgevingen buiten en kan door de beide CEE-stopcontacten (16 A, 400 V) zeer veelzijdig worden toegepast, bijvoorbeeld als krachtstroom- of laststroomverdeler op bouwplaatsen, in de landbouw, bij beurzen en evenementen, evenals voor industrie en ambacht of camping en vrije tijd. De stroomverdeler PV30 is voor eenvoudig transport uitgerust met een uitklapbare V2A-draaggreep en een opwikkelinrichting voor de 2 m lange aansluitkabel. In het magazijn kunnen de verdelers ruimtebesparend in meerdere lagen worden gestapeld. De PV30 is bovendien een perfect accessoire, bijv. voor de TAC XT 18, omdat deze ook twee 16 A CEE-aansluitstekkers heeft.

  Leer meer!
 • Accu-stofzuiger VC 15-20V-TrotecInnovations Actueel!

  VC 15‑20V

  Krachtige Flexpower accu-stofzuiger

  De 20 V 2 Ah krachtige stofzuiger VC 15‑20V overtuigt niet alleen door z'n vermogen, maar ook met z'n omvangrijke uitrusting. De lichte accu-stofzuiger is uitgerust met een spleet-, evenals een bekledings- en matrasmondstuk. Hij verwijdert moeiteloos hardnekkig vuil en stof van vrijwel alle ondergronden, zoals vloeren, gestoffeerde meubelen, matrassen en autobekleding en vangt het op in een royaal 10 l reservoir. Het geïntegreerde uitwasbaar HEPA-filter bevrijdt de te reinigen zones tot wel 90% van huisstof, pollen, allergenen en andere fijne deeltjes. Dankzij de natzuigfunctie kan maximaal 2,7 liter vloeistof in het hiervoor bedoelde reservoir worden opgevangen. De VC 15‑20V is bovendien compatibel met de 20V-2Ah-accu en beide Flexpower-multiaccu's (20 V, 2 Ah / 4 Ah) kunnen worden gecombineerd met meer accu-gereedschappen van Trotec.

  Leer meer!
 • Persslang 15 m / 25 m-TrotecInnovations Actueel!

  Persslang 15 m / 25 m

  Perfect voor het doorvoeren van huishoudwater

  Als accessoires bieden wij nu ook persslangen met een lengte van 15 m en 25 m aan. Met het juiste koppelstuk kunnen de slangen moeiteloos worden aangesloten op alle gangbare tuinpompen, of bijvoorbeeld op onze dompelpompen voor grote diepte uit de TDP-serie, om tuinen te bewateren of uw huishouden te voorzien van voordelig huishoudwater. De slangen hebben een binnendiameter van 32 mm, een buitendiameter van 42 mm en een dikte van 5 mm.

  Leer meer!
 • Schuurbandset (PBSS 10-900)-TrotecInnovations Actueel!

  Schuurband 533 x 76 mm

  10-delige set voor alle houtschuurwerkzaamheden

  Modernisering, renovatie, sanering of de beroemde "finishing touch" – de slijtarme schuurbanden zijn een goede keuze. Hiermee kunt u ook probleemloos ruwe oppervlakken worden gladgeschuurd, lijmresten worden afgeschuurd, laklagen worden verwijderd of randen zuiver worden geschuurd. De korrel is van korund en met 40, 60, 80, 100, 120 en 150 zeer geschikt voor bewerking van vrijwel alle houtoppervlakken. De schuurbanden van 533 x 76 mm, passen perfect op alle in de handel gebruikelijke bandschuurmachines, evenals op de Trotec bandschuurmachine PBSS 10‑900.

  Leer meer!
 • PBSS 10-800-TrotecInnovations Actueel!

  PBSS 10‑800

  Krachtige bandschuurmachine voor hobby en ambacht

  De krachtige en handzame 800 W bandschuurmachine PBSS 10‑800 is de ideale partner voor professionele ambachtslieden of hobbyisten bij het schuren, glad maken en ontbramen van hout, kunststof en staal. De professionele bandschuurmachine overtuigt niet alleen met een bandsnelheid van 120 – 380 m/min, maar ook met een traploos regelbare toerentalvoorkeuze tussen 1.030 en 3.280 min‑1. Voor duurbedrijf is de PBSS 10‑800 uitgerust met een vastzetknop. Het 2 m lange snoer maakt stationair en mobiel gebruik mogelijk. Dankzij gereedschaploos spansysteem kan de schuurband snel en eenvoudig worden gewisseld. Een stofopvangzak, een adapter voor externe stofafzuiging, 2 bevestigingsklemmen, evenals een houtschuurband met een korrel van 80 (75 x 475 mm) worden meegeleverd.

  Leer meer!
 • PBSS 10-900-TrotecInnovations Actueel!

