Klantenservice en ondersteuning: +32 78 482 807

Mo-Vrij: 9:00 - 17:00

TKL service voor u:

Capaciteitsberekening

Voor het berekenen »

Uniek in Europa!

TKL voor wederverhuurders

Laat uzelf als commerciële verhuurder adviseren over de vele voordelen van een samenwerking.

Meer info hier »

Servicetelefoonnummers:

Tel.: +49 2452 962 160
Maandag - Vrijdag: 8:00 - 17:00 uur

Heeft u vragen?

Wij helpen u graag verder met meer informatie.

Tel.: +49 2452 962 160
Adres: Grebbener Straße 7
52525 Heinsberg

Industrie-service

Vooral bij de industriële klimaatbeheersing en luchtbehandeling verschilt elke toepassingsituatie en vraagt deze om een individuele aanpak.

Bij theoretische berekening van de capaciteitsbehoefte, kunnen verkeerde inschattingen gemaakt worden, omdat er teveel parameters de capaciteitsberekening beïnvloeden.

Voorbeeld: Industriële luchtontvochtiging

In laad-/loszones van koelhuizen zorgen bijvoorbeeld wisselende laad-/loscycli voor de meest uiteenlopende luchtstromen en wervelingen bij platform en sluizen, die vrijwel niet te berekenen zijn.

De gevolgen: Onnodige huurkosten door een te hoge berekende capaciteit of – nog erger – oplossingen die in de praktijk onvoldoende werken.

Bij TKL industrie-service ontvangt u daarom niet alleen luchtontvochtigers of bouwdrogers, maar echt werkende ontvochtigingsoplossingen!

We analyseren samen met u op locatie de individuele behoefte, bepalen de specifieke apparaatbehoefte en werken een maatwerkprojectoplossing uit. We gaan samen met u bepalen wat de exact positioneren van de apparaten moet zijn en kunnen tijdens het project metingen voor u verzorgen om te beoordelen of alles naar wens verloopt.

Er bestaat een mogelijkheid om, voor het inbedrijfstellen, alle relevante klimatologische parameters, zoals luchttemperatuur, relatieve vochtigheid, dauwpunt of stromingssnelheid binnen vooraf gedefinieerde zones door mobiele systemen op afstand te registreren en indien nodig doorlopend door te geven aan onze TKL-server.

Naar wens kunnen, voor een vergelijkende analyse, al voor de inbedrijfstelling van de luchtontvochtiger telemetrische klimaatgegevens worden geregistreerd. Zo kunnen de resultaten worden gedocumenteerd en kan de apparaatconfiguratie indien nodig snel en economisch worden geoptimaliseerd.

Uw voordeel: Ga bij het huren op zeker en investeer alleen in aantoonbaar in de praktijk werkende oplossingen!

Dit praktijkvoorbeeld is slechts één van de vele applicaties op het gebied van industriële luchtbehandeling en klimaatbeheersing. Ook bij de klimaatbeheersing in productie-omgevingen, serverruimten, mobiele toepassingen, bij de ventilatie van buis- en tunnelsystemen, tank- of reservoirsystemen, we adviseren, controleren en bewaken onze apparaten, zodat u op zeker kunt gaan.

Maak gebruik van onze service - in heel Europa:

Door onze vestigingen in Europa en ons Europees netwerk van gekwalificeerde verhuurpartners, kunnen we u in het binnen- en buitenland, op elk moment, binnen 24 - 36 uur grotere aantallen machines aanbieden. Deze service heeft vele reeds geholpen om bij calimiteiten en overstomingen de klanten te blijven voorzien van grote aantallen machines en goede know-how.

Doe gewoon een aanvraag met uw persoonlijke behoefte bij onze industie-experts. We nemen dan contact met u op.