Klantenservice en ondersteuning: +32 78 482 807

Mo-Vrij: 9:00 - 17:00

Heeft u vragen?

Wij helpen u graag verder met meer informatie.

Tel.: +49 2452 962 160
Adres: Grebbener Straße 7
52525 Heinsberg

Seminars en praktijkopleidingen voor mobiele klimaatbeheersing en meettechniek

Steeds meer TKL-klanten willen kennis vergaren voor het nuttig gebruik van de toegepaste apparaten in de praktijk. Dit wordt bevestigd door het toenemende aantal aanvragen van klanten voor seminars, scholingen en praktijkopleidingen.

Met Trotec Consult heeft onze ondernemingsgroep een ideale opleidings- en bijscholingspartner voor deze behoefte. Meer dan duizend scholingen in de afgelopen jaren maken Trotec Consult tot een van de leidende aanbieders op dit gebied.

Trotec biedt seminars en leergangen met de volgende onderwerpen:

  • Bouwdroging
  • Waterschadesanering
  • Schimmelrichtlijn
  • Meettechniek voor bouwdiagnose
  • Vochtigheidsmeettechniek
  • Lekdetectie
  • Industrie- en gebouwthermografie

De Trotec-opleidingscentra in Heinsberg (D) Schwerin (D) Potsdam (D) Straatsburg (F) en Chaam (NL) bieden u professionele kennis door competente vaklieden: Niet alleen saaie theorie, maar waardevolle informatie uit de praktijk voor de praktijk.

Trotec kent de problemen van verhuurders, bouwondernemingen en dienstverleners op locatie

Wat zijn de mooiste presentaties, verzamelingen van formules en berekeningen waard, als de praktische relevantie ontbreekt? Voor de dagelijkse uitdagingen van ondernemers worden branchespecifieke oplossingen gevraagd! Oplossingen, die Trotec u kan bieden.

Want Trotec is een integraal onderdeel van een sterke ondernemingsgroep, die zelf is ontstaan vanuit een ambachtelijk bedrijf en is gericht op het ontwikkelen en de verkoop van producten en dienstverlening uit de praktijk voor de praktijk. Hierdoor heeft Trotec de noodzakelijke knowhow voor uw succes.

Deze kennis is fabrikantonafhankelijk

Trotec probeert u altijd de meest optimale oplossing voor uw behoeften te bieden. Daarom is het opleidings- en bijscholingsaanbod niet fabrikant-, maar oplossingsgeoriënteerd. De exclusieve partners op het gebied van meettechnische opleidingen beschikken bijvoorbeeld, in heel Europa, over een breed scala van meetapparaten die klaar zijn voor gebruik en beheersen de processen van de meest uiteenlopende fabrikanten.

Onderwerpgerichte seminars en opleidingen, individuele opleidingen of gerichte workshops, onze specialisten bij Trotec en TKL willen dat u succes heeft!

Modulair opleidingsconcept met een systeem

De seminar- en opleidingsleergangen zijn zo opgebouwd dat er maximale kennisoverdracht is voor alle deelnemers. Tegelijk wordt de mogelijkheid geboden om, na het volgen van een reeks scholingen, deze kennis te bundelen en ze af te ronden met een certificaat.

De deelnemer heeft zo de mogelijkheid, zich deel voor deel in meerdere tijdblokken consequent verder te kwalificeren, zonder de planning van het eigen bedrijf nadelig te verstoren.

Gedocumenteerde opleidingskwaliteit

Door het modulaire opleidingsconcept beschikt de cursist aan het eind van de betreffende opleiding over veel vakkennis m.b.t. het onderwerp, die na het met succes afronden van de veeleisende eindtoets resulteert in bijvoorbeeld de kwalificaties voor een opgeleide bouwdrogingsvakadviseur, meettechnicus gebouwdiagnose of vakadviseur waterschadesanering.

De strenge toetsingscriteria garanderen een hoge opleidingskwaliteit met erkenning in de markt. De kwaliteit van de opleidingsleergangen is gedocumenteerd, want Trotec is gecertificeerd volgens DIN EN ISO 9001:2008.

Voor meer informatie over het Trotec-opleidingsaanbod, kunt u ons altijd bellen.