  PBSS 10‑900

  Professionele bandschuurmachine voor elke toepassing

  De professionele en 900 Watt krachtige bandschuurmachine PBSS 10‑900 is ideaal voor het snel schuren, gladschuren, schoonmaken en ontbramen van hout, kunststof of metaal – voor de professional of doe-het-zelver. Hij overtuigt met een bandsnelheid van 120 - 380 min‑1 en een traploos regelbare toerentalvoorkeuze tussen 1.030 en 3.270 min‑1. Bovendien kan de krachtige bandschuurmachine dankzij de vastzetknop ook in continubedrijf werken. De 4 meter lange kabel maakt zowel stationair als mobiel gebruik mogelijk. Door het gereedschaploze spansysteem is het wisselen van het schuurpapier kinderspel. Bovendien worden een stofopvangzak, een adapter voor externe stofafzuiging, 2 bevestigingsklemmen, evenals schuurbanden voor houtwerkzaamheden met een korrelgrootte van 80 al meegeleverd.

  Leer meer!
 • PPLS 10-800-TrotecInnovations Actueel!

  PPLS 10‑800

  Elektrische schaafmachine voor elke toepassing

  In de zowel robuuste als eenvoudig te hanteren constructie, verenigt deze elektrische schaafmachine alles wat u van een betrouwbare en veelzijdig toepasbare schaafmachine verwacht, als professionele vakman of doe-het-zelver. Deze effectieve en krachtige elektrische schaafmachine PPLS 10‑800 heeft een 800 W sterke motor, evenals een optimaal toerental van 17.000 min‑1 – voor veeleisende toepassingen met een spaandiepte tot 2,5 mm en max. 11 mm sponningdiepte. Niet alleen z'n power, nauwkeurige werking en flexibele toepasbaarheid, maar ook z'n omvangrijke uitrusting met een parallel- en sponningdiepte-aanslag, 3 V-groeven en een inschakelblokkering, maken perfecte schaafresultaten mogelijk bij een maximale veiligheid.

  Leer meer!
 • PSIS 11-230V-TrotecInnovations Actueel!

  PSIS 11-230V

  Krachtig soldeerstation

  De universeel toepasbare en 48 Watt krachtige PSIS 11-230V bereikt binnen 5 minuten een temperatuur van 500 °C, voor het solderen of desolderen van elektronische onderdelen – voor professionele elektromonteurs of hobbyist. Het instelbereik voor de temperatuur kan traploos worden geregeld tussen 150 en 500 °C. De leveromvang omvat 2 soldeerstiften en 2 keer loodvrije soldeertin in verschillende vormen (grootten), om grove tot fijne werkzaamheden zonder problemen te kunnen uitvoeren. Een soldeerspons en een soldeerboutstandaard zijn eveneens opgenomen. Bovendien heeft de PSIS 11-230V een praktisch opbergvak voor de soldeerstiften en de soldeertin, evenals een houder voor de soldeerbout.

  Leer meer!
 • PTNS 11-230V-TrotecInnovations Actueel!

  PTNS 11‑230V

  Elektrische tacker vervangt hamer en spijkers

  De 45 W elektrische tacker behoort zowel voor hobbymatig knutselen als voor beroepsmatige klussers tot de basisuitrusting, hij vergemakkelijkt het werk aanzienlijk, bijvoorbeeld bij het spannen van doek, het bevestigen van textiel, het stofferen van meubels of voor klussen waarbij fijne spijkers in hout moeten worden verzonken. De PTNS 11‑230V doet zijn werk met een instelbare slagkracht van 20 slagen per minuut krachtig en nauwkeurig. Een vergrendeling zorgt voor de nodige veiligheid. Gebruikelijk in de handel verkrijgbare tackernietjes type 53 (lengte: 6-14 mm, breedte: 11,4 mm, sterkte, 0,75mm) en tackerspijkers type 47 (lengte: 15 mm, breedte: 2 mm) kunnen met de elektrotacker zonder problemen worden toepgepast. 200 tackernietjes met lengte 14 mm evenals 100 tackerspijkers met 15 mm lengte zijn bij de levering inbegrepen.

  Leer meer!
 • Handboorset-TrotecInnovations Actueel!

  Handboorset

  37-delige compleet pakket

  De handzame 37-delige set is ideaal voor het nauwkeurig boren van kleine gaten in zachte materialen, zoals metaal, hout, kunststof, rubber, PVC, walnoot, barnsteen, sierraden en vele andere creatieve projecten. De set bevat een 90 mm lange handboor met SDS-opname, evenals een mini-bankschroef (incl. 2x spanblok, 4x spanpen, 4x bout). In het complete pakket zijn ook 25 HSS-spiraalboren (0,5/0,6/1,0/1,2/1,5/1,8/2,0/2,3/3,0 mm) en 10 op kleur gesorteerde HSS-microboren van 2,1 tot 3,0 mm opgenomen

  Leer meer!
 • Accu-handstofzuiger VC 10-20V-TrotecInnovations Actueel!

