Klantenservice en ondersteuning: +32 78 482 807

Mo-Vrij: 9:00 - 17:00

TKL service voor u:

Capaciteitsberekening

Voor het berekenen »

Uniek in Europa!

TKL voor wederverhuurders

Laat uzelf als commerciële verhuurder adviseren over de vele voordelen van een samenwerking.

Meer info hier »

Servicetelefoonnummers:

Tel.: +49 2452 962 160
Maandag - Vrijdag: 8:00 - 17:00 uur

Heeft u vragen?

Wij helpen u graag verder met meer informatie.

Tel.: +49 2452 962 160
Adres: Grebbener Straße 7
52525 Heinsberg

Airconditioning

TKL verhuurt een totaaloplossing als het gaat om tijdelijke airconditioning en noodkoeling.

Of het nu gaat om de standaard luchtgekoelde machines, een professionele watergekoelde airconditioner of een complete proceskoeling. Wij leveren niet alleen de machines, maar kunnen het gehele traject voor u verzorgen. Door onze ruime ervaring kunnen wij, op korte termijn, een oplossing bieden, waardoor u snel weer door kunt werken.

Voor de grotere koelsystemen zoals bij datacenters, proceskoeling en productieruimtes, maken wij graag een afspraak om met u het project te doorlopen en daarna de beste oplossing aan te bieden. Wij hebben alle expertise in huis om u optimaal te adviseren.

Ons assortiment bestaat onder andere uit:

  • Mobiele luchtgekoelde airconditioners
  • Mobiele watergekoelde airconditioners
  • Rooftop units
  • Chillers

Met deze uitvoeringen kunnen we de meest voorkomende problemen snel en adequaat oplossen.
Meer gecompliceerde toepassingen worden gecalculeerd en u aangeboden op project basis.

Onze apparatuur heeft zich sinds 2000 bewezen en wordt ingezet voor het koelen van:

  • Kantoorruimte, porta-cabins en caravans
  • Server- en computer ruimte
  • Trafo ruimte
  • Industrie toepassingen en proces-koeling
  • Tenten
  • Koelen van datacenters

Berekening van het koelvermogen:

Een grove berekening van het benodigde koelvermogen vindt u via het menupunt ”Capaciteitsberekening”. Voor een nauwkeurige berekening van het koelvermogen, vooral bij grote ruimtes of gecompliceerde luchtkanalen, kunt u contact opnemen met één van onze adviseurs.

U kunt zelf een selectie maken op onze site. Hiervoor kan de volgende informatie nuttig zijn:

Mobiele luchtgekoelde airco

Mobiele luchtgekoelde airconditioners zijn de snelste en voordeligste oplossing om uw werkplek te koelen. De airco’s zijn verrijdbaar en eenvoudig te plaatsen. Het afvoeren van de warmte gebeurt door een slang die via een venster naar buiten blaast. De lengte van deze slang is ± 1.25 meter.

Het verlengen van de luchtslang kan, maar wij zullen dan wel een externe buisventilator moeten toepassen om het drukverlies te compenseren.

Mobiele watergekoelde airconditioners

Een mobiele watergekoelde airconditioner bestaat uit een binnen-unit die voor de koeling zorgt en een buiten-unit waar de afkoeling plaats vindt. Als koelmedium wordt water gebruikt waardoor het voor een ieder mogelijk is om deze systemen te installeren. Maximale lengte van de waterslangen ligt rond 40 meter. Eventueel kan dit systeem, i.c.m. een waterklep, op de waterleiding worden aangesloten.

Rooftops

Rooftop units of dak airconditioners geven koude lucht af via luchttransportslangen. De machines kunnen direct worden aangesloten op bestaande luchtbehandelingskasten of u kunt ze direct laten uitblazen. De capaciteit is vaak toereikend om een complete feesttent te koelen of om een volledig gebouw te koelen.

Chillers

Een chiller of koudwatermachine koelt water. Dit gekoelde water wordt door een luchtbehandelingskast gepompt om de lucht te koelen. Deze chillers worden veel toegepast voor hotels, ziekenhuizen, scholen, of universiteiten en kantoorpanden.

Onze dienstverlening op het gebied van airconditioning en de verhuur van aircosystemen:

We analyseren naar wens op locatie de individuele behoefte, bepalen de specifieke apparaat behoeftes en werken een maatwerkprojectoplossing uit. Bij ons staan voor vrijwel elke behoefte airconditioners, in de benodigde hoeveelheden, op afroep klaar.

Naast onze service met objectbezichtiging, het opbouwen en afbreken van apparaten, onderhoud en controle, bieden we de meeste aircosystemen ook aan voor verhuur zonder service.

Zelf afhalen of haal- en brengservice direct naar de gebruikslocatie.
TKL levert, geheel naar uw wens, altijd tegen goede voorwaarden.

Vraag ook naar onze seizoen prijzen: Aircoverhuur tegen een vaste prijs voor een heel seizoen.

Huren, kopen, nieuwe of gebruikte apparaten.

TKL is onderdeel van de Trotec-ondernemingsgroep, daarom kunt u vrijwel alle airconditioners uit het TKL-programma, via het online portal ook kopen .

Huren of kopen, voor elke behoefte is de juiste contactpersoon beschikbaar. In de Trotec shop vindt u, via www.trotec24.nl, regelmatig gebruikte machines en meetapparaten tegen gunstige voorwaarden.

TKL en Trotec bieden u service uit één hand. Meer informatie kunt u online vinden via nl.trotec.com of direct telefonisch via +31 161 493460