Klantenservice en ondersteuning: +32 78 482 807

Mo-Vrij: 9:00 - 17:00

TKL service voor u:

Capaciteitsberekening

Voor het berekenen »

Uniek in Europa!

TKL voor wederverhuurders

Laat uzelf als commerciële verhuurder adviseren over de vele voordelen van een samenwerking.

Meer info hier »

Servicetelefoonnummers:

Tel.: +49 2452 962 160
Maandag - Vrijdag: 8:00 - 17:00 uur
Luchtontvochtiging in een hotel

Heeft u vragen?

Wij helpen u graag verder met meer informatie.

Tel.: +49 2452 962 160
Adres: Grebbener Straße 7
52525 Heinsberg

Constant klimaatcomfort: Luchtontvochtiging in een hotel

Het welzijn van de gasten is doorslaggevend bij het opnieuw boeken of het aanbevelen hiervan. Voor een aangenaam en schoon ruimteklimaat zorgen de comfort-luchtontvochtigers uit de TTK-S-serie van TKL.

Te hoge luchtvochtigheid en hoge temperaturen in de hotelkamer hebben al vaker een gast weggejaagd. Bovendien willen hotelexploitanten alles doen om te zorgen dat hun accommodatie een topwaardering krijgt en de gast deze zal aanbevelen. Daarom moet vooral op één ding niet worden bespaard, n.l. op een optimaal draaiende techniek, die voor een klimaatcomfort in elke individuele kamer zorgt. Met de comfort-luchtontvochtigers uit de TTK-S-serie van TKL kan elke kamer individueel worden uitgerust, zodat een onaangenaam hoge luchtvochtigheid en het muffe klimaat dat hierdoor ontstaat geen kans hebben. Ter bescherming van het interieur en voor het welzijn van de gasten: Techniek van TKL!

Het juiste ruimteklimaat is een voorwaarde voor het welzijn van de gasten in een hotel. Te warme en vochtige lucht maakt de kamers benauwd en muf. Vaak zorgen het ook al na korte tijd voor schade aan de bouwmaterialen en het interieur. Op het behang ontstaan vochtvlekken, gordijnen en schoon wasgoed worden klam en muf en in de hoeken ontstaat in het ergste geval zelfs schimmel. Naast de uiteenlopende dienstverlening, mag daarom niet worden bespaard op uitgekiende klimaattechniek in de hotelkamers. Uiteindelijk betalen de gasten voor een allround-comfort, dat hun verblijf zo aangenaam mogelijk maakt. En alleen als ze zich honderdprocent goed voelen, zullen ze het hotel aanbevelen en bij de volgende gelegenheid terugkeren.

Een optimaal klimaat garandeert welzijn

Tijdens het gebruik moeten de hotelkamers worden verwarmd tot minimaal 20 graden Celsius. Is een kamer niet bezet, kan de temperatuur worden verlaagd tot 15 graden Celsius en dat moet ook, want dat bespaart energiekosten. Maar hoe zit het met de luchtvochtigheid? Een te hoge luchtvochtigheid ontstaat vaak door verkeerd ventileren, door douchen en baden, waarbij het vocht uit de badkamer zich verspreidt in de overige ruimten, maar ook door uitdampende lichamen, ademen en zweten. Hoe vaker een hotelkamer is bezet en hoe langer de gast zich binnen de vier wanden bevindt, des te belangrijker is het toepassen van hoogwaardige ontvochtigingstechniek. De grenswaarde van 60 procent luchtvochtigheid mag hier niet worden overschreden. Want bij overschrijden hiervan treedt de bekende vochtschade op. TKL biedt met de mobiele comfort-luchtontvochtigers uit de TTK-S-serie een optimale oplossing, waarmee voor het best mogelijke klimaatcomfort in hotelkamers kan worden gezorgd. Snel en individueel.