  VC 10‑20V

  Accu-handstofzuiger

  De praktische handstofzuiger VC 10‑20V met krachtige 20V/2Ah-Flexpower-accu, overtuigt niet alleen door z'n prestaties, maar ook met het moderne Trotec-design en de comfortabele uitrusting. De 1,3 kg lichte accu-handstofzuiger heeft een droog- en natzuigfunctie, evenals een 400 ml groot opvangreservoir voor droog stof en een 100 ml opvangreservoir voor vloeistoffen. Met het meegeleverde spleet- en borstelmondstuk, kunt u stof, vuil en verontreinigingen tot in de kleinste hoek snel en moeiteloos verwijderen. De accugebruiksduur is wel 18 minuten. Bovendien kan de VC 10‑20V ook worden gebruikt met de 20V-4Ah-multi-accu. De 20 V 2 Ah/4 Ah lithium-ion-accu kan ook probleemloos worden gecombineerd met andere accu-PowerTools van Trotec – één Flexpower multi-accu voor meer dan een gereedschap.

  Leer meer!
 • PGSS 10-20V-TrotecInnovations Actueel!

  PGSS 10‑20V

  Praktisch accu-gras- en heggenschaar

  De lente komt sneller dan u denkt – voor uw eigen tuin hebben wij daarom geschikt gereedschap. De comfortabele, veilig en licht in de hand liggende gras- en heggenschaar kan flexibel worden toegepast, dankzij de FlexPower-multiaccu (niet meegeleverd). Om te kunnen voldoen aan uw individuele behoeften en die van uw tuinwerkzaamheden, zoals bij gras, struiken of heggen, is deze praktische 2-in-1 multitool uitgerust met een grasschaar en een heggenschaar. Bovendien is het wisselen van de messen verbluffend snel en eenvoudig. De 2,0 Ah en 4,0 Ah FlexPower multiaccu kan zeer eenvoudig worden besteld als accessoires en zijn compatibel met talrijke Trotec-Powertools.

  Leer meer!

Trotec‑innovaties tot nu toe

 • TWP 9000 ES-TrotecInnovations Missie geslaagd!

  TWP 9000 ES / TWP 11000 ES

  Hoogwaardige vuilwater-dompelpomp van RVS

  De beide hoogwaardige en van een RVS-behuizing voorziene vuilwater-dompelpompen zijn ideaal voor waterafname, evenals voor het om- en leegpompen van bijv. zwembaden, kelderruimten na een overstroming, regenvaten, tuinvijvers en kleine bouwputten. De TWP 9000 ES en TWP 11000 ES blinken niet alleen uit dankzij de RVS-uitvoering, door nog hogere sterke en een lange levensduur, maar ook met een vermogen van 900 tot 1.100 Watt, een opvoerhoogte tot maximaal 9 meter en bovendien kunnen ze zwevende deeltjes van 25 mm zonder problemen eenvoudig verpompen. De maximale pompopbrengst van de beide vlakafzuigende vuilwater-dompelpompen is bovendien 20.000 liter water per uur en dompeldiepte 7 meter. Dankzij de meegeleverde haakse adapter met Quick-Connect-systeem voor een verbazend eenvoudige installatie van de pompen, kan de aansluitslang 360° flexibel worden gefixeerd in de gewenste positie. Het automatische in- en uitschakelpunt kan hierbij met de vlotterschakelaar-vergrendeling worden aangepast....

 • TWP 4036 E-TrotecInnovations Missie geslaagd!

  TWP 4036 E / TWP 7536 E

  Vuilwater-dompelpompen

  De TWP 4036 E en de TWP 7536 E zijn zeer geschikt voor waterafname, evenals voor het leeg- en ompompen, bijv. voor zwembaden, kelderruimten, regenvaten, tuinvijvers, kleine bouwputten of bij overstromingen. De vuilwater-dompelpompen hebben een krachtig vermogen van 400 tot 750 Watt, een opvoerhoogte tot maximaal 8 meter en kunnen 25 mm grote zwevende deeltjes probleemloos afpompen. De maximale pompopbrengst van de beide vuilwater-dompelpompen is bovendien 12.500 liter water per uur en de dompeldiepte maximaal 7 meter. Door de meegeleverde haakse adapter met Quick-Connect-systeem voor moeiteloze montage pompen, kan de aansluitslang 360° flexibel worden aangebracht. Dankzij de comfortabele filterclips kan bovendien de vlotter verbazend eenvoudig worden ingesteld op de noodzakelijke hoogte en is het wegglijden uitgesloten.

 • TWP 4006 E-TrotecInnovations Missie geslaagd!

