Klantenservice en ondersteuning: +32 78 482 807

Mo-Vrij: 9:00 - 17:00

ccgk

Heeft u vragen?

Wij helpen u graag verder met meer informatie.

Centraal: +31 10 3135 250
  1. Toepassingen
  2. Inspecties, motoren en lichaam
  3. Werterhaltung Oldtimer - int
  4. Mans genoeg

Mans genoeg:

Zo worden garages voor Classic Cars & verzamelstukken tot beschermingszone.

Te vochtig, te droog, te koud, te warm. Te slecht geïsoleerd, te goed geïsoleerd – hij moet helaas nog worden uitgevonden: De perfecte garage. Ontelbare gevaren zoals corrosie, schimmel & co. loeren in garages op Classic Cars en voertuigen voor liefhebbers. Gelukkig biedt de moderne techniek talrijke mogelijkheden aan deze door de natuur veroorzaakte problemen het hoofd te bieden.

Klimaatbeheersing:

Circa 50% luchtvochtigheid is in garages optimaal voor voertuigen, alles daar boven kan al problemen veroorzaken – die u echter door technische oplossingen van de modernste generatie prima het hoofd kunt bieden.

Maar hoe weet u welk klimaat heerst in uw garage? Met deze meetapparaten kunt u dit te weten komen:

Snelle controle van temperatuur en luchtvochtigheid:

Betrouwbare meting van temperatuur, luchtvochtigheid en kooldioxide: CO2 Luchtkwaliteitsmonitor BZ25 met verlicht display. alarmfunctie bij te hoog CO2-gehalte in de garagelucht. Permanente registratie en opslag van temperatuurgegevens en luchtvochtigheid: Dataloggers voor praktische, ruimtebesparende wandmontage.

De thermohygrometers en dataloggers van Trotec

cck

Ionisatie van de lucht:

De actieve zuurstof van onze geurneutralisatoren, neutraliseert onaangename geuren en zorgt voor oxiderende afbraak van micro-organismen, zoals bacteriën, virussen en schimmels. Zo kunnen ze geen schade aan uw voertuig meer aanrichten.

Plasmaveldionisator voor geurneutralisatie en absorptie van ongewenste micro-organismen

Luchtreiniging:

Met schadelijke stoffen, zoals zure uitlaatgassen, roet, rookdeeltjes of fijnstof belaste lucht doet u en het interieur van uw voertuig geen goed. Onze luchtreinigingssystemen filteren deze schadelijke stoffen betrouwbaar uit de ruimtelucht en ondersteunen zo het behoud van textiel, leer, bekleding en rubberafdichtingen.

Luchtreinigingssystemen zorgen voor biologisch verse lucht

fg

Luchtontvochtiging:

Voertuigvijand nummer één is vochtigheid. Die kunt u snel tegemoet treden: Met een luchtontvochtiger. Intelligente apparaten bepalen zelfs de actuele ruimteluchtvochtigheid en reageren door het in- en uitschakelen op basis van de gemeten behoefte.

luchtontvochtigers met geïntegreerde thermostaat, als mobiele oplossing of een vast geïnstalleerd wandmontage-apparaat

Overigens: Naar wens bieden we u voor de stationaire condensdrogers voor wandmontage in heel het land advies en installatie. Bel ons:

+31 10 2939254

Luchtbevochtigers:

Ook een te lage luchtvochtigheid kan uw voertuig behoorlijk aantasten. Vooral in de wintermaanden daalt de luchtvochtigheid meestal tot kritisch lage waarden, die elastische voertuigonderdelen zoals kabels, rubber onderdelen of leer kunnen uitdrogen en bros laten worden. Luchtbevochtigers van Trotec zijn hygrostaatgeregeld en schakelen zelfstandig in, voor gevaar dreigt.

Volledig elektronisch geregelde luchtbevochtigers

Verwarmingsapparaten:

Een constante temperatuur is belangrijk om de materialen van uw voertuig te beschermen. Is uw garage niet verwarmd, kunnen mobiele verwarmingsapparaten hulp bieden.

Slimme techniek maakt het voor de apparaten zelfs mogelijk zich zelfstandig in- en uit te schakelen als de (gewenste) ruimtetemperatuur hierom vraagt.

Elektrisch verwarmingsapparaten voor condensvrije warmte zonder zuurstofverbruik