Advies voor particuliere klanten: +32 78 482 807

Ma - Vr: 9:00 - 17:00

Trotec News
  1. Nieuws
  2. Overzicht

Trotec News

Alle noviteiten op slechts één klik afstand.

Blijf op de hoogte met het laatste nieuws rondom Trotec:

  • -Trotec

    HighPerformance innovaties

    Krachtige techniek voor mobiele en stationaire luchtbehandeling en klimaatbeheersing – dat is onze professie als marktleider. We bieden u doorlopend nieuwe en innovatieve productoplossingen. Hier vindt u nieuws van onze HighPerformance innovaties. Overtuig uzelf.

    naar de innovaties

  • -Trotec

    HomeComfort innovaties

    Thuis is Trotec. Beleef het perfecte klimaatcomfort met de HomeComfort-producten. Informeer naar de nieuwste TROTEC. AT HOME. innovaties. Onze Producten, die uw individuele comfortzone duurzaam kunnen verbeteren.

    naar de innovaties

  • -Trotec

    Gereedschap innovaties

    Elektrische gereedschappen voor vakman en doe-het-zelver. De professionele gereedschappen van Trotec laten bij elke vakman hun sterke punten zien en zorgen voor nauwkeurige resultaten. Overtuigt u zich van ons innovatief en breed productscala met krachtige tools en flexibele combinatiemogelijkheden.

    naar de innovaties

  • -Trotec

    Meetapparaat innovaties

    Meetapparaten van Trotec - modern, nauwkeurig en grenzeloos. Als specialist met vele jaren ervaring en als toonaangevende aanbieder voor draagbare meetapparaten, heeft Trotec een apparaat voor elk type meting en kunnen wij bovendien teruggrijpen op praktische gebruikskennis en meettechniek-knowhow. Bij Trotec vindt u het juiste meetapparaat voor uw behoeften!

    naar de innovaties

  • -Trotec

    Trotec-blog

    Altijd op de laatste stand. In ons news-blog krijgt u nieuws over onze producten. Wij informeren u onder andere over spannende, actuele thema's en al het nieuws rondom Trotec. Bovendien ontvangt u seizoenstips en vele ideeën rondom hobby en huishouden.

    naar het blog

  • -Trotec

    Beurzen& evenementen

    Trotec-live beleven! Bezoek onze specialisten op de meest belangrijke beurzen. Fijn, dat u kennis met ons wilt maken. We verheugen ons op u!

    naar de beursdata

  • -Trotec

    De actuele aanbiedingen in de STORE

    Bekijk de actuele aanbiedingen en beleef de goede atmosfeer in de Trotec STORE! Groots optreden van ons productassortiment, vakkundig en individueel advies, uitleg van toepassingen en productscholingen, evenals onverslaanbare prijzen – en dit alles bij schoon gefilterde lucht voor een veilige inkoopbelevenis.

    naar de store-aanbiedingen