1. Contact
  2. Overzicht
  3. Trotec STORE

DE HUIDIGE AANBIEDINGEN IN DE STORE


Onze actuele aanbiedingen!

Ontdek onze huidige zomeraanbiedingen tegen hamerprijzen!

NIEUW: 360° CIRCULATIE VENTILATOR:
Ontdek onze nieuwe 360°-ventilator TVE 100 met gepatenteerde pan-kantelfunctie, turbo-draaitechnologie, 32 snelheidsniveaus en verstuiver van geurolie voor een optimale luchtcirculatie met een bereik van 20 meter en 1.200 m³/u.

VENTILATOREN, LUCHTKOELERS & AIRCONDITIONERS:
In onze Store kunt u zich perfect uitrusten voor de warme dagen. Bijvoorbeeld de hoogwaardige torenventilatoren TVE 39 T / TVE 40 T met 60° oscillatie, onze luchtkoeler PAE 45 met dubbele turbo centrifugetechnologie en tot 1.700 m³/u luchtvermogen of de wandairconditioner PAC‑W 2600 SH voor koelen en verwarmen, zonder buitenunit en met smartphone bediening en state-of-the-art warmtepomptechnologie.

ROND HET HUIS EN DE TUIN:
Ontdek ons uitgebreide assortiment tuinpompen. Ideaal voor het besproeien van uw tuin en voor het wegpompen en overpompen van bedrijfswater. Hier vindt u de juiste pomp voor elke behoefte. Onze PGSS 10‑20V snoerloze gras- en struikschaar is geschikt voor bijna alle snoeiwerkzaamheden in de tuin en zorgt zo voor de finishing touch.

NIEUW: DESIGN-STRAALKACHELS:
De twee in hoogte verstelbare design-straalkachels IRS 2110 met LED-verlichting en timer-functie, evenals de IRS 2010 met LED-spots en hoogwaardige telescoopstang van roestvrij staal.

ONZE INFRAROODVERWARMERS:
De vloerverwarmer IRS 2020 (in hoogte verstelbaar) met hoogwaardige roestvrijstalen stang. Het perfecte designduo van de IR 2005 SC paraplustraler en de IRS 2005 staande en paraplustraler. Onze regenbestendige (IP66) 2-in-1 design wand- en plafondstraler IR 2200 vervaardigd van hoogwaardig aluminium. De IR 2005 3-in-1 straler voor wand-, plafond- en standmontage, die perfect aansluit bij de IRS 2010 E vloerstraler. De IRS 1200 E terrasverwarmer, die ideaal is om de benen te verwarmen.

ATTENTIE ALLERGIEPATIËNTEN:
Mensen met een allergie kunnen deze lente en zomer opgelucht ademhalen dankzij onze luchtreinigers en luchtontvochtigers met HEPA-filtratie, zoals de AirgoClean® 10 E, de AirgoClean® 11 E en de TTK 27 HEPA.

Mis geen enkele zomeraankoop in de Trotec STORE!

Onze actuele aanbiedingen!
Onze huidige permanente lage prijzen!
Onbezorgd kopen in de Trotec STORE: Wij reinigen zelfs de lucht voor u!

Zou u verontreinigd water drinken? Maar waarom - haast vanzelfsprekend - verontreinigde lucht inademen in binnenruimten?

Niet alleen verontreinigd water, maar ook verontreinigde lucht, is niet goed voor het lichaam – desondanks stellen wij, ook na 2 jaar ervaring met corona, volledig andere eisen aan lucht dan aan water. Heeft drinkwater meer "waarde" dan ademlucht? Of is lucht toch niet ons meest belangrijke levensmiddel?

* 99% van de besmettingen vindt plaats in binnenruimten! Dat zien we vooral nu in het koude jaargetijde weer. U ruikt niets, ziet niets, voelt en proeft niets, maar desondanks zijn infectieuze aerosolen overal waar mensen in ruimten aanwezig zijn.

Effectiviteit bescherming tegen infecties is bij TROTEC een plicht en geen verplichte oefening.
Daarom bieden wij in onze TROTEC Store niet alleen de wettelijk vereiste bescherming, maar de bescherming die wetenschappelijk wordt vereist! Wij leveren geen half werk, maar bieden onze medewerkers en klanten bescherming rondom, voor een effectieve bescherming tegen aerosol-infecties. Dat verstaan wij onder "Safer Working" en "Safer shopping". Effectieve bescherming tegen COVID-19, griep, verkoudheidsklachten, loopneuzen, mazelen, etc. Wij bieden in de TROTEC Store niet alleen schoon, vers water voor het drinken, maar ook schone, verse lucht voor het ademen.

Lucht is van grote waarde. Schone lucht is voor het lichaam net zo essentieel als schoon water. Lucht is ons belangrijkste levensmiddel, want werken en shoppen is alleen plezierig als u zich veilig voelt.

Meer aanbiedingen uit ons assortiment:

LED-Werklamp PWLS 05-10 op batterij tonen in Trotec webshop

LED-Werklamp PWLS 05‑10 op batterij

U bespaart: 50 %

20,28 € 9,99 € incl. BTW Nettoprijs excl. BTW weergegeven

Kopen

2-in-1 accu-steelstofzuiger VC 155 E tonen in Trotec webshop

2-in-1 accu-steelstofzuiger VC 155 E

U bespaart: 113,35 €

203,30 € 89,95 € incl. BTW Nettoprijs excl. BTW weergegeven

Kopen

Design-plafondstraler IR 1510 SC tonen in Trotec webshop

Design-plafondstraler IR 1510 SC

U bespaart: 102,69 €

162,64 € 59,95 € incl. BTW Nettoprijs excl. BTW weergegeven

Kopen

Afstandsmeter BD11 tonen in Trotec webshop

Afstandsmeter BD11

U bespaart: 50 %

40,62 € 19,95 € incl. BTW Nettoprijs excl. BTW weergegeven

Kopen

Vochtindicator BM31 tonen in Trotec webshop

Vochtindicator BM31

U bespaart: 27 %

96,55 € 69,95 € incl. BTW Nettoprijs excl. BTW weergegeven

Kopen