Klantenservice en ondersteuning: +32 78 482 807

Mo-Vrij: 9:00 - 17:00

TKL service voor u:

Capaciteitsberekening

Voor het berekenen »

Uniek in Europa!

TKL voor wederverhuurders

Laat uzelf als commerciële verhuurder adviseren over de vele voordelen van een samenwerking.

Meer info hier »

Servicetelefoonnummers:

Tel.: +49 2452 962 160
Maandag - Vrijdag: 8:00 - 17:00 uur

Heeft u vragen?

Wij helpen u graag verder met meer informatie.

Tel.: +49 2452 962 160
Adres: Grebbener Straße 7
52525 Heinsberg

Luchtontvochtiging en luchtreiniging bij het spuiten

Innovatieve volumestroomregeling voor een constante luchthoeveelheid

Bij het spuiten van auto-onderdelen moeten telkens drie parameters worden gecontroleerd: De ruimtetemperatuur, de luchtvochtigheid en het stofgehalte van de lucht. Voor deze productiestap in de automobielindustrie bieden we naast luchtontvochtiger en verwarmingsapparaten ook luchtreinigers met een speciale volumestroomregeling.

Geschikt voor de luchtontvochtiging bij het spuiten, zijn vooral de apparaten met een hoge capaciteit uit de TTR-serie. Deze adsorptie-luchtontvochtiger is er in een mobiele en stationaire uitvoeringen. In aanvulling hierop zorgen verschillende verwarmingsaggregaten uit het TKL-programma voor de juiste verwerkingstemperatuur. Een bijzondere uitdaging vormt de luchtreiniging: Stof en schadelijke stoffen continu uitfilteren en de specificaties voor de luchtverversingswaarden handhaven, vraagt om een exacte regeling van het luchtvolume. Hier ondersteunen onze mobiele apparaten het aanwezige systeem.

TKL levert industriële klanten niet alleen apparaten, maar Oplossingen. We ontwerpen aan tijdelijke oplossing voor de klimaatbeheersing voor de spuitcabine, de droogruimten en de magazijnen van de automobielindustrie.