TKL service voor u:

Capaciteitsberekening

Voor het berekenen »

Uniek in Europa!

TKL voor wederverhuurders

Laat uzelf als commerciële verhuurder adviseren over de vele voordelen van een samenwerking.

Meer info hier »

Servicetelefoonnummers:

Tel.: +49 2452 962 160
Maandag - Vrijdag: 8:00 - 17:00 uur
Trotec

Heatbox (weerbescherming)

Artikelnummer: 6100001446
Heatbox (weerbescherming)
Daghuur 6,05 € incl. BTW
Nettoprijs excl. BTW weergegeven
Huurduur: Add Dagen Sub
Aantal stuks: Add Stuks Sub
De Heatbox-huurversie is geschikt voor de Trotec elektrische kachel TEH 70 und TEH 100. Deze wordt geleverd incl. pallet, kabel en slang. De kachel is in de huurprijs niet inbegrepen.

Verwarmen van binnenruimten met elektrische kachels is eenvoudig, schoon, flexibel en geluidsarm – en de weerbestendig geconstrueerde Heatbox maakt hierbij een energiebesparing tot wel 70% mogelijk. De met een circulatieregeling, onderhoudsklep en van slangaansluitingen aan de toe- en afvoerluchtzijde voorziene Heatbox beschermd buiten opgestelde elektrische kachels zowel tegen weersomstandigheden als onbevoegde toegang. Dankzij de geïntegreerde circulatieregeling, kunt u met de Heatbox afhankelijk van de toepassingseisen variabel en traploos het aandeel verse lucht bepalen – van een hoog aandeel bij bewoonde tenten, tot maximaal 100% circulatiebedrijf bij opslagtenten.
In plaats van het continu moeten verwarmen van koude verse buitenlucht met een hoog energieverbruik en hoge kosten, kan op deze wijze deels warme regeneratielucht uit de tent worden bijgemengd en kan het energieverbruik zo tot wel 70% worden verlaagd, omdat de eigen warmte van de personen in de tent kan worden gebruikt.
Heatbox (weerbescherming)

Details

Combinatieproducten

Laden...

Accessoires

Laden...

Kopen