Klantenservice en ondersteuning: +32 78 482 807

Mo-Vrij: 9:00 - 17:00

TKL service voor u:

Capaciteitsberekening

Voor het berekenen »

Uniek in Europa!

TKL voor wederverhuurders

Laat uzelf als commerciële verhuurder adviseren over de vele voordelen van een samenwerking.

Meer info hier »

Servicetelefoonnummers:

Tel.: +49 2452 962 160
Maandag - Vrijdag: 8:00 - 17:00 uur

Heeft u vragen?

Wij helpen u graag verder met meer informatie.

Tel.: +49 2452 962 160
Adres: Grebbener Straße 7
52525 Heinsberg

Klimaatbeheersing en meettechniek tegen top-voorwaarden huren in heel Europa

TKL is gespecialiseerd in de verhuur van professionele apparatuur voor klimaatbeheersing, luchtbehandeling, ventilatie en meettechniek en biedt u met een Europa-breed netwerk een omvangrijk servicescala met meer dan 25 jaar ervaring!

Op onze internetpagina vindt u ons omvangrijke artikelassortiment rondom deze thema's. In de individuele categorieën vindt u naast de artikelen ook belangrijke uitgangspunten voor berekeningen, evenals interessante links naar relevante informatie.

Uitgangspunten voor de berekeningen van de betreffende capaciteiten voor de meeste productgroepen vindt bij de verschillende categorieën onder het menupunt "Capaciteitsberekening”.

Voor een nauwkeurige berekening, vooral bij grote projecten of installaties kunt u contact opnemen met onze vakadviseurs. Zij analyseren naar wens op locatie de individuele behoefte, bepalen de specifieke apparaatbehoefte en werken een maatwerkprojectoplossing uit. In heel Europa staan voor vrijwel elke behoefte alle artikelen in de benodigde hoeveelheden op afroep klaar.

Naast de service-dienstverlening met objectbezichtiging, het opbouwen en afbreken van apparaten, onderhoud en controle, bieden we de meeste producten ook aan voor verhuur zonder service. Voor zelf afhalen of met haal- en brengservice direct naar de gebruikslocatie, geheel naar uw wens - tegen onverslaanbare top-voorwaarden.

TKL is onderdeel van de Trotec-ondernemingsgroep, daarom kunt u vrijwel alle producten uit het TKL-programma bij een langdurige behoefte ook direct in de Trotec shop, via het online portal 'kopen' kopen of leasen. Luchtontvochtigers, bouwdrogers, luchtbevochtigers, ventilatoren, windmachines, oliekachels, elektrische kachels, geurneutralisatoren, warmtebeeldcamera's en veel meer voor professioneel gebruik.

Comfortabel thuis heeft u via ons TKL-verhuurcenter de mogelijkheid uzelf te informeren over onze producten en deze naar behoefte te kiezen.

Hoe werkt ons verhuurcentrum?

   Zoek binnen de verschillende productcategorieën uw huurartikel.

Kies het gewenste apparaat of gebruik onze capaciteitsberekening om de voor u optimale configuratie te bepalen.

   Start uw aanvraag kosteloos en zonder verplichtingen.

   Na ontvangst van uw aanvraag nemen onze vakadviseurs zo snel mogelijk contact met u op.

Het TKL-huurassortiment omvat een groot deel van het Trotec-productprogramma, bijv. mobiele verwarmings- en aircosystemen, bouwdrogers, luchtontvochtigers en luchtbevochtigers, ventilatoren en geurneutralisatoren.