  TWP 4006 E / TWP 7506 E

  Schoon water dompelpomp, vlakafzuigend

  Dankzij de meegeleverde haakse adapter met Quick-Connect-systeem voor snelle eenvoudige installatie van de pompen, kan de aansluitslang 360° flexibel worden gepositioneerd. Door de fixeerclip-vergrendeling kan het automatische in- en uitschakelpunt van de vlotter probleemloos worden aangepast en op de gewenste positie worden gefixeerd. Met een max. pompopbrengst van max. 13.000 liter per uur en een dompeldiepte van 7 meter zijn de TWP 4006 E en de TWP 7506 E ideaal voor het afpompen, om- en leegpompen (bijv. zwembaden, regentonnen, waterputten of kelderruimten) of na hoogwater of extreme regenbuien, evenals bij werkzaamheden in een drainageschacht. De 400 tot 750 Watt krachtige schoon water dompelpompen hebben een opvoerhoogte tot maximaal 9,5 meter, kunnen 5 mm grote zwevende deeltjes moeiteloos afpompen en zijn tot 5 mm vlakafzuigend met een dweildroog resultaat.

 • PWLS 10-30-TrotecInnovations Missie geslaagd!

  PWLS 10‑30 / 10-70 / 10-150

  Krachtige LED-bouwlampen

  De 3 krachtige LED-bouwstralers uit hoogwaardig aluminium hebben een front van gehard glas en zijn ideaal voor gebruik tijdens een verbouwing of gewoon in de garage en de tuin maar ze zijn ook goed inzetbaar op bouwplaatsen. De profistalers hebben een verschillend aantal LEDs (48/120/240 LEDs) en een verschillende lichtopbrengst(2.700/6.300/13.500 lumen) bij een kleurtemperatuur van 5.000 K. De bijzondere behuizing met lamellen zorgt voor een efficiënte afgifte van de warmte en de LED-stralers zijn conform IP65 beschermd tegen spuitwater vanuit alle richtingen en tegen binnendringen van voorwerpen. De hoogwaardige bouwstralers zorgen met een straalhoek van 120° voor een optimale verspreiding van het licht. De LED-lamp is 360° vrij instelbaar en de draaggreep is 75°, bij de PWL 10-150 maar liefst 360° verstelbaar. De LED-bouwstralers zijn zeer flexibel te plaatsen en op te hangen.

 • Boor- en bitsset met zeskantschacht-TrotecInnovations Missie geslaagd!

  Boor- en bitset met zeskantopname

  49-delige set

  Deze set is ideaal voor alle gebruikelijk in de handel verkrijgbare boor/schroefmachines met zeskantopname. Er zijn accessoires in opgenomen voor diverse soorten schroefwerkzaamheden in de meest uiteenlopende materialen. De 49-delige set bevat 13 spiraalboren voor metaal(Ø 1,5 - 6,5 mm)uit HSS-staal met titaan-coating, 5 spiraalboren voor steen (Ø 4 - 10 mm) uit wolframcarbide en carbonstaal voor veeleisende boorklussen en 5 spiraalboren voor hout (Ø 4 - 10 mm) uit carbonstaal. Bovendien zijn in de set inbegrepen een 16 x 25 mm bit-set uit chroom-vanadiumstaal, 3 diepte-aanslagringen, 4 inbus-bit-doppen, een verzinkboor 90°, een magnetische bithouder en een inbussleutel.

  Leer meer!
 • PPLS 10-20V-TrotecInnovations Missie geslaagd!

  PPLS 10‑20V

  Accu-schaafmachine

  De krachtige accu-schaafmachine 20 V 4 Ah schittert niet alleen met een respectabel onbelast toerental van 12.000 min-1, maar ook door de mobiele inzetbaarheid. De slechts 2 kilo lichte schaafmachine is uitgerust met een parallelaanslag, een spaanuitworp aan 2 zijden en een externe stofafzuiging. De 20 V 4 Ah li-ion-accu is met het meegeleverde snellaadapparaat met een capaciteitsindicatie met 3 niveaus binnen slechts 1 uur opgeladen en klaar voor gebruik. De PPLS 10-20 is onderdeel van onze grote 20 V 4 Ah FlexPower multiaccu-serie.

  Leer meer!
 • Kabelhaspel PVD2-TrotecInnovations Missie geslaagd!

  PVD2 / PVD3

  Hoogwaardige kabelhaspels 25 m / 40 m

  De robuuste Kabelhaspel PVD3 is voorzien van 4 stopcontacten (16 A, 250V, IP54) met klapdeksel en is ideaal voor gebruik onder ruwe omstandigheden binnen en buiten op de bouw, in de werkplaats of in industriële omgevingen. De haspel en de houder zijn gemaakt van hoogwaardig kunststof en voorzien van afwateringsopeningen en een centraal remsysteem. De 40 meter lange kabel is geschikt voor een vermogen van maximaal 3.500 watt. De ergonomisch gevormde greep en de stabiele hendel zorgen voor extra gebuiksgemak. Dankzij de oververhittingsbeveiliging, 2 insteekplaastsen voor stekkers en een stabiele stand is bovendien gezorgd voor de hoogste mate aan veiligheid. De kleine maat PVD2 biedt 3 veiligheidsstopcontacten en een 25 m lange kabel voor een vermogen van maximaal 3.600 watt.

 • Cirkelzaagbladsets-TrotecInnovations Missie geslaagd!

