Klantenservice en ondersteuning: +32 78 482 807

Mo-Vrij: 9:00 - 17:00

Maatwerkoplossingen voor industriële klanten:

Doe een Aanvraag met uw persoonlijke behoefte bij onze industie-experts. We nemen dan contact met u op. 

Servicetelefoonnummers:

Tel.: +49 2452 962 160
Maandag - Vrijdag: 8:00 - 17:00 uur

Heeft u vragen?

Wij helpen u graag verder met meer informatie.

Tel.: +49 2452 962 160
Adres: Grebbener Straße 7
52525 Heinsberg

Klimaatbeheersing in de koellogistiek

Luchtontvochtigers in alle capaciteitsklassen voor elke eis

In de klimaatbeheersing voor de koellogistiek, wordt met luchtontvochtigers het dauwpunt verlaagd, zodat geen condenswater ontstaat. TKL levert u voor alle eisen de geschikte apparaten. Er zijn mobiele oplossingen met condens- of adsorptietechnologie beschikbaar.

Het kritische moment voor de condenswatervorming is de overgangszone in de koellogistiek. Op het platform, waar de goederen vanuit het koelmagazijn in de vrachtwagen worden geladen, moet de luchtvochtigheid voor het laden worden verlaagd, zodat hier door het temperatuurverschil geen rijp en ijs ontstaat bij de deur naar de diepvriessluis. Voor de luchtontvochtiging van dergelijke overgangszones heeft TKL met de adsorptiedrogers uit de TTR-serie de oplossing.

Op de berekeningen komt het aan – vertrouw op ons

In laad-en loszones van koelhuizen zorgen wisselende laad-en loscycli, afhankelijk van het omgevingsklimaat, voor de meest uiteenlopende luchtstromen en wervelingen bij platform en diepvriessluizen, die vrijwel niet te berekenen zijn. De gevolgen zijn onnodige extra kosten door een te hoge berekende vraag of oplossingen die in de praktijk onvoldoende werken. Daarom analyseren de specialisten van onze industrie-service op locatie de individuele behoefte. Zij bepalen de specifieke apparaat behoefte en werken samen met u een maatwerkprojectoplossing uit, tot en met het exact positioneren van de apparaten.