Klantenservice en ondersteuning: +32 78 482 807

Mo-Vrij: 9:00 - 17:00

TKL service voor u:

Capaciteitsberekening

Voor het berekenen »

Uniek in Europa!

TKL voor wederverhuurders

Laat uzelf als commerciële verhuurder adviseren over de vele voordelen van een samenwerking.

Meer info hier »

Servicetelefoonnummers:

Tel.: +49 2452 962 160
Maandag - Vrijdag: 8:00 - 17:00 uur

Heeft u vragen?

Wij helpen u graag verder met meer informatie.

Tel.: +49 2452 962 160
Adres: Grebbener Straße 7
52525 Heinsberg

Opmerkingen m.b.t. het gebruik van de firma TKL B.V.

We proberen u met onze site een compleet en omvangrijk aanbod aan huurmogelijkheden te bieden. Mocht u aanbevelingen hebben, voor het verder uitbreiden en/of verbeteren van ons aanbod, waarderen wij dit zeer.

Hier nog een paar opmerkingen in het belang van u en ons, m.b.t. het gebruik van het online-aanbod.

Huuraanvraag

Het aanbod is slechts een informatieplatform met de mogelijkheid tot het aanvragen van specifieke dienstverlening. Dit wil zeggen dat de in het aanbod aangeboden dienstverlening, die u in uw bestelmandje legt, geen bindend aanbod of aanbieding is. Op geen enkele wijze wordt door het versturen van een huuraanvraag een contract afgesloten. De huuraanvraag is niet meer dan, een niet bindende aanvraag, m.b.t. de beschikbaarheid van het gewenste aanbod, resp. de dienstverlening.

Uw aanvraag via onze website is niet bindend en TKL B.V. is op geen enkele wijze aansprakelijk voor het bestand, de beschikbaarheid of de directe huurmogelijkheden van de apparaten. De overige details worden direct als volgt geregeld.

Naar aanleiding van uw aanvraag nemen medewerkers van TKL B.V. contact met u op en stemmen de verdere gang van zake met u af. Ze gaan geen verplichtingen aan. Pas wanneer u tevreden bent met het aanbod, worden de betreffende contract- en/of bevestigingen vastgelegd en kunt u opdracht geven.

Herroepingsservice

De herroepingsservice vormt geen enkele verplichting en dient uitsluitend als service voor u. Er zijn geen kosten aan verbonden en u heeft de mogelijkheid om op ieder moment aan te geven welke informatie u wenst te ontvangen. De hierbij verstrekte gegevens worden uiteraard in het kader van de wettelijke voorschriften vertrouwelijk behandeld en veilig bewaard.

Bescherming van persoonsgegevens/informatie

In het kader van het gebruikmaking van het online-aanbod van TKL B.V. worden, afhankelijk van de wijze van gebruik en de verrichte diensten, ook persoonlijke gegevens opgeslagen. Deze gegevens worden tot het moment van beëindiging van de betreffende gebruiksrelatie, uiterlijk echter tot de beëindiging van alle rechtsbetrekkingen, op een beveiligde en voor derden ontoegankelijke computers bewaard.

Deze gegevensverzameling wordt uitsluitend gebruikt om contact met u op te nemen en voor de voorbereiding van de evt. noodzakelijke wijzigigen binnen de kaders van de wet op de telecommunicatie en de wet op de bescherming van persoonsgegevens. U kunt op elk moment het wissen van de opgeslagen persoonlijke gegevens eisen, mits deze in het kader van de hierboven genoemde voorschriften vanwege wettelijke belangen nog mogen blijven opgeslagen.