  Vier cirkelzaagbladsets

  Koolstofstaal Ø 150 mm / 190 mm

  De 3-delige cirkelzaagbladsets zijn geschikt voor alle gangbare cirkelzagen. Deze van hoogwaardig en sterk koolstofstaal gemaakte sets zijn in 2 verschillende diameters met elk een ander aantal tanden verkrijgbaar – Ø 150 mm met 24 of 40 tanden, evenals Ø 190 mm met 24 of 40 tanden. Ongeacht welk bouwproject u mee bezig bent, hier vindt u de geschikte zaagbladen.

  Leer meer!
 • Gatenzaagsets-TrotecInnovations Missie geslaagd!

  Twee gatenzaagsets

  Carbide en bi-metaal

  De beide gatenzaagsets zijn geschikt voor alle gangbare hand- en tafelboormachines. De beide sets bevatten elk 6 zagen in de grootten Ø 22, 28, 35, 44, 68 en 73 mm. De carbide-set is ideaal voor bewerking van tegels, steen, gasbeton en pleisterwerk met een zaagdiepte tot maximaal 25 mm. Met de metaalzaagset (bi-metaal/HSS) kunnen echter met een zaagdiepte van maximaal 35 mm gipsplaten, PVC, acryl, zinkwerk, aluminium, zink, koper, brons en hout moeiteloos worden doorboord. 2 gatenzaagopnamen met centreerboren en een inbussleutel worden eveneens meegeleverd. De bi-metaal gatenzaagset bevat bovendien een adapter voor gatenzagen Ø 35 mm.

  Leer meer!
 • PCSS 05-20V-TrotecInnovations Missie geslaagd!

  PCSS 05‑20V

  Mini-accu-handcirkelzaag

  De 20 V 2 Ah krachtige accu-handcirkelzaag PCSS 05‑20V met een onbelast toerental van 3.150 min‑1 maakt nauwkeurige zaagdiepten tot 28 mm mogelijk – snel, eenvoudig en traploos instelbaar zonder gereedschap. De meegeleverde parallelaanslag waarborgt altijd een nauwkeurige geleiding van de invalzaag, ook in moeilijk toegankelijke werkomgevingen. Dankzij de praktische spilvergrendeling is een zaagbladwissel probleemloos mogelijk. Het ergonomisch gevormde greepgedeelte garandeert het veilig en zonder vermoeidheid werken, ook met één hand. De PCSS 05‑20V is een onderdeel van ons innovatieve en flexibel inzetbare 20 V 2 Ah FlexPower multiaccu-systeem. De mogelijkheid voor een externe stofafzuiging biedt een groot voordeel. Een HSS-zaagblad (44 tanden), een TCT-zaagblad (24 tanden) en een diamantschijf (89 mm x 10 mm), voor de meest uiteenlopende werkzaamheden, worden al meegeleverd.

  Leer meer!
 • PTNS 10-20V-TrotecInnovations Missie geslaagd!

  PTNS 10‑20V

  Accu-tacker

  Met z'n krachtige 20V 2,0 Ah lithium-ion-accu, kunnen tackernieten (type 55) en -nagels (type 47) met een schotreeks van 30 min‑1 in verschillende materialen worden verwerkt. Door z'n slanke tackerneus, is de PTNS 10‑20V ideaal voor bewerking van smalle onderdelen en dicht langs de rand werken is probleemloos mogelijk. De accu-tacker is uitgerust met een slagkrachtregelaar met 6 niveaus, evenals een LED-werklamp. Bovendien kan de lichte en compacte PTNS 10‑20V met een slipvaste softgrip-greep comfortabel met één hand worden bediend.

  Leer meer!
 • PGGS 10-20V-TrotecInnovations Missie geslaagd!

  PGGS 10‑20V

  Accu-lijmpistool

  Dankzij de krachtige 20 V 2,0 Ah lithium-ion-accu kan met de PGGS 10-20V in slechts 150 seconden een temperatuur van 140 °C worden bereikt. De smelttemperatuur wordt bij een vooringestelde temperatuur van 180 °C automatisch gereguleerd door het accu-lijmpistool. Voor energiebesparing schakelt het apparaat zichzelf na 10 minuten automatisch uit en het is tevens uitgerust met een antidruppelsysteem. Bovendien worden 3 transparante lijmsticks (Ø 11 mm, lengte: 150 mm) meegeleverd. U kunt dus direct met de werkzaamheden beginnen.

  Leer meer!
 • PSIS 10-230V-TrotecInnovations Missie geslaagd!

