TKL service voor u:

Capaciteitsberekening

Voor het berekenen »

Uniek in Europa!

TKL voor wederverhuurders

Laat uzelf als commerciële verhuurder adviseren over de vele voordelen van een samenwerking.

Meer info hier »

Servicetelefoonnummers:

Tel.: +49 2452 962 160
Maandag - Vrijdag: 8:00 - 17:00 uur

Heeft u vragen?

Wij helpen u graag verder met meer informatie.

Tel.: +49 2452 962 160
Adres: Grebbener Straße 7
52525 Heinsberg

Verklaring voor de bescherming van persoonsgegevens

We gebruiken de door u verstrekte gegevens uitsluitend voor het uitvoeren en afwikkelen van uw bestelling. Het doorgeven van uw gegevens gebeurt aan het met de levering belaste transportbedrijf, voor zover dit noodzakelijk is voor de levering van de goederen (naam, adres, evt. telefoonnummer voor het afstemmen van levertermijnen). Voor de afwikkeling van betalingen geven we u betalingsgegevens evt. door aan onze huisbank. Het doorgeven van uw gegevens aan derden of voor het gebruik van reclamedoeleinden gebeurt niet. Na de volledige afwikkeling van het contract en nadat het volledige aankoopbedrag is voldaan, worden uw gegevens geblokkeerd voor verder gebruik en na de wettelijke bewaarperiode voor de belastingdienst en handelsrechtelijke voorschriften gewist.

U persoonlijke gegevens worden versleuteld met SSL (Secure Socket Layer) via internet verstuurd. We beveiligen onze website en andere systemen door technische en organisatorische maatregelen tegen verlies, vernieling, toegang, wijzigingen of verspreiding van uw gegevens door onbevoegde personen. Ondanks regelmatige controles is een volledige beveiliging tegen alle gevaren echter niet mogelijk.

U heeft het recht op kosteloze informatie m.b.t. van u opgeslagen gegevens evenals evt. het recht tot het corrigeren, blokkeren of wissen van deze gegevens. Bij vragen m.b.t. het verzamelen, verwerken of gebruik van uw persoonlijke gegevens, bij informatieaanvragen, meldingen, blokkering of het wissen van gegevens kunt u zich richten tot:

Contactpersoon gegevensbeveiliging:
Dragan Stanković