Klantenservice en ondersteuning: +32 78 482 807

Mo-Vrij: 9:00 - 17:00

Heeft u vragen?

Wij helpen u graag verder met meer informatie.

Tel.: +49 2452 962 160
Adres: Grebbener Straße 7
52525 Heinsberg

Vaste seizoens- en projectprijzen: Klimaatbeheersing voor een vaste prijs!

Uw voordeel:

  • attractieve vaste prijzen voor een geheel seizoen, resp. een project
  • vaste berekeningsgrondslagen
  • gegarandeerde beschikbaarheid van de benodigde apparaten gedurende de gehele looptijd

De ervaring laat zien dat bij kortstondige pieken in de vraag, bijvoorbeeld onverwachte extreme hitte- of kouperioden, de benodigde apparaten, resp. capaciteiten vaak niet echt beschikbaar zijn. In dit geval moeten dan, indien nog mogelijk, aanzienlijk duurdere oplossingen worden gevonden.

Vooral bij klimaatbeheersing en verwarming, maar ook steeds meer op het gebied van luchtreiniging en ventilatie, bewijzen vaste prijzen gedurende de gehele looptijd zich als economisch voordelige alternatief voor kortstondige, klimatologisch tijdelijke huur.

Maak daarom gebruik van onze voordelige vaste seizoens- en projectprijzen:

Op tijd, voor het begin van een seizoen, werken we samen met u een raamwerk voor de projectduur en het benodigde apparatuurcontingent uit en bieden u een vaste prijs, die voor een goede liquiditeit is samengesteld uit een aantal termijnen.

Bij een duidelijke capaciteitsbehoefte maakt de combinatie van planningszekerheid en attractieve vaste prijspakketten, het seizoenmatig huren meestal de meest economische oplossing, zelfs als de apparaten niet gedurende de gehele looptijd permanent nodig zijn. Vraag onze vakadviseurs naar de voordelen van het huren voor een vaste prijs voor uw project.