  PSIS 10-230V

  Digitaal soldeerstation

  Met z'n 60 Watt vermogen bereikt de PSIS 10-230V binnen 4 minuten een temperatuur van 400 °C. Het maximale temperatuurbereik gaat tot 450 °C in 3 vooringestelde niveaus. Het kan echter ook handmatig worden ingesteld op de gewenste temperatuur. De leveromvang omvat 3 soldeerstiften en 2 keer loodvrije soldeertin in verschillende vormen (grootten), om grove tot fijne werkzaamheden zonder problemen te kunnen uitvoeren. Een soldeerspons en een soldeerboutstandaard zijn eveneens opgenomen. De temperatuureenheid, de voorgeprogrammeerde temperatuur, de gewenste temperatuur en de opwarmtemperatuur worden via LCD weergegeven. De soldeerbout schakelt na 30 minuten automatisch energiebesparend naar standby, om oxidatie van de soldeerstift te verhinderen en de levensduur te verlengen. Bovendien heeft de PSIS 10-230V een praktisch opbergvak voor de soldeerstiften en de soldeertin.

  Leer meer!
 • PRDS 20-20V-TrotecInnovations Missie geslaagd!

  PRDS 20‑20V

  Accu-boorhamer

  De snoerloze boorhamer PRDS 20‑20V overtuigt bij schroef- en boortoepassingen in hout en metaal. Bovendien laat het pneumatische hamerwerk met 2 Joule slagkracht zich van z'n sterkste kant zien bij het hamerboren in metselwerk en beton. De traploze slag- en toerentalregeling met quickstop zorgt hierbij altijd voor volledige controle over de kracht en dankzij de SDS-plus opname is een gereedschapwissel binnen enkele seconden mogelijk. Als onderdeel van het Flexpower-multiaccu-systeem is de 20 V 4,0 Ah sterke lithium-ion-accu zonder memory-effect en zonder zelfontlading ook flexibel combineerbaar met andere accu-gereedschappen van Trotec.

  Leer meer!
 • PPOS 10-20V-TrotecInnovations Missie geslaagd!

  PPOS 10‑20V

  Accu-polijstmachine

  Door z'n excentrische rotatiebeweging wordt zuiver en spoorvrij werken gegarandeerd. Door een onbelast toerental van 3.000 min‑1, een krachtige 20V 2,0 Ah lithium-ion-accu en een polijstschoteldiameter van 245 mm, kunt u met de PPOS 10‑20V probleemloos grotere oppervlakken zoals bij auto's, motorfietsen, boten, caravans, hoogglansmeubelen of vloeren probleemloos polijsten. Bovendien is de accu-polijstmachine uitgerust met een badstof-polijsthoes, voor het opbrengen van was/polijstmiddel en een synthetische polijsthoes, voor het glanzend polijsten. Dankzij de antislip handgreep (softgrip), wordt het comfortabel, zonder vermoeidheid werken gegarandeerd.

  Leer meer!
 • TDP 370 E-TrotecInnovations Missie geslaagd!

  TDP 370 E / TDP 750 E

  Compacte, maar krachtige dompelpompen voor grote diepte

  De TDP 370 E / TDP 750 E zijn de kleinere en compactere varianten van de grote, voor wat betreft de prestaties doen ze echter niets onder. Voor kostenbesparende levering van ongezuiverd water, voor het bewateren of beregenen van tuinen – de van RVS gemaakte dompelpomp voor grote diepte TDP 370 (370 Watt/5.100 l/uur) en TDP 750 (750 Watt/5.100 l/uur), pompen ongezuiverd water uit putten, waterreservoirs, regenwaterbergingen en schachten tot een diepte van ca. 20 m. Betrouwbaar zonder terugstroming en vrij van vuil en deeltjes, dankzij de RVS-vuilzeef. Voor een lange levensduur en ter bescherming tegen oververhitting, hebben de pompen onderhoudsvrije motoren met koperwikkelingen met geïntegreerde thermische beveiliging.

  Bovendien zijn de TDP 370 E / TDP 750 E uitgerust met een eigen netstekker en kunnen ze plug & play worden geïnstalleerd. Bij beide pompen kunnen bovendien optioneel de elektronische drukschakelaar TDP DS (zonder netstopcontact) of TDP-DSP (met netstopcontact) worden gemonteerd....

 • PRDS 05-230V-TrotecInnovations Missie geslaagd!

  PRDS 05‑230V

  Boor- en beitelhamer

  Met een opgenomen vermogen van 620 Watt en de slagkracht van 2,1 Joule van het pneumatische hamerwerk, maakt de PRDS 05‑230V krachtig boren, klopboren en beitelen mogelijk. De trillingsdempers in de achterste greep en de 360° verstelbare voorgreep, zorgen hierbij voor een stevige grip bij elke toepassing. Dankzij de 3 m lange kabel wordt bovendien een groot actie-, resp. werkbereik gewaarborgd.

  Leer meer!
 • PWLS 06-10-TrotecInnovations Missie geslaagd!

