Klantenservice en ondersteuning: +32 78 482 807

Mo-Vrij: 9:00 - 17:00

TKL service voor u:

Capaciteitsberekening

Voor het berekenen »

Uniek in Europa!

TKL voor wederverhuurders

Laat uzelf als commerciële verhuurder adviseren over de vele voordelen van een samenwerking.

Meer info hier »

Servicetelefoonnummers:

Tel.: +49 2452 962 160
Maandag - Vrijdag: 8:00 - 17:00 uur

Heeft u vragen?

Wij helpen u graag verder met meer informatie.

Tel.: +49 2452 962 160
Adres: Grebbener Straße 7
52525 Heinsberg

Geurneutralisatie

TKL-generatoren vormen een snelle en betrouwbare oplossing voor vele taken bij geurbestrijding, desinfectie of het kiemvrij maken.

Gevolgschade bij brand- en waterschade, geurbelasting in hotels, tehuizen of ziekenhuizen, het verwijderen van tabaks- en diergeuren in voertuigen, smeltgeur na kabelbranden of muffe lucht in huurhuizen, onze geurneutralisatoren maken het vernietigen van de meest hardnekkige geurmoleculen mogelijk, zonder het gebruik van chemicaliën of geurstoffen.

De organische stoffen, die vrijkomen bij verdampings- of rottingsprocessen, bevatten hoofdzakelijk stikstof-, zwavel- en koolwaterstofverbindingen. Deze stoffen kunnen door een gerichte oxidatie worden geneutraliseerd.

1. Apparaten uit de AirgoPro-serie:

Deze geurneutralisatoren maken gebruik in bewoonde ruimten mogelijk. De apparaten uit de AirgoPro-serie zijn plasmaveldgeneratoren en zorgen, in tegenstelling tot ozongeneratoren, alleen voor singletzuurstof. Deze singletzuurstof ligt meestal nog onder de toegestane grenswaarden van ozonconcentraties. De actieve zuurstof is, net als ozon, een supersnel oxidatiemiddel maar niet giftig, mits vakkundig toegepast.

Ideaal voor gebruik in:

  • Praktijken, klinieken, tehuizen, woningen
  • Gastronomie en hotelwezen
  • Afvalverzamelruimten/afvalstort
  • Hygiëne- en toiletruimten

1.1 Werkingsprincipe van koude plasmaveldverbranding:

De apparaten uit de AirgoPro-serie werken volgens het micro-oxidatieproces, waarbij atomaire zuurstof wordt gegenereerd in zogenaamde clusters. Atomaire zuurstof (vrije radicalen) is net als ozon een supersnel oxidatiemiddel. De in de lucht voorkomende geurstoffen (koolwaterstofmoleculen, H2S, ammoniak, etc.) worden geneutraliseerd. Tegelijk worden de celstructuren van microben en allergenen, zoals sporen, vernietigd en gedood.

2. Apparaten uit de Airozon-serie

Waar andere apparaten geen puf meer hebben, bij door de moleculaire structuur lastig te verwijderen ammoniakverbindingen, zet de Trotec-Airozon-Supercracker nog een tandje bij. Door het unieke werkingsprincipe verwijdert hij zelfs geurresten van aminozuren/proteïnen (braaksel), hogere vetzuren (boterzuur) en aminen/amiden (urineresten).

2.1 werkingsprincipe van ozongeneratoren

De apparaten uit de Airozon-serie genereren ozon, een zeer reactief oxidatiemiddel, dat geurmoleculen splitst en neutraliseert. De ozon wordt gewonnen uit de in de ruimtelucht aanwezige zuurstof. Door de metastabiele verbinding valt ozon na het uitschakelen van het apparaat weer uiteen in zuurstof, zonder dat schadelijke resten achterblijven. De Airozon Supercracker heeft daarnaast een speciale zuurstofregeneratiemodus, die de afbraak van het ozon, na de ruimtebehandeling, actief versnelt.

2.2 Opmerking m.b.t. MAC-bereik ozon:

MAC-waarden zijn door de branche-organisatie gedefinieert als maximale waarden (Maximale Aanvaarde Concentratie). De toegestane gedefinieerde gemiddelde waarde bij ozon (gedurende 8 uur) is 0,2 mg/m³ = 200 μg/m³ = 0,1 ppm = 1 MAC.

Belangrijk:
De betreffende nationale wetten/verordeningen, ongevalpreventievoorschriften en veiligheidsgegevensbladen voor het gebruik van ozongeneratoren in gesloten ruimten opvolgen.

LET OP:
TKL-geurneutralisatoren zijn ontworpen voor commercieel gebruik en mogen uitsluitend door geschoold en voor het gebruik geautoriseerd vakpersoneel worden gebruikt!

Onze dienstverlening op het gebied van geurneutralisatoren en de verhuur van geurneutralisatie-systemen:

We analyseren naar wens op locatie de individuele behoefte, bepalen de specifieke apparaatbehoefte en werken een maatwerkprojectoplossing uit. Bij ons staan voor vrijwel elke behoefte alle geurneutralisatoren in de benodigde hoeveelheden op afroep klaar.

Naast onze service met objectbezichtiging, het opbouwen en afbreken van apparaten, onderhoud en controle, bieden we de meeste geurneutralisatoren ook aan voor verhuur zonder service.

Zelf afhalen of haal- en brengservice direct naar de gebruikslocatie, TKL levert, geheel naar uw wens, altijd tegen onverslaanbare top-voorwaarden.

Vraag ook naar onze seizoensprijzen: Luchtreinigerverhuur tegen een vaste prijs voor een heel seizoen..

Huren, kopen, nieuwe of gebruikte apparaten, financiering of leasen

TKL is onderdeel van de Trotec-ondernemingsgroep, daarom kunt u vrijwel alle geurneutralisatoren uit het TKL-programma bij een langdurige behoefte ook direct in de Trotec shop, via het online portal 'kopen' kopen of leasen.

Huren of kopen, voor elke behoefte is de juiste contactpersoon beschikbaar. In de Trotec shop via www.trotec24.nl vindt u regelmatig gebruikte machines en meetapparaten tegen gunstige prijzen en voorwaarden.

TKL en Trotec bieden u service uit één hand, ook bij financiering of leasen! Meer informatie kunt u online vinden via nl.trotec.com of direct telefonisch via +31 10 2939254.