Klantenservice en ondersteuning: +32 78 482 807

Mo-Vrij: 9:00 - 17:00

Maatwerkoplossingen voor industriële klanten:

Doe een Aanvraag met uw persoonlijke behoefte bij onze industie-experts. We nemen dan contact met u op. 

Servicetelefoonnummers:

Tel.: +49 2452 962 160
Maandag - Vrijdag: 8:00 - 17:00 uur

Heeft u vragen?

Wij helpen u graag verder met meer informatie.

Tel.: +49 2452 962 160
Adres: Grebbener Straße 7
52525 Heinsberg

Droging van silo's na reiniging

Opslagreservoirs snel en met zekerheid drogen

Tussen het opslaan van verschillende soorten bulkgoed vindt een reiniging van de silo, resp. andere opslag- of transportreservoirs met water plaats. Voor het zo snel mogelijk weer kunnen gebruiken hiervan, wordt het gebruik van adsorptiedrogers uit de TTR-serie aangeraden.

Na de reiniging van opslagreservoirs en silo's moet u kunnen vertrouwen op een volledige droging, zodat het nieuwe bulkgoed vanaf het begin tegen vochtigheid is beschermd. Om de droging ook snel en voordelig te realiseren, raden we degene die beslissen in de chemische en farmaceutische industrie onze drogers met een hoge capaciteit uit de TTR-serie aan.

Adsorptie-ontvochtiger TTR 1500 droogt elke silo

Alle adsorptiedrogers uit deze serie onderscheiden zich door twee gescheiden luchtkanalen (TTR-Trisorp-Dual-werkingsprincipe) door bijzonder eenvoudige regelbaarheid. Bovendien behoren ze met hun interne warmteterugwinning, evenals de hoge belastbaarheid en krachtige prestaties van de speciale rotoren tot de meest voordelige in hun soort. De TTR-serie omvat zowel stationaire als mobiele adsorptiedrogers. Voor de luchtontvochtiging van silo's in de chemische en farmaceutische industrie, is vooral de TTR 1500 in een mobiele uitvoering met transportframe zeer geschikt. De krachtige adsorptiedroger overtuigt met een ontvochtigingscapaciteit van ca. 230,4 kg in 24 uur bij 20 °C en 60 procent relatieve vochtigheid. Hij ontvochtigt een luchthoeveelheid van maximaal 1.800 m³/uur. Hij is ook beschikbaar in een RVS-uitvoering.

Ontwerp en huren: Maak gebruik van onze industrie-service

TKL verhuurt voor de chemische industrie en farmaceutische productie niet alleen de apparaten voor luchtontvochtiging in verband met hygroscopisch bulkgoed. Daarnaast ontwikkelen we samen met u het ontvochtigingsconcept voor u transportreservoirs en silo’s.