  PWLS 06-10

  Krachtige accu-werklamp

  Batterijen leeg op een ongelegen tijdstip? Dat interesseert de krachtige LED-werklamp PWLS 06-10 met z'n 3,7 V/4 Ah li-ion-accu, niet. Deze accu-werklamp heeft een brandduur tot maximaal 9 uur met een extra krachtige lichtsterkte van 800 lumen. Deze kan worden ingesteld op 2 helderheidsniveaus en heeft bovendien een stroboscoopmodus "Flitseffect", die kan worden gebruikt als waarschuwingssignaal. Om deze lamp nog flexibeler te kunnen gebruiken, is de handgreep hiervan 180° draaibaar in 6 standen. Bovendien is de PWLS 06-10 niet alleen uitgerust met een USB-aansluiting en een powerbank-functie, maar ook met een magneetbevestiging en een waterdichte en stofdichte behuizing (IP44).

  Leer meer!
 • PWLS 05-10-TrotecInnovations Missie geslaagd!

  PWLS 05‑10

  Praktische werklamp

  Met de PWLS 05‑10 is werken in het donker verleden tijd - op elk moment goed zicht. Deze praktische werklamp heeft een vlak-LED, die maximaal 10 uur voor extra fel licht van 650 lumen zorgt. Deze kan worden ingesteld op 2 helderheidsniveaus en heeft bovendien een stroboscoopmodus "Flitseffect", die kan worden gebruikt als waarschuwingssignaal. Om deze lamp nog flexibeler te kunnen gebruiken, is de handgreep hiervan 180° draaibaar in 6 standen. Bovendien is de PWLS 05‑10 uitgerust met een magneetbevestiging en een waterdichte en stofdichte behuizing (IP44). Bovendien is de werklamp direct klaar voor gebruik, omdat de batterijen al worden meegeleverd.

  Leer meer!
 • PWLS 01-3-TrotecInnovations Missie geslaagd!

  PWLS 01-3

  Flexibele staaf-werklamp

  Behoorlijk fel! Deze flexibel toepasbare staaflamp heeft een punt- en vlak-LED en zorgt voor min. 6, rep. 8 uur extra fel licht met 70, resp. 220 lumen. Om te zorgen dat u in elke situatie flexibel kunt reageren, kan de lampkop 90° worden gezwenkt en 270° worden gedraaid. De PWLS 01-3 kan niet alleen voor werkzaamheden, waarbij u de handen vrij moet hebben comfortabel via de haak worden opgehangen of met de bevestigingsklem worden gefixeerd, maar heeft bovendien een geïntegreerde magneetbevestiging. Bovendien is deze werklamp uitgerust met een waarschuwingsknipperlicht.

  Leer meer!
 • Huiswaterpompen-TrotecInnovations Missie geslaagd!

  TGP 1025 ES / TGP 1025 ES ES

  Huishoudelijke waterwerken - roestvrij staal

  De huishoudelijke waterleidingen TGP 1025 ES / TGP 1025 ES ES met een afleverhoogte van 30 m zijn niet alleen spatwaterdicht (IPX4), hebben een vermogen van 1000 watt en een aflevercapaciteit van 3.300 l / u, maar de pompen zijn ook gemaakt van robuust, hoogwaardig en weerbestendig roestvrij staal vervaardigd. Bij de huishoudelijke waterleidingen TGP 1025 ES ES is niet alleen de pomp van roestvrij staal, maar ook de druktank. Een drukschakelaar is al in beide waterleidingen geïnstalleerd.

 • TGP 1005 E-TrotecInnovations Missie geslaagd!

  TGP 1005 E

  Tuinpomp met filter

  De robuuste, sterke en spatwaterdichte (IPX4) tuinpomp TGP 1005 E met een vermogen van 1000 watt, een opbrengst van 3.300 l / u en een opvoerhoogte van 42 m heeft een geïntegreerd filter. Met dit filter wordt de tuinpomp bovendien beschermd tegen schade, omdat het van tevoren voorkomt dat kleine steentjes, vuil en afzettingen de waaier kunnen binnendringen. Bovendien kan de TGP 1005 E optioneel worden uitgerust met een elektronische drukschakelaar met of zonder stekker.

  Leer meer!
 • TGP 1050 E-TrotecInnovations Missie geslaagd!

  TGP 1050 E

  Huiswaterpomp met filter

  De huiswaterpomp TGP 1050 E met spatwaterbescherming (IPX4) en een vermogen van 1.000 watt, een pompopbrengst van 3.300 l/uur en een opvoerhoogte van 30 m, heeft een geïntegreerd filter. Door dit filter wordt de huiswaterpomp extra beschermd tegen beschadigingen, omdat vooraf al wordt verhinderd dat kleine kiezelstenen, vuil en afzettingen kunnen binnendringen bij het loopwiel. De TGP 1050 E is bovendien uitgerust met een pomp en een drukvat van RVS en een drukschakelaar is al voorgemonteerd.

  Leer meer!
 • TGP 1000 ES-TrotecInnovations Missie geslaagd!

