Klantenservice en ondersteuning: +32 78 482 807

Mo-Vrij: 9:00 - 17:00

TKL service voor u:

Capaciteitsberekening

Voor het berekenen »

Uniek in Europa!

TKL voor wederverhuurders

Laat uzelf als commerciële verhuurder adviseren over de vele voordelen van een samenwerking.

Meer info hier »

Servicetelefoonnummers:

Tel.: +49 2452 962 160
Maandag - Vrijdag: 8:00 - 17:00 uur
Luchtontvochtiging na sanering

Heeft u vragen?

Wij helpen u graag verder met meer informatie.

Tel.: +49 2452 962 160
Adres: Grebbener Straße 7
52525 Heinsberg

Snel in uw eigen huis: Luchtontvochtiging na sanering

Onroerend goed makelaars en huizenbouwers zetten na de bouwwerkzaamheden in de nieuwe ruimten in op de luchtontvochtigers van TKL. Zo is uw eigen huis snel bewoonbaar.

Door een basissanering worden woningen en huizen opgelapt, zodat ze snel een koper vinden. Onroerend goed makelaars zetten hier op in, omdat het gaat om een goede marketing. Ook huizenbouwers hechten grote waarde aan een probleemloze toestand van hun nieuwe woning, voor ze er intrekken. Met de voortgang van de bouwwerkzaamheden en de renovatie neemt ook de voorpret voor de toekomstige bewoners toe, die bijna niet kunnen wachten tot ze hun nieuwe huis kunnen betrekken. Hier bieden de hoogwaardige en effectieve Luchtontvochtigers van TKL een bijzondere service. Ze zorgen voor een vlotte droging van de bouwmaterialen en versnellen de renovatiewerkzaamheden. Daarom zetten makelaars steeds vaker in op het gebruik van deze krachtige apparaten, voor de beste service en een grote klanttevredenheid.

Onroerend goed makelaars hebben een verantwoordelijke job. Ze moeten de meest geschikte woning of het meest geschikte huis vinden voor hun klanten. En het object moet in een probleemloze toestand zijn, zodat het voldoet aan alle eisen. Dit betekent vaak dat de ruimten uitgebreid moeten worden gesaneerd of gerenoveerd, voordat de koper toeslaat. Ook speciale wensen, zoals het verzetten van wanden, het vernieuwen van muren en pleisterwerk of andere verbouwingen worden uiteraard vervuld. Per slot van rekening kost deze allround service de klant vaak nogal wat. Om een honderdprocent tevredenheid van de klant te bereiken, moet de service van de makelaar perfect zijn. Vanaf de bezichtiging van het object, de afwikkeling van de koop tot aan de verhuizing toe. Vooral als het gaat om de verhuisdatum, moeten afspraken worden nagekomen en moet een optimale service worden verleend aan de klant. Per slot van rekening kunnen de nieuwe bewoners niet wachten, tot ze hun nieuwe thuis kunnen betrekken. Op dit punt moet elke onroerend goed makelaar op zeker gaan en naar bijzondere middelen grijpen, om de verhuizing van z'n klant na de sanering of verbouwing van de ruimten te versnellen.

Bouwmaterialen binnen de kortst mogelijke tijd drogen

Zo zijn onroerend goed makelaars uitstekend uitgerust om hun klanten op elk moment professioneel te kunnen bijstaan, met de verschillende mobiele condensatieluchtontvochtigers van TKL. Voor volledige sanering, kleinere renovaties of volledige vervanging van de bouwmaterialen, zijn de transportabele krachtpatsers binnen de kortst mogelijke tijd opgebouwd en werken met volle inzet voor een vlotte oplevering van de nieuwe woon- en werkruimten. TKL biedt een grote keuze aan modellen, zodat voor elke behoefte het meest geschikte apparaat kan worden toegepast.

Gaat het hierbij om nieuwbouw of grotere verbouwingen aan een huis, aanbevolen wordt het gebruik van de krachtige bouwdrogers uit de professionele TTK-serie van TKL. De robuuste drogers werken zelfs bij lage temperaturen en ongunstige omstandigheden betrouwbaar en grondig. Bovendien overtuigen ze met een hoge ontvochtigingscapaciteit en geringe onderhoudsbehoefte. Niet voor niets telt de professionele TTK-serie tot de meest succesvolle bouwdroger-serie in Europa.

Gaat het om het verwijderen van vochtigheid na een omvangrijke sanering, dan kunnen makelaar en klant op de werking van de luchtontvochtigers uit de TTK-S-serie van TKL rekenen. De moderne en krachtige techniek zorgt dat het bouwmateriaal binnen de kortst mogelijke tijd snel droogt. Ook verf, lak en lijm zijn binnen de kortst mogelijke tijd droog.

De professionele bouwdrogers uit de TTK-serie

  • hebben een lange levensduur en zijn robuust.
  • werken betrouwbaar en zeer krachtig.
  • leveren zelfs in ongunstige omgevingen extreme prestaties.
  • drogen de bouwmaterialen binnen de kortst mogelijke tijd.

De industriële luchtontvochtigers uit de TTK-S-serie

  • hoge ontvochtigingscapaciteit ook bij lage temperaturen
  • extreem onderhoudsvriendelijke constructie
  • flexibel toepasbaar
  • zeer krachtige luchtontvochtigingsprestaties
  • ruimtebesparend en stapelbaar

Verbouwingen, een omvangrijke sanering of renovatie van woningen en huizen: Voor een vlotte droging van de bouwmaterialen en een snelle verhuizing van de bewoners, biedt TKL altijd het meest geschikte model.