  TGP 1000 ES

  Tuinpomp - roestvrij staal

  De tuinpomp TGP 1000 ES is niet alleen spatwaterdicht (IPX4), heeft een vermogen van 1000 watt, een debiet van 3.300 l / u en een opvoerhoogte van 42 m, maar de pompen zijn ook gemaakt van robuust, hoogwaardig en weerbestendig roestvrij staal. Bovendien kan de TGP 1000 ES optioneel worden uitgerust met een elektronische drukschakelaar met of zonder stekker.

  Leer meer!
 • PMTS 01-230V-TrotecInnovations Missie geslaagd!

  PMTS 01‑230V

  Multifunctioneel/roterend gereedschap

  Bij werkzaamheden met steen, hout, glas, leer of metaal – het multitalent PMTS 01‑230V overtuigt niet alleen met z'n krachtige 170 W vermogen, maar ook met z'n omvangrijke accessoires. Naast RVS-spiraalboren (1x 3 /1x 2 mm), aluminiumoxide-slijpkoppen (8x), multifunctionele snijgereedschappen (2x) en spantangen (1x 3,2 /1x 2,3 mm), biedt deze set voor roterende gereedschappen een slijpsteen, viltbanden (4x), graveerbits (2x), ook een frees met diamantbezetting, schuurbanden (5x), evenals doorslijp- (25x), resp. slijpschijven (25x) en veel meer. Voor het hoogste werkcomfort zorgen de extra handgreep, de positioneringsinrichting, de traploze trillingsfrequentie-/toerental-voorkeuze met softstart en het snelspansysteem voor gereedschaploos wisselen van accessoires.

  Leer meer!
 • 282-delige accessoireset-TrotecInnovations Missie geslaagd!

  282-DELIGE ACCESSOIRESET

  Ideaal voor multifunctionele en roterende gereedschappen

  Trotec biedt u een omvangrijke accessoireset voor alle in de handel gebruikelijke multifunctionele gereedschappen en roterende gereedschappen. De set past ook ideaal bij de multitool PMTS 01‑230V van Trotec. Met 282 onderdelen bevat het een grote keuze aan schuurbanden, doorslijp- en slijpschijven, slijpstenen in verschillende vormen en grootten en verschillende opzetstukken voor boren en polijsten. Goed gesorteerd in een transparante koffer, vindt u altijd het meest geschikte gereedschap voor uw individuele werkzaamheden en zijn er vrijwel geen grenzen aan uw creativiteit.

  Leer meer!
 • PEGS 10-230V-TrotecInnovations Missie geslaagd!

  PEGS 10-230V

  Graveerapparaat met een hoge capaciteit

  Met het 17 Watt sterke graveerapparaat PEGS 10-230V en de hoogwaardige graveerstift met een lange levensduur van wolfraamstaal, kunt u talrijke materialen, bijv. metaal, keramiek, hout en leer nauwkeurig en probleemloos bewerken. Het lichte en ergonomische ontwerp en het slipvaste softgripoppervlak, maken het eenvoudig hanteren mogelijk. Vier graveersjablonen voor nauwkeurig werken bij speciale vormen en materialen zijn eveneens opgenomen. Bovendien biedt de traploos instelbare slagdiepte extra nauwkeurigheid bij uw werkzaamheden.

  Leer meer!
 • Bit- en dopsleutelset 40-delig-TrotecInnovations Missie geslaagd!

  40-delige bit- en dopsleutelset

  Complete set wissen

  Met deze compacte set bent u goed voorzien van bits, Torx en dopsleutels. Het bevat bits met een slotprofiel (4/5/6 mm), hexagon profiel (H4 / H5), kruisprofiel (2x PH1 / 3x PH2 / 1x PH3), Pozidriv-profiel (2x PZ1 / 4x PZ2 / 2x PZ3) en Torx-profiel (1x T10,15,27,30,40 / 2x T20,25) en negen dopsleutels in 4 mm - 12 mm. Dankzij de kleurcodering en variant- en maataanduiding vindt u de juiste bijlage snel en goed gesorteerd. Dankzij de adapter incl. Bithouder en zeskantschacht kunnen alle hulpstukken zowel handmatig als met de draadloze schroevendraaiers, schroevendraaiers, slagschroevendraaiers en slagboordrivers van Trotec worden gebruikt.

  Leer meer!
 • 15-in-1 multifunctioneel gereedschap-TrotecInnovations Missie geslaagd!

  15-in-1 multitool

  Compacte bit- en dopsleutelset

  Als u een praktische oplossing nodig hebt voor het schroeven thuis, in de werkplaats of onderweg, is de compacte 15-in-1 multitool snel bij de hand. Het is niet groter dan een zakmes en bevat bits met 3 dwarsprofielen (PH1 / PH2 / PH3), 2 gleufprofielen (SL5 / SL6) en 2 zeskantprofielen (H5 / H6) en 4 dopsleutels (6/8/9/10 mm). De magnetische ¼ " bithouder en de bijpassende zeskantas, evenals een glad mes en een zaagblad kunnen worden vergrendeld op 90 °, 135 ° en 180 °.

